Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 149 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1981 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    L-am luat si eu azi, iar dupa o misiune in single am zis sa intru online. Imi apare sa introduc VIP Code, dar nu-l pot introduce, avand cont de Romania. Acum intrebarea, daca-l activez pe contul de UK voi putea juca pe aceste harti de pe contul de Romania?

2. #1982 SP
    Member LeGenD's Avatar
    l.t: pt mariusikaricarica nebunelul(am exagerat intr-adevar): eu zic sa nu ratezi single playeru ca e acceptabil....infine treaba ta

3. #1983 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    eu zic sa nu ratezi single playeru ca e frumos....infine treaba ta
    Iarta-l doamne ca nu stie ce zice...

4. #1984 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Acum intrebarea, daca-l activez pe contul de UK voi putea juca pe aceste harti de pe contul de Romania?
    Din pacate nu

5. #1985 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Renegade joaca pe cont RO cu jocul zona 1 deci cred ca se poate

6. #1986 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Imi apare sa introduc VIP Code, dar nu-l pot introduce, avand cont de Romania.
    Cum sa nu mearga? Ce eroare iti da?

Eu pe cont de Romania am introdus codul si mi-a deblocat hartile VIP, avand in vedere ca nu este nevoie de Store deoarece hartile sunt deja pe disc.

7. #1987 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    De luni ma alatur si eu :X

8. #1988 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    De luni ma alatur si eu :X
    Pentru o perioada mai de graba ne gasesti in RDR

9. #1989 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu imi place RDR din pacate + ca ma frecat la cap Muthu sa imi iau BC2 non stop

10. #1990 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    E destul de haios singleplayer la BC2. Nu e extraordinar dar e simplu, linear si �l termini repede. Per total e o exterienta placuta mai ales datorită vehicolelor. Totuşi mi se pare un pas in spate fata de BC1.

11. #1991 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Nu aduce absolut nimic nou singleplayer-ul, e prea generic.

AI-ul e enervant de prost implementat... toti inamicii trageau numai in mine daca eram cat de cat in campul lor vizual. Nu conta ca eram 95% ascuns dupa un bolovan si nu aveau cu sa ma loveasca, sau ca eram la 50m de ei si ceilalti squad members la 20m. Parca aveam o tinta mare cu "Shoot me" pe mine.

Inamicii parca stiau de asemenea unde ma aflu 100% din timp. Chit ca eram ascuns dupa 20 de tufisuri si nu aveau cum sa ma vada, tot in mine trageau. Incercam sa-i flanchez, dar cum apaream in campul lor vizual cum incepeau sa traga in mine, chiar daca initial erau cu spatele etc.

Nici n-am prea vazut la ei vre-o urma de tactica, sau de la coechipierii mei.

De asemenea multe locuri in care nu stiam prea sigur ce trebuia sa fac:

Aaaa.... si care geniu s-a gandit ca ar fi bine ca inamicii sa cada cand iau destul damage, dar apoi sa se ridice ca Isus?? Mai ales pe hard, unde daca nu dadeai headshot, parca trageai cu cornete in ei, trebuia sa tragi 10+ gloante intr-unul (si de la <10m).
    E asa placut sa crezi ca l-ai omorat pe unul pentru ca l-ai vazut cazand, sa inaintezi si apoi sa te trezesti cu el la 2 m de tine si sa te omoare. (aici e de vina si obisnuita din MP de a schimba repede tinta).

12. #1992 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ati jucat voi prea mult multiplayer. Normal ca nu au nici o strategie de joc inamicii din singleplayer, doar joci cu un robot, ce vorbiti voi de flancat??

13. #1993 SP
    As vrea sa vad un shooter realist cu mecanica din Deadspace. Cum era Soldier of Fortune. Sa le zbori picioarele si creerii la inamici! Sa ii vezi cum se tarasc cu matele pe afara după o grenada!

14. #1994 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Ati jucat voi prea mult multiplayer. Normal ca nu au nici o strategie de joc inamicii din singleplayer, doar joci cu un robot, ce vorbiti voi de flancat??
    FEAR 1, Half Life 1, flancau tipii AI, te scoteau cu grenade din ascunzatoare etc. Campania de single a BC2 chiar e mai slaba decat cea din BC1. Am citit mai sus despre misiunea cu
    Macar dau baietii un trofeu de aur foaaaarte foarte usor spre final

15. #1995 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    As vrea sa vad un shooter realist cu mecanica din Deadspace. Cum era Soldier of Fortune. Sa le zbori picioarele si creerii la inamici! Sa ii vezi cum se tarasc cu matele pe afara după o grenada!
    I recommends therapy O.o

16. #1996 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Thanks, a mers pana la urma codul.
    Primele impresii nu sunt chiar atat de bune, nu zic ca jocul e prost, doar ca e mai slab decat Bad Company/Battlefield 2. Problemele din campania single le-a enumerat cineva mai sus, iar la asta as adauga o poveste slabuta ( preferam o continuare directa pentru Bad Company). In multi e cam mult lag, pe unele harti se campeaza prea mult... si nu inteleg de ce niciun producator nu introduce un mod de joc in care sa joci doar cu persoane de level mic, e incredibil de frustrant ca tu sa stai cu primele arme si altul sa traga cu cele mai bune arme din tot jocul. Assault mi se pare momentan cea mai proasta clasa, armele de inceput sunt foarte slave, iar Ammo Box nu are utilitate pentru mine. Medic si Engineer sunt super OK, ambele au arme bune si gadget-uri utile. Recon nu am jucat, pur si simplu nu-mi place sa fiu sniper.

17. #1997 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca iti cumperi costumele (Spec Act) vei primi ultimele arme de la fiecare clasa.

18. #1998 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Assault si Medic sunt cele mai bune. De ce ti se pare ca Assault e cea mai proasta ? Cu XM8 eram in top in toate meciurile ( + 4x zoom)

19. #1999 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    UAV Elevator Sniping, trebuie neapărat �ncercată treaba asta

20. #2000 SP
    Thanks, a mers pana la urma codul.
    Primele impresii nu sunt chiar atat de bune, nu zic ca jocul e prost, doar ca e mai slab decat Bad Company/Battlefield 2. Problemele din campania single le-a enumerat cineva mai sus, iar la asta as adauga o poveste slabuta ( preferam o continuare directa pentru Bad Company). In multi e cam mult lag, pe unele harti se campeaza prea mult... si nu inteleg de ce niciun producator nu introduce un mod de joc in care sa joci doar cu persoane de level mic, e incredibil de frustrant ca tu sa stai cu primele arme si altul sa traga cu cele mai bune arme din tot jocul. Assault mi se pare momentan cea mai proasta clasa, armele de inceput sunt foarte slave, iar Ammo Box nu are utilitate pentru mine. Medic si Engineer sunt super OK, ambele au arme bune si gadget-uri utile. Recon nu am jucat, pur si simplu nu-mi place sa fiu sniper.
    In multiplayer ar trebui sa ai rabdare cu jocul, sistemul de Unlockuri e implementat in mai toate jocurile actuale si din pacate asta inseamna ca la inceput nu prea o sa ai ce sa faci. Pana si in Bioshok2 este acest sistem. In general cine vrea sa joace aceste jocuri pentru amuzament si in trecere are de pierdut, daca prinzi obsesie pe un joc imediat ai totul unlockat. Armele de inceput nu sunt deloc underpowerd (majoritatea armelor sunt bune folosite intr-un anumit fel, unele sunt mai simple gen point and shoot iar altele se comporta excelent cu x4 Scope sau fara nici un atas). Problema cea mai mare e ca nu ai Red Dot pentru arme (creste acuratetea enorm, atat pentru jucator cat si fizic pentru arma) si Magnum Amunition (reduce numarul de gloante necesar cu 1 sau uneori 2 la anumite arme).
    La Assault cel mai mare avantaj este ca armele mentin o precizie foarte buna cand te misti (yey for Run'n'Gun) si dispui de lansatorul de grenazi cu munitie nelimitata. Depinde mult de harta ce clasa e bine sa folosesti, Assault e rege pe o harta cu multe case. Grenazi prin geamuri, spargi pereti, tragi de la sold cand urci scarile.

---------- Post added 30-05-2010 at 12:33 PM ----------

Iti recomand sa incerci modul de joc Hardcore. Cand o sa ai Red Dot si Marksmanship (daca te concentrezi pe o singura clasa imediat ai obtinut unlockurile) pentru orice arma o sa fii la fel de eficient ca cineva de level 25+. O sa iti lipseasca doar cunostinta hartii si a spawnpointurilor (alt sfat este sa inveti spawnpointurile cat mai repede, sa stii de pe unde poate sa vina inamicul). De asemenea pe Hardcore foarte putina lume foloseste armele eficiente (AN-94 Abakan, M60, M16), observi o mai mare diversitate de arme. Pe cand pe mod de joc normal mai toti stau cu AN-94 (2 burst kill cu Magnum, 3 gloante close range sau 4 long range) si tu trebuie sa tragi in el 6 - 7 gloante cu o arma mai putin precisa ca a lui.
    Eu tocmai am jucat un Squad Deathmatch pe Normal si cu toate ca am o acuratete foarte bun si prind tinta in vizor repede mi-a fost foarte greu sa ma descurc contra la oameni cu AN-94/M16/MG3/UMP doar pentru ca eu aveam PKM si foloseam Armura in loc de Magnum (setup care e foarte foarte eficient pe Hardcore). Deci, give Hardcore a chance!

---------- Post added 30-05-2010 at 12:39 PM ----------

Quote Originally Posted by Graft View Post
    UAV Elevator Sniping, trebuie neapărat �ncercată treaba asta

YouTube - BF:BC2 UAV Elevator Sniping/RPG Sniping
    Nu mai bine iei UAVul, le tii la sol Apacheul, spotuiesti inamici, anunti la squad cum inainteaza inamicii si desigur omori inamici cu duzina?
    Daca totusi vrei sa incerci, iti recomand Hardcore (e deja laitmotiv asta in posturile mele, hehe) pentru ca nu ai killcam, nu se prinde lumea de uned tragi Alta chestie ar fi sa ai Reload pe UAV, asa daca esti intr-o pozitie buna distrugi destul de repede un MCOM (iti ia vreo 2 minute, poate 3 sa il arzi).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 149 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks