Le`am comandat, sper sa ma descurc cu montatul, si sper sa imi placa restrictorul rotund ca altfel pe geam zboara. 45 euro a fost cele 3 piese din care 13 euro transprotul..
Le`am comandat, sper sa ma descurc cu montatul, si sper sa imi placa restrictorul rotund ca altfel pe geam zboara. 45 euro a fost cele 3 piese din care 13 euro transprotul..
Eu am dat pe piesele mele ~ 300 de lei. Sm discutat despre asta...c�teva pagini �n urmă. Eu le-am luat de aici
C�t despre restrictoare...eu am avut cel default, apoi am trecut pe unul octagonal. Mă bate g�ndul să-mi iau și unul rotund pentru japanese maniac shooters (pentru o mai mare libertate de mișcare). Momentan le joc din analog.
Ce e incredibil e ca merg toate butoanele dupa ce l`am dezmembrat
Tipul mi`a printat 3, toate taiate pretul final e 20ron. Iar demembrarea/montarea e chiar usoara.
Merita personalizat.
Pai atat timp cat nu ai rupt/dezlipit ceva n-aveau de ce sa nu meargaIntr-adevar, demontare/schimbarea pieselor/montarea nu e grea deloc, dar eu m-am chinuit ceva cand am scos clemutele alea doua sau ce naiba erau de pe butoanele standard
![]()
New parts!
+ o chestie interactivă ce permite pre-vizualizarea pieselor montate pe stick
Good stuff![]()
imi spune si mie cam ce dimensiuni au cele stock? ca am vazut la sala de jocuri de ps3 din pitesti 2 arcade stickuri si erau ditamai balubelevreo 40 cm cred ca aveau. pareau totusi normale, nu stiu ce sa zic....
XBOX 360 Wireless Arcade Stick
GOOD STUFF!![]()
...e o alternativă pentru toată lumea
Eu unul n-aș putea juca pe așa ceva, deși are c�teva avantaje.
Un site super interesant:
Bookmarks