Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 137 of 149 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2721 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    asa se pare. incepand cu ora 18-19 majoritatea aveau rank 0 azi. cred ca e un bug pt ca altfel le-ar fi resetat tuturor. in schimb erau unii care inca aveau rankuri foarte mari
    Pai am vazut pe unu care avea rank-ul 17,nu avea timp sa faca level 17 in cateva ore

2. #2722 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Rank-ul nu se reseteaza, el doar dispare o perioada de timp. Dupa 20-30 minute revine la normal.

3. #2723 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Rank-ul nu se reseteaza, el doar dispare o perioada de timp. Dupa 20-30 minute revine la normal.
    Asa e, dar nu as zice chiar 30 de minute.

O data am vazut ca nu merge, am jucat altceva timp de cam o ora jumatate, am incercat iar si nu-si revenise. Deci dureaza si mai mult de atat.

E destul de enervant.

4. #2724 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Nu inteleg de ce tot apar aceste wipe-uri. Se lucreaza la servere?

5. #2725 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

6. #2726 SP
    Member maweryck's Avatar

Pfff ...imi aduce aminte de aseara....

7. #2727 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Am intrat mai devreme pe http://www.battlefieldbadcompany2.com si la stats am 0 Foarte tare!! O sa-si revina dupa cateva minute??

8. #2728 SP
    Member cristian77's Avatar
    Tot mai pustiu jocul , si e groaznic sa joci pe hartile astea sub 10-10

9. #2729 SP
    pai lumea e cu black ops si killzone 2, sincer eu intru cam odata la 2 zile si joc dar intradevar e foarte trist sa joci hardcore 2 vs 1 sau 3 vs no one

10. #2730 SP
    Member muski's Avatar
    Pacat de Vietnam, mie personal imi place foarte mult stilu de joc si hartile..... , dar am o presimtire ca se vor umple serverele cat de curand.

11. #2731 SP
    killzone mai inteleg,da' black draci ala???? nah,sa vina K3 ala odata macar...

12. #2732 SP
    Am zis lumea in my chicken(in puii mei) lol Pentru mine perioada asta inseamna examene si bfbc2

13. #2733 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Am zis lumea in my chicken(in puii mei) lol Pentru mine perioada asta inseamna examene si bfbc2
    In my chickens, te rog!lol

14. #2734 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Neavand cu cine sa joc GT5 ieri, (m-am saturat de sp), am decis sa acord o atentie mai mare Add-on-ului VIetnam.
    Lasand la o parte bug-ul enervant cu disparitia rank-ului si a upgrade-urilor la arme, e un joc excelent(da, un joc intreg, are atat de multe chestii noi incat e o tampenie sa il privim ca un add-on, sunt convins ca putea fi vandut separat fara probleme).

Am jucat ieri cateva ore, atat Squad Deathmatch, Rush dar si Conquest. Hard-core sau normal.

Imi place ca au marit damage-ul la arme, imi plac in special M14, PPsh , M10 ( la inginer mi se pare cea mai buna arma. Incarca foarte repede, goleste incarcatorul repede, face damage, are si range bun daca ochesti cu atentie, iar RPG-ul e foarte folositor pe hartile cu vehicule). O arma foarte des folosita e M40-ul la clasa Sniper, ceea ce e putin enervant. Dar nu ai cum sa castgi un Rush din camping, asa ca sunt de scurta durata fitele astea. Imi place cum au adaptat totul la epoca respectiva, arme, voci, loading-screenurile, dar cel mai mult imi place coloana sonora. Melodiile se integreaza perfect, dau chiar un aer de dementa specifica unui razboi desfasurat intr-un climat foarte cald, umed cu o vegetatie luxurianta, plin de muste, tantari etc.

Eu zic ca cei de la Dice s-au depasit pe ei facand Vietnam. Serverele sunt destul de populate, asta ma bucura.

Si in final ii multumesc lui Muski pt aseara ca am tras niste partide super.

15. #2735 SP
    Member muski's Avatar
    Sunt de acord cu tot ce ai zic Cosmine, f bine spus , si sper sa jucam cat mai des posibil.

16. #2736 SP
    E dragut Vietnam dar n-as zice ca e chiar un joc complet.
    Merita fiecare din cei 15$ dati pe el (parca l-am luat de pe UK, asa ca ma rog, 10 euro), insa nu prea ofera varietate in arme, harti etc.
    Sincer dupa vreo 20-30 de meciuri eu m-am cam plictisit de jungla. Mai am chef si de ceva urban din cand in cand sau un peisaj deseric, poate ceva cu zapada... Nici nu se compara din punctul asta de vedere cu Vanilla.

Insa chiar devine enervanta faza cu rank-ul. In ultimele zile parca a devenit regula, inainte se intampla muuuuuuult mai rar.

17. #2737 SP
    GIGa552587072 - BFBC2 Stats

OMFG!!!!! Uitati-va la USAS kills.

http://bfbcs.com/stats_ps3/majk_1985

43k kills cu AN-94.

Eu am doar vreo 15k in total

18. #2738 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Am o propunere : hai sa facem squaduri de cate 4 si jucam un fel de campionat meciuri intre 2 squaduri mai exact . Si asa putem demonstra fiecare ce poate. Eu am deja inca 3 coechipieri si asteptam provocari.

19. #2739 SP
    apropo de rupt capete si "demonstra fiecare ce poate" unde e Wickyz?

20. #2740 SP
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Am o propunere : hai sa facem squaduri de cate 4 si jucam un fel de campionat meciuri intre 2 squaduri mai exact . Si asa putem demonstra fiecare ce poate. Eu am deja inca 3 coechipieri si asteptam provocari.
    Si eu am 3 ortaci,cu palmele batatorite de la frecat controlerul.Ce mod de joc propui la 4vs4,Conquest pe Heavy Metal? ... glumesc, squad rush banuiesc ca se potriveste cel mai bine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 149 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks