Nu stiu ce ti se pare atat de perfect... Grafic e patetic, pentru un joc next gen (primul impact vizual), mecanica pare invechita, animatiile foarte slabe, lip sync complet paralel si as putea continua.
Sincer, sper ca macar sa avem la dispozitie un oras mare si sa se poata intra in absolut orice casa, fara loading time si fara alte prostii.
My opinion , problem?Sunt mare fan thief si stealth games
Fiecare are dreptul la o opinie
Eu nu sunt interesat de grafica , doar de gameplay si sunt sigur ca va fi foarte bun
Plus imaginea nu se refearea neaparat la perfectiune , sunt foarte incantat de joc si asa am vrut sa o exprim
![]()
Thief: The Hardcore Options of Infiltration - IGN
Whoot, inca o luna!
mie-mi pare un altfel de dishonored , iar batman arkham origins sta mult mai bine ca si grafica decat acest thief , probabil ca nu or sa fie diferente majore intre old si next gen.
eh, ramane sa sper pt witcher 3
@poyut cand a aparut 1 thief , nici nu stiu daca studioul care a facut Dishonored exista![]()
Thief este unul dintre pionierii genului stealth, deci afirmații ca
nu cred că își au sensulBa din contră, este tocmai fix invers, Dishonored a fost puternic inspirat din universul steampunk al seriei Thief.
Și nu se vrea un remake, ci un reboot al seriei, sunt două termene total diferite.
am fost si eu fascinat de primul "hot" atunci cand l-am jucat pe pc, nu-l contest ca si joc, personal preferam un remake,nu un reboot.
Thief 1 Gold - terminat pe expert de 7 ori. Thief 2 - terminat pe expert de 5 ori. Thief 3 - terminat pe expert de 3 ori. Thief 4, here I come! Poiuyt, Thief-urile sunt niste capodopere ce nu au nevoie de remake. Eu le joc cu placere si acum.
Impresiile lui Adam Sessler / Rev3Games dupa cateva ore de beta gameplay.
---------- Post added 27-01-2014 at 14:58 ----------
Hands-on with Thief on PS4 – PlayStation.Blog.Europe
Bookmarks