Pe toate
Gluma ca gluma, dar uite ca este adevarat.
Project Cars este amanat pana in Martie 2015 :
http://www.reddit.com/r/PS4/comments...to_march_2015/
Pe mine m-au desumflat total baietii astia de la slightlymad studios, cu amanarea jocului pe anului viitor. Motivul amanarii mi se pare complet aiurea: cica "sunt multe jocuri AAA care sunt programate sa apara tot in noiembrie si care le-ar fi facut concurenta in sensul ca le-ar fi diminuat din volumul de vanzari". Bun, sa zicem ca e asa, dar luna decembrie ce are? Nu sunt prea multe lansari atunci si perioada sarbatorilor de iarna, e cum nu se poate mai buna pentru vanzari. Tare as vrea sa-i vad ce-ar face, daca peste noapte, polyphony digital ar anunta ca lanseaza GT7 in martie anul viitor, la pachet cu F1 2015 al lui codemasters.
Probabil motivul real al amanarii este altul. Poate ca au realizat in ultimul moment ca jocul nu este chiar atat de super ok la unele capitole si ca s-au cam grabit cu data lansarii, asa ca mai cizeleaza la el pana anul viitor. Insa nu au dorit sa recunoasca asta si au invocat altceva, ca motiv al amanarii. Si chiar era binevenit acest joc, macar in decembrie, daca nu in noiembrie, cum au promis initial.![]()
Arata foarte bine pentru un simulator, grafica este curata, fara tot felul de bling-bling-uri vizuale gen depth of field si bloom excesiv, etc. Intr-un simulator nu ai nevoie de 'distractii' vizuale, ci ai nevoie de feedback al masinilor, redat prin sunet, grafica si controller.
Lasa man, ca e mai bine asa. Sa-l optimizeze in draci chiar daca intarzie. E mai bine decat sa-i puna black bars sau mai stiu eu ce Dzeu scot, doar sa atinga 60FPS.
Btw, eu nu inteleg o chestie legata de faptul ca se chinuie atat sa faca lumina soarelui cat mai realista... sa-ti intre in ochi si sa nu mai vezi nimic (super annoying in special in Driveclub). Oare nu s-a gandit nimeni pe-acolo ca in real life, daca tot am pe mana o super masina, mi-am permis sa-mi cumpar si o casca ce are vizor antireflexie? Caz in care... ce-mi mai bagi lumina aia "realista" in ochi mai nene? Sa nu mai vorbim ca si fara casca, majoritatea masinilor mai serioase in ziua de azi au tzashpe straturi anti-whatever pe parbriz si e aproape imposibil sa te orbeasca asa cum o face un "simulator". O fi asa greu?
Sau poate ca n-am casca sau nush ce anti reflex pe parbriz, dar am niste ochelari de soare de 10 lei care se vand la metrou si tot e mai ok![]()
Daca nu s ar chinui sa faca lumina cat mai realista, si ar spune ceva de genu': "casca are vizor antireflexie", s ar plange lumea. Nicicum nu i bine![]()
Bookmarks