Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 18 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #141 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Cum sunt side missions? Au ceva carne pe os sau sunt simpliste?
    unele da, altele ba. merita facute in cazul in care esti interesat de lore.

2. #142 SP
    Member Kupy's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Incerc sa gasesc modul ala in care Vivienne sa nu mai intre in lupta si sa dea de la departare. Tie iti merge tot timpul comanda move+hold? Comanda hold position nu merge doar la un membru din party, ca se pune la toti.

Ah si mai am o intrebare. Sunt mage, si cand dau de exemplu immolate, nu merge sa tin apasat R2 (atac simplu continuu) imediat dupa. Patesti si tu?
    Vivienne e Knight Enchanter, o sa atace și corp la corp, orice ai face. Poți sa ii dai disable la abilitatea cu sabia și nu cred ca se mai apropie. Și hold position merge destul de bine, nu se mișcă nici dacă vin 50 peste ea. Ce ma enervează e ca nu vrea sa fie prietena mea

---------- Post added 28-11-2014 at 01:00 ----------

Încă nu am apucat sa probez multi, nu am avut cu cine. Provoacă ceva dependenta sau nu?

3. #143 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Cel mai bun joc de anul asta, in opinia mea, si nimeni nu vorbeste de el, pacat. Oare cand se va satura lumea de atatea AC-uri si farcry-uri!?
    Jocul asta e splendid, atatea lumi frumoase de explorat, paduri, zapada, desert, orase...tot ce vrei, poveste interesanta, personaje interesante...so much to do...nu vreau sa se termine
    Are si un multiplayer co-op, micut acolo ce-i drept, dar destul de interesant sa incerci diferite builduri de caracter, asa iti faci o idee ce sa alegi si in sp cand joci.
    Mie unul imi place tare mult, mai ales campania, bravo Bioware!...sper ca si urmatorul Mass Effect sa fie la fel de frumos si mare.

4. #144 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asteptam păreri, am vazut ca tu, Renegade si OEE sunteți pe baricade. Mai așteptam si băieții de la EA România cu un pret mai bun

5. #145 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Kobayashi, nu scrie nimeni sa nu ajungem la spoiler desi ar fi de zis... foarte multe. Marea majoritate din lista mea de PSN se joaca cu acest joc superb si da, sunt de acelasi parere cu tine: pana acum (din jocurile cumparate si jucate) este Goty de departe, putem zice ca in sfarsit setea mea uriasa pentru un RPG este satisfacut. Voi pe ce nivel de dificultate ati inceput? Eu am luat direct Hard-ul de coarne si pana acum ma descurc binisor. 35 ore jucate, putine questuri principale si multe multe questuri secundare bifate.
    Attached Images Attached Images 10389303_1521556954768052_2840699938948492763_n.jpg 10425494_1521556788101402_4452210300435279744_n.jpg 10612970_1521556698101411_7878681919324311840_n.jpg 10731102_1521556724768075_4964474104607432754_n.jpg

6. #146 SP
    Member razu's Avatar

Dragon Age: Inquisition

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Cel mai bun joc de anul asta, in opinia mea, si nimeni nu vorbeste de el, pacat. Oare cand se va satura lumea de atatea AC-uri si farcry-uri!?
    Jocul asta e splendid, atatea lumi frumoase de explorat, paduri, zapada, desert, orase...tot ce vrei, poveste interesanta, personaje interesante...so much to do...nu vreau sa se termine
    si CoD-uri, nu uita CoD-uri

70 de ore si nici nu-s la jumatate

normal cu dual dagger rogue si warrior, mage, mage in party.

7. #147 SP
    Member Kupy's Avatar
    Și eu abia aștept sa îl termin sa încep iar am 35 de ore și ma lupt sa o cuceresc pe josefina

8. #148 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Incredibil. De fiecare data imi propun sa fac niste misiuni scundare sau sa mai termin una principala si de fiecare data pierd ore sa imi fac arme si armuri, sa imi fac ordine in inventory sau sa vorbesc cu NPC-uri. E genial jocul asta!

9. #149 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Singurul lucru care nu imi place pana acum este lipsa terenului din minimap

10. #150 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by ButchX View Post
    Singurul lucru care nu imi place pana acum este lipsa terenului din minimap
    asta si harta, un cosmar pt cine vrea sa adune tot

11. #151 SP
    Member Mishy's Avatar
    Il joaca cineva pe Xbox 360 sau PS3 ? Cum se prezinta grafic ?

12. #152 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Il joaca cineva pe Xbox 360 sau PS3 ? Cum se prezinta grafic ?
    scade framerate-ul cand se aglomereaza ecranul cu spell uri, demoni, samd, texture pop-in ocazional, draw distance redus dar nu arata rau, doar mai sarac in detalii.

13. #153 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by razu View Post
    scade framerate-ul cand se aglomereaza ecranul cu spell uri, demoni, samd, texture pop-in ocazional ...
    la fel si pe PS4 plus freezuri scurte aleatorii, buguri peste buguri, fetele caracterelor arata dezastru (urate fata de mass effect 3, mai ales doamnele si parul), acces la inventory si abilities imbecil, povestea pare asa sa fie etc . Clar nu este GOTY pentru mine.

Ceea ce nu inseamna insa ca nu este grozav si il voi juca mult si bine, dar tare mi-as fi dorit sa fie un joc terminat si nu aruncat asa sa fie.

14. #154 SP
    Member angellicus's Avatar
    L-am terminat si eu dupa 75 de ore, desi mai aveam multe de facut, dar nu am mai avut timp! Este un joc fenomenal, sunt ceva buguri, dar nimic care sa distruga experienta. In schimb, s-a intamplat sa imi dea crash jocul de cateva ori, ceea ce e destul de iritant!

15. #155 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    la fel si pe PS4 plus freezuri scurte aleatorii, buguri peste buguri, fetele caracterelor arata dezastru (urate fata de mass effect 3, mai ales doamnele si parul), acces la inventory si abilities imbecil, povestea pare asa sa fie etc . Clar nu este GOTY pentru mine.

Ceea ce nu inseamna insa ca nu este grozav si il voi juca mult si bine, dar tare mi-as fi dorit sa fie un joc terminat si nu aruncat asa sa fie.
    Nu mai dezinforma lumea aiurea, asta nu este in nici un caz un joc "aruncat asa sa fie", imi pare rau ca experienta ta cu el e plina de buguri si freezuri, insa eu nu am avut astfel de probleme cu el, tot pe PS4 il joc, un singur crash mi-a dat jocul si aia a fost cand jucam multiplayer, in single player de peste 35 de ore jucate pana acum nu mi-a dat vreodata crash sau freez.

Da, jocul mai are mici glitchuri, buguri de animatii sau clipping pe ici pe colo, in nici un caz game bracking sau ceva major, ceea ce este foarte greu de evitat la un joc de astfel dimensiuni si cu atat content, sau ati uitat cumva cum erau si sunt si alte jocuri mari gen Skyrim, Fallout, nesfarsitele AC-uri si cate si mai cate. Comparandul cu cele enumerate mai devreme asta e parfum sincer.

Un joc aruncat asa sa fie...common! Hai sa apreciem putin totusi munca titanica ce a fost depusa la jocul asta cu zeci de locatii nemaivazute niciodata, sute de misiuni si lucruri de facut si sa nu ne batem joc chiar asa, bine ca copy-paste-urile anuale sunt geniale.

16. #156 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu tot aud lumea cum ca se prezinta destul de prost pe PS4 fata de PC. Si pentru prima oara, ma gandesc sa iau un joc pe PC in loc de PS4. Sunt mare fan Dragon Age si tocmai de-aia vreau cea mai buna varianta de joc pe care o pot lua. Pot sa merg cu incredere pe PS4?

17. #157 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Nu cred ca o sa il cumpar la ce vad scris pe forumuri si din ce am vazut ca gameplay. Pare prea fetch questy pt mine si dupa Dragons Dogma, e greu sa ma impresioneze un rpg, daca nu e serios si dinamic. Am auzit si ca e prelungit artificial si nu cred ca am timp sa il termin pana apare witcher 3.

18. #158 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Eu tot aud lumea cum ca se prezinta destul de prost pe PS4 fata de PC. Si pentru prima oara, ma gandesc sa iau un joc pe PC in loc de PS4. Sunt mare fan Dragon Age si tocmai de-aia vreau cea mai buna varianta de joc pe care o pot lua. Pot sa merg cu incredere pe PS4?
    Daca ai sistem care sa iti ruleze jocul ok atunci iti recomand sa il joci pe PC . L-am jucat pe ambele si e mai comod de jucat pe PC , din pacate nu am placa video suficient de performanta cat sa imi mentina un framerate decent la detalii mari dar comparativ cu PS4 se vede diferenta. Interfata e mai usor controlabila.
    Ambele versiuni iti vor da experianta pe care o are D.A.Inq de oferit insa daca nu ai prieteni pe PS4 care sa il joace cu tine in multiplayer atunci versiunea PC e cea mai recomandata , in plus este si mai ieftina .

19. #159 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu am avut probleme cu el pana acum si deja am 70 de ore jucate. Cateva chestii sunt mai incomode de facut la interfata, dar nimic grav incat sa strice experienta.

@Koba: nu vorbim de el pt ca ne jucam. Cine are timp de palavrageala cand ai atatea de facut.

20. #160 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    E interesant ce zici de interfata, Minimize. Daca te uiti pe diferite site-uri de PC, toti gamerii plang de interfata consolizata si dificil de folosit iar tie ti se pare mai complicat pe console? Difenta grafica din videoclipuri comparative nu sunt la detalii ci la fluiditate.
    Problemele intampinate sunt:
    - in cutscene-uri cateodata scade fps simtitor dar nu se intampla des.
    - cateodata imi arata de mai multe ori ca am completat un quest.
    - foarte foarte rar probleme de clipping.
    - scaderi de fps rare.

Revenind la partea buna, explorarea este fantastica, rar intalnita intr-un joc. Degeaba faceti comparatie cu Mass Effect care este un action RPG + corridor shooter liniar (foarte bun dealtfel), nu se aseamana sub nici o forma. Povestea pana acum e captivanta, quest-urile secundare nu sunt asa plictisitoare si ajuta explorarea. Abia asteptam sa termin cele secundare fiindca eram low level si inamicii maturau cu mine pe jos pe Hard. Camera tactica este folositoare desi un pic dificil manevrabila si te ajuta in situatii delicate dar este inutila cand incepeti jocul pe o dificultate inferioara.

Nu inteleg ce asteptari ati avut de la acest joc, e un action-RPG bun, vast, cu poveste interesanta si continut de peste 100 ore. Mai mult de atat nu aveti cum sa cereti. Nemeless_fear, te rog sa-mi zici care joc merita din punctul tau de vedere Goty? Un remaster sau un joc trantit pe piata anual? Altceva NU am primit in acest an (exceptie facand South Park si Dark Souls2, doua jocuri foarte bune!).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 18 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast