Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 149 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #601 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am jucat primul meci. Superb. Sunt bucuros ca nu are problemele din primul. S-au tinut de cuvant.
    Attached Images Attached Images ha.jpg

2. #602 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Am jucat primul meci. Superb. Sunt bucuros ca nu are problemele din primul. S-au tinut de cuvant.
    pe Tv cu ecran bombat joci?

3. #603 SP
    Member Asghaar's Avatar
    putin feedback?(dc se poate)
    -lag?
    -imbunatatiri grafice fata de demo(pt console ma refer)?
    sa il stapanesti sanatos

4. #604 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    pe Tv cu ecran bombat joci?
    Da, este un Sirius color.

5. #605 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Eram sigur ca Rasko juca si el pe Sirius.
    Doar se tot lauda ca a intrat in era HD.

6. #606 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    L-am primit acum si eu!! Diseara pac pac pac pac rutututututututututu bum bum bum ratatatatatatatatata!!!! lol

7. #607 SP
    Mergeti si aici si bagati ce ati jucat.

Battlefield Veterans
    Attached Images Attached Images garand.jpg

8. #608 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Vai, nu mai vine odata Vineri? Nu sunt sigur cat de mult o sa ma prinda jocu, probabil nu la fel de mult ca MW2. Totusi amuzamentul e garantat.
    @Dante - Eu personal ma descurc teribil pe un mouse de PC, sunt antitalent. In schimb cred ca trag destul de bine pe un gamepad. Personal nu am reusit sa trag cu sniperu in pilotul din elicopter. In schim a reusit un amic, omu are cred ca maxim 10 ore de joc pe un gamepad, toate au fost in BFBC2. Adica e ceva de noroc. Cand zburam cu elicopteru tot timpu auzeam cum gloantele de sniper imi loveau fuselajul, e destul de raspamdita treaba cu snipatul chopperului.

9. #609 SP
    Bagand pe site-ul pus de mine, va deblocheaza si primele gadgets la toate clasele. Normal se deblocheaza la 1400 puncte cu fiecare clasa.

Legat de primele gadgets, eram cu Axeaxel. Fugim, luam un tanc si ne luam la tranta cu unul inamic. Ii spun ca ma dau jos sa il repar si sa treaca el la turela. Ma duc frumos in spate si cand sa iau tool-ul, ciuciu tool de reparat.

- Axeeelll. Da-te jos ca nu am cu ce sa te repar.

Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    putin feedback?(dc se poate)
    -lag?
    -imbunatatiri grafice fata de demo(pt console ma refer)?
    sa il stapanesti sanatos
    - Nu.
    - Nu imi dau seama fata de demo, pentru ca am jucat pe o harta noua, plina de copaci si boscheti si bineinteles sniperi.
    - Multam.

10. #610 SP
    Member Dante's Avatar
    Da, cand incerci sa omori pilotul unui elicopter aflat intr-o oarecare viteza este intr-adevar implicata o mare doza de noroc. dar daca sta cu elicopterul in hover e tinta sigura pt un sniper bun. E misto efectul cum ramane gaura glontului in geamul elicopterului si in spate cade ala lat . vad ca au aparut pe youtube multe video cu multiplayer gameplay. macar asa mai atenuez din febra asteptarii.

merge careva la party de maine?

de ce va e frica de sniperi? multi sunt noobi, nu stiu sa se ascunda, nu stiu sa faca blend in mediu, sa se foloseasca de camuflaj, nu schimba locatia, trag cu sniperul ca si cum ar fi mitraliera....

11. #611 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    M am tampit? Azi e vineri sau joi?

12. #612 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Mergeti si aici si bagati ce ati jucat.

Battlefield Veterans
    Am intrat dar cand dau sa aleg Bad Company 2 nu se intampla nimic, trebuie sa ma loghez cu o anumita adresa de email?

LE: am adaugat si eu Bad Company Gold Edition care s-a transformat in normal dupa ce am ales varianta normala , la Bad COmpany 2 nu mi-a dat sa-mi bag gamertagu, inca.

13. #613 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Deja ati inceput sa jucati BC2 pe Live
    I'm stuck with MW2...

14. #614 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Am intrat dar cand dau sa aleg Bad Company 2 nu se intampla nimic, trebuie sa ma loghez cu o anumita adresa de email?
    Cred ca trebuie sa alegi ce ai jucat deja. Eu am pus BC Gold si Demo, BF1943 inca nu merge. Nu mi-a aparut nimic dar am inteles de la Mo ca iti apare direct in joc.

15. #615 SP
    @ Dante - Pai da desigur, eu cu Maveryck o sa fim acolo

16. #616 SP
    Member justamodel's Avatar
    Kinda offtopic: il cumpara careva pe PC? Da`ti un TY.

17. #617 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Fi-v-ar jocul sa va fie, i-am dat si eu comanda acum. Poate dau de lag, sa vezi distractie atunci.

18. #618 SP
    Quote Originally Posted by henak View Post
    Am jucat prima misiune si mi se pare extrem de usor pe hard.
    Parca nu mai este asa usor de la a doua misiune nu?

19. #619 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mi-o ajuns azi, uhuuu!

20. #620 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    de ce va e frica de sniperi? multi sunt noobi, nu stiu sa se ascunda, nu stiu sa faca blend in mediu, sa se foloseasca de camuflaj, nu schimba locatia, trag cu sniperul ca si cum ar fi mitraliera....
    Nu-mi e frica de sniper in elicopter, cel mai rau lucru pe care l-am patit (defapt a fost un lucru foarte bun) a fost momentu cand un sniper a impuscat pilotul (eu eram gunner). M-am schimbat repede in locul pilotului si am terminat acolo jocul. Era enervant ca vreo 1 minut am avut urma glontului fix unde aveam tinta , nu prea vedeam deloc in ce trag.

Mie personal imi place alta abordare ca sniper, merg in locul evident, dar care imi permite sa vad toata harta. Dau muuulte spoturi, omor oamenii cu assault sau inginerii si ceilalti sniper. Mi-o mai iau cand stau doar eu la sniping vs 4 - 5 sniperi inamici dar tot iau 3-4 cu mine.

---------- Post added 04-03-2010 at 03:40 PM ----------

Daca vii si tu la Party Dante lasa-mi un privat cu numarul tau de telefon, sa ne intalnim mai usor. In rest nu mai vine nimeni?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 149 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks