Am jucat primul meci. Superb. Sunt bucuros ca nu are problemele din primul. S-au tinut de cuvant.
Am jucat primul meci. Superb. Sunt bucuros ca nu are problemele din primul. S-au tinut de cuvant.
L-am primit acum si eu!! Diseara pac pac pac pac rutututututututututu bum bum bum ratatatatatatatatata!!!! lol
Mergeti si aici si bagati ce ati jucat.
Battlefield Veterans
Vai, nu mai vine odata Vineri? Nu sunt sigur cat de mult o sa ma prinda jocu, probabil nu la fel de mult ca MW2. Totusi amuzamentul e garantat.
@Dante - Eu personal ma descurc teribil pe un mouse de PC, sunt antitalent. In schimb cred ca trag destul de bine pe un gamepad. Personal nu am reusit sa trag cu sniperu in pilotul din elicopter. In schim a reusit un amic, omu are cred ca maxim 10 ore de joc pe un gamepad, toate au fost in BFBC2. Adica e ceva de noroc. Cand zburam cu elicopteru tot timpu auzeam cum gloantele de sniper imi loveau fuselajul, e destul de raspamdita treaba cu snipatul chopperului.
Bagand pe site-ul pus de mine, va deblocheaza si primele gadgets la toate clasele. Normal se deblocheaza la 1400 puncte cu fiecare clasa.
Legat de primele gadgets, eram cu Axeaxel. Fugim, luam un tanc si ne luam la tranta cu unul inamic. Ii spun ca ma dau jos sa il repar si sa treaca el la turela. Ma duc frumos in spate si cand sa iau tool-ul, ciuciu tool de reparat.
- Axeeelll. Da-te jos ca nu am cu ce sa te repar.
- Nu.
- Nu imi dau seama fata de demo, pentru ca am jucat pe o harta noua, plina de copaci si boscheti si bineinteles sniperi.
- Multam.
Da, cand incerci sa omori pilotul unui elicopter aflat intr-o oarecare viteza este intr-adevar implicata o mare doza de noroc. dar daca sta cu elicopterul in hover e tinta sigura pt un sniper bun. E misto efectul cum ramane gaura glontului in geamul elicopterului si in spate cade ala lat. vad ca au aparut pe youtube multe video cu multiplayer gameplay. macar asa mai atenuez din febra asteptarii.
merge careva la party de maine?
de ce va e frica de sniperi? multi sunt noobi, nu stiu sa se ascunda, nu stiu sa faca blend in mediu, sa se foloseasca de camuflaj, nu schimba locatia, trag cu sniperul ca si cum ar fi mitraliera....
Am intrat dar cand dau sa aleg Bad Company 2 nu se intampla nimic, trebuie sa ma loghez cu o anumita adresa de email?
LE: am adaugat si eu Bad Company Gold Edition care s-a transformat in normal dupa ce am ales varianta normala, la Bad COmpany 2 nu mi-a dat sa-mi bag gamertagu, inca.
Fi-v-ar jocul sa va fie, i-am dat si eu comanda acum. Poate dau de lag, sa vezi distractie atunci.
Nu-mi e frica de sniper in elicopter, cel mai rau lucru pe care l-am patit (defapt a fost un lucru foarte bun) a fost momentu cand un sniper a impuscat pilotul (eu eram gunner). M-am schimbat repede in locul pilotului si am terminat acolo jocul. Era enervant ca vreo 1 minut am avut urma glontului fix unde aveam tinta, nu prea vedeam deloc in ce trag.
Mie personal imi place alta abordare ca sniper, merg in locul evident, dar care imi permite sa vad toata harta. Dau muuulte spoturi, omor oamenii cu assault sau inginerii si ceilalti sniper. Mi-o mai iau cand stau doar eu la sniping vs 4 - 5 sniperi inamici dar tot iau 3-4 cu mine.
---------- Post added 04-03-2010 at 03:40 PM ----------
Daca vii si tu la Party Dante lasa-mi un privat cu numarul tau de telefon, sa ne intalnim mai usor. In rest nu mai vine nimeni?
Bookmarks