Sa ma laud si eu putin cu XM25 AIRBURST![]()
Cum se ia pe Xbox One? L-am cautat pe Store dar nu l-am gasit.
---------- Post added 25-06-2016 at 20:51 ----------
Nevermind, l-am gasit pe xbox.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
mi l-am luat si eu la 22 RON. Ba baieti, eu nu stiu cum reusiti, eu n-am nici o precizie cu controller-ul. Parca in SW Battlefront ma descurcam mai bine.
pai lumea acuza consolistii ca au autoaim activ si vezi doamne e mai simplu decat cu mouse![]()
Ma oftica la maxim jocul asta. E plin de avioane si tancuri, mai mult mor din cauza lor. Eu nici macar nu pot sa conduc un tanc, imediat mi-l explodeaza.
@Danny bf4 e chill pe langa BO3...sa vezi acolo nervi si spume de cand sau invatat toti sa nu mai joace la obiectiv si fac doar spawn rush.
Pentru mine este. Nu are rost daca intr-un meci, imi petrec timpul mai mult in asteptarea spawn-ului. Stiu ca este, dar e exagerat. Nici nu apuc sa ma urc in tanc ca deja mi-l explodeaza. Raman la TDM.
Nu e vina mea ca Battlefield ofera si putin din CoD. Am jucat foarte mult BF3 pe PC si nu era asa haos cum e in asta. Poate am prins si un server mai prost.
Am jucat o harta unde toti plecam cu barcile pe niste insule. Nici macar nu ajungeam pe ele ca deja explodam. Intram in barca, mergeam putin si boom.
Nu am nimic cu jocul, dar e frustrant asa. Poate ma obisnuiesc cu timpul.
Aia e cea mai de rahat harta. Storm sau cum naiba ii zice. O mare tampenie. Acolo cu avionul esti boss de boss
Bookmarks