Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 73 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #841 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Matei nu joacă cu autoaim, eu am încercat să joc fără şi mare lucu nu nimeresc, iar la sniper trebuie să dezactivez autoaim că altfel iar nu nimeresc nimic.

Nici acum nu stiu exact de ce v-aţi certat, legat de jocul strategic, fiecare este liber să propună, nu i s-a interzis nimănui asta.

2. #842 SP
    Member cipvas's Avatar
    Personal prefer "lone wolf", sau ma adaptez dupa squadul in care sunt(daca sunt straini). Daca sunt in squad cu prieteni din lista, e si mai bine. Nu fac parte din nici un clan si nici nu vreau. Ma simt bine asa. Mi-am pus RO la tag, sa se stie din ce tara e ala ce le "da felia".
    Despre hartile noi nu pot sa spun decat ca sunt SUPERBE !! Bravo DICE ! Acelasi stil, harti uriase, pline de vehicule si gadgeturi, pe care poti sa faci absolut de toate, poti sa adopti orice stil de joc. Abia astept sa vina week-endul.

3. #843 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Matei nu joacă cu autoaim, eu am încercat să joc fără şi mare lucu nu nimeresc, iar la sniper trebuie să dezactivez autoaim că altfel iar nu nimeresc nimic.

Nici acum nu stiu exact de ce v-aţi certat, legat de jocul strategic, fiecare este liber să propună, nu i s-a interzis nimănui asta.
    Erai in party cand am intrat , am dat salut si am fost kicked.
    Mie partea cu socializarea mi-a placut in DACI , pana atunci preferam sa joc singur insa am avut o experienta foarte placuta cu baietii de acolo dar sincer sunt scarbit de frustrarile unora , cand intru pe chatul unui clan daca nu iti convine , da-mi mute nu kick. Tarani unii ..
    Si Matei joaca cu autoaim, cand l-am intrebat a spus ca da , cred ca majoritatea joaca cu autoaim pe assault rifle/carabines. Pe sniper insa face mai mult rau decat bine.

Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Dupa level 90-100 cresti foarte greu in grad si autoaimul devine inexistent .
    Am auzit de la Snowman ca asa este acum dar cand m-am lasat eu de joc autoaim-ul era foarte prezent la SCAR-H.

4. #844 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

5. #845 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Asta a fost maxima cu Killed by Zeus

6. #846 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Salut adaugatima si pe mine pentru Battlefield 4 ps4 joc foarte bn pana ma invat cu ps4 ca am avut ps3 pana mai acum

7. #847 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    S-ar părea ca mai ies DLC-uri

---------- Post added 27-11-2014 at 15:11 ----------

Comunitatea noastră mai e activa ?pana acum am jucat pe pc însă mai mult singur..m-ar tenta sa trec pe ps4 însă mi-e sa nu fie prea târziu mai ales ca Martie iese hardline

8. #848 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cine se baga sa facem assignmentul PHANTOM OPERATIVE ?

9. #849 SP
    m-as baga si eu , dar sunt prins cu far cry 4 si inca n-am gasit niciun dog tag d-ala special , restul programelor phantom sunt facute.

10. #850 SP
    Member cipvas's Avatar
    Nici eu nu am gasit. Am incercat sa intru aseara pe servere goale, dar oricat le-ai scrie celor care intra sa nu te omoare...degeaba.

11. #851 SP
    Sa-mi bag picioarele in ele de jeturi , ca n-am reusit sa deblochez si eu Ucav-ul..

https://www.facebook.com/video.php?v=741764972575543

12. #852 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am bf3 pe origin si ma gandesc sa iau 4 pt ps3 dar vreau sa stiu,
    are nevoie de NetworkPass?

13. #853 SP
    Member b615dub's Avatar
    Nope, este free

14. #854 SP
    Junior Member IulianCRC's Avatar
    Imi dati si mie add va rog? PSN: IulianCRC (ps3)

15. #855 SP
    Senior Member nina's Avatar
    am reusit sa fac o faza tare
    sunt slab la shootere,de aceea nu-mi plac shooterele
    jucam un team deathmatch si eram pe burta.vine un inamic sa bage cutitul in mine si habar n-am ce am facut ca l-am prins de mana.il oprisem din a baga cutiul in mine si apoi mi-a aparut sa apas R stick.l-am apasat rapid si i-am bagat eu cutitul in el
    faza era ca acel inamic/user juca bine ca avea ratie +1.0 la sfarsit si mereu era in miscare,juca ca un pro pe langa mine
    pacat ca nu mi-a salvat jocul direct aceea faza.e ceva ce nu mai pot repeta oricat as incerca

16. #856 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Bv,fetele in general, nu joaca shootere

17. #857 SP
    ninia , cand mai vine unu cu cutitu' spre matale intoarce-te repede catre dansu' , vei vedea ca iti apare varianta de ai da contra cutit

18. #858 SP
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Bv,fetele in general, nu joaca shootere
    nina e o porecla omule in scoala
    fiecare o primea dupa ce pasarica ii placea la unul .......de mama,de sora,de vara

19. #859 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Scuze, nu am stiu.Pe vremea mea nu exista chestia asta cu poreclele, la cati metrosexuali vad in ziua de azi,nu mai ma mira nimic.Daca esti intersat de un clan ,poti aplica aici:
    Platoons - Battlelog / Battlefield 4

20. #860 SP
    am aplicat dar eu sunt user de x1.n-am ps4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 73 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast

Bookmarks