Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 149 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2381 SP
    Member justamodel's Avatar
    Battlefield bad company 2 stats reset BuzzCrunch
    A mai patit`o careva? Tocmai am intrat in BBC2 si totul era resetat..

2. #2382 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu sper sa se mentina Aveam pofta sa o iau de la 0 cu unlockurile de arme si cu K/Dul Dar nu aveam hartile bonus pe alt cont. As fi foarte fericit daca ma lasa la 0

3. #2383 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Same here. Daca chiar au dat reset, nu mai cumpar MoH si joc inca un an BC2.

4. #2384 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Si eu am patit dar si-a revenit pe la 12, no worries... cu toate ca a fost chiar distractiv

5. #2385 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie nu mi s-a intamplat. O fi fost doar pe PSN.

6. #2386 SP
    Member Alex's Avatar
    salut.
    Sunt interesat de acest joc si vreau sa stiu ce este acel cod VIP?

7. #2387 SP
    Iti ofera acces la niste harti in plus.

8. #2388 SP
    just me waches2's Avatar
    si eu am patit-o ,eram lvl 1 din nou,aveam 3 arme la fiecare kit dar si m1 garand ....m-am speriat plus ca am fost dat afara de pe servere de cateva ori si am renuntat sa joc ....acum vad ca au bagat un nou update la soft pe ps3 poate nu o sa mai am lagul ala nesimtit

9. #2389 SP
    A mai fost videoclipul asta? Nu cred ca a mai fost.. Omul e super tare

edit: Nu lua automat embedd-ul la filmulet cand postam link-ul? Am incercat de n-spe ori, ma dau batut...

10. #2390 SP
    Member cipvas's Avatar
    Intradevar, prea tare omuletul.

11. #2391 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eu sper sa se mentina Aveam pofta sa o iau de la 0 cu unlockurile de arme si cu K/Dul Dar nu aveam hartile bonus pe alt cont. As fi foarte fericit daca ma lasa la 0
    Eu mi-am facut un alt cont si pot juca toate hartile deblocate.
    Vreau sa fac un KD de 3 pe contul asta, sper sa am timp pana vine MoH.

12. #2392 SP
    Dar ce nu-mi dau eu seama... te pune pe servere cu jucatori tot de nivel mic (majoritatea incepatori) sau nu e nici o diferenta?

Sincer as incerca si eu asta, sa ajung pana la lvl 50 oricum nu cred ca apuc....

13. #2393 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    A mai fost videoclipul asta? Nu cred ca a mai fost.. Omul e super tare
    http://www.youtube.com/watch?v=76ZBP7cY8o8

edit: Nu lua automat embedd-ul la filmulet cand postam link-ul? Am incercat de n-spe ori, ma dau batut...

Ce tare e omul mai rar vezi asa! Super tare filmuletul.

14. #2394 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Dar ce nu-mi dau eu seama... te pune pe servere cu jucatori tot de nivel mic (majoritatea incepatori) sau nu e nici o diferenta?

Sincer as incerca si eu asta, sa ajung pana la lvl 50 oricum nu cred ca apuc....
    Nu am observat nicio diferenta. Pe la nivelul 20 tin minte precis ca am jucat contra a trei squaduri numai cu nivele intre 40 si 50... De abia mi-am pastrat un KD de 1 si ceva (nici macar 1.5) in meciul ala.

---------- Post added 07-09-2010 at 03:46 PM ----------

Quote Originally Posted by muski View Post
    Ce tare e omul mai rar vezi asa! Super tare filmuletul.
    Omul e super tare, stai sa vezi cat de chirurgical e cu slugsurile.

15. #2395 SP
    Tocmai ce am facut si eu platina pe Saiga... cred ca urmeaza un pump action, dar in loc de Neostead cred ca o sa fac pe SPAS. Mi se pare mult mai sexy

16. #2396 SP
    Member cipvas's Avatar
    Tocmai ce am facut si eu platina pe Saiga... cred ca urmeaza un pump action, dar in loc de Neostead cred ca o sa fac pe SPAS. Mi se pare mult mai sexy
    ...si suna mult mai bine. . eu sunt adeptul ei.

17. #2397 SP
    Member muski's Avatar
    Da ii rupe omul frate, e si altceva pe PC , se joaca altfel jocul decat pe consola. Ce l-a ars pe sniperul din turn minutul 8:45! Frumos rau. Intra in ei ca in branza, zici ca sunt boti pe easy!

18. #2398 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Omul are skill, dar in primul rand joaca pe PC, cu mouse, ceea ce i ofera o acuratete enorma. In al doilea rand joaca pe normal, are mai multa viata, vede inamicii pe harta, i se reface viata dupa un timp. In al treilea rand, varianta de console difera foarte mult fata de varianta de PC. In al patrulea rand, faptul ca il joc pe PC ii ofera inca un avantaj enorm, si anume grafica mult mai buna, in special rezulotiile muult mai mari de 1080p, ajutate de Anti Aliasing.

Tipul cu rocket launcherul e uber tare. I have to try it .

19. #2399 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Cu slugsurile nu mi se pare ca face cine stie ce pentru un mouse. Nu prea se pricepe sa ia oameni in miscare. Faza cu AT4 e foarte impresionanta dar am mai vazut filmulete cu asta pe PC. Elicopterele sunt mai blegi iar mouseul raspunde mai bine decat padul. As prefera sa vad meciuri intregi decat montajuri.

20. #2400 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 149 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks