A mai luat cineva cu Zona 3 SpecAct kits de pe US Store si i-a mers?
Eu nu stiu ce e cu update-ul asta la joc(dar banuiesc), dar e total aiurea.Am incercat ieri sa joc cateva ore, dar 9 meciuri din 10 aveau un lag enorm, cu toate ca am resetat si routerul, am pus si sarma de net direct in consola ...degeaba.Si de multe ori imi aparea intre meciuri ca nu se poate lega la serverele EA si tot asa. Plus ca, cu toate ca castigam meciul imi apare "YOUR TEAM LOST". Si de problema asta se mai plangea cineva cu cateva posturi in urma. In plus am vazut ca la trofee imi apar 6(parca) noi trofee, legate de Onslaught Mode, acel co-op pe care vor sa i-l scoata. Stie cineva daca sa anunta concret o data de lansare?
Patch for Battlefield: Bad Company 2 Coming Today - AnalogHype | Underground Hype
-Vehicles can now be damaged by friendly fire when playing hardcore.
-Fixed so damaged vehicle doesn�t flash in the minimap if you don�t have the powertool
-Fixed so the SPECACT kits can be used on all SDM and SR levels.
-40mm Shotgun is now properly rewarded platinum at 500 kills not 1000.
-Fixed tech hang when swimming under a pontoon at base B
-Wrong weapon name displayed when killed with RPG7
-Fix for the user can capture base B before capturing base A and this will lead to a technical hang
-Change: you can get score even when you�re dead. (eg. your mine killing an enemy while you�re dead)
Bad Company 2 Map Pack #3 Launches - Drjft Gaming
On June 9th, VIP Map Pack 3 will be available on Xbox 360 and PlayStation 3 bringing new modes to Nelson Bay and Laguna Alta.
Fight for control of the M3A3 Bradley and achieve supremacy against 3 other squads as Nelson Bay is enhanced with Squad Deathmatch mode.
Use all of your squad skills and tactics to secure M-COM stations as Laguna Alta is enhanced with Squad Rush mode.
The map pack is available with the VIP code which is included in every new copy of Battlefield: Bad Company 2. Players that do not have a code can purchase one via the in-game store.
Poopy. Vreau harti noi, m-am saturat de acelasi harti, chiar daca sunt moduri diferite.
In alta ordine de idei, am facut toate bronze stars si nu mi-a dat badge-ul. As spune niste cuvinte de dor pentru EA si pentru DICE, dar mai sunt si minori pe aici![]()
Poate rezolvau si ei lagul la joc! Este IMPOSIBIL de jucat! Pana atunci, Bioshock 2 si MW2O veste buna totusi este aparittia Red Dotului pentru MG36 pe Hardcore! O sa pot juca in BC2 cu arma mea de Airsoft
![]()
Ssa inteleg ca ai bronz si la M1 Garant? Eu nu reusesc sa inregistrez ambele Bad Company cu toate ca le am pe amndoua. Primul merge inregistrat, chiar primesc mail de confirmare, dar in cazul BBC2 nu primesc mailul de confirmare.Ambele joace sunt zona 1.Nu mai inteleg nimic.
Si observ ca toata lumea se plange de acel lag enorm, nu numai eu. Nu inteleg ce a fost in capul celor de la EA si DICE.Mai bine lasau jocul cum era.
dar dupa nu mai aveau cum sa il strice.EA se hraneste cu ura noastra(cred,defapt sunt sigur)
dar lasand gluma deoparte,sincer jocul a devent destul de greu de acceptat in forma curenta ( lag,probleme frecvente de conectare/deconectare).
Deasemnea sunt singurul care am observat ca numai poti sa intri intr-un joc ca si squad?(singur imi intra dar cu altcineva,nu)
E trist ca un joc care promite incepe sa fie "stricat"
Cu cat sunt mai puternici cu atat isi bat joc mai mult de clienti. Nu zic ca nu e un joc bun, dar are manifestari de beta, nu de joc full
Come to MAG , nu sunt probleme la baietzi cu pantalonii rupti in fund (SVER), fata de EA ,ZIPER (MAG) e ani lumina mai aproape de "clienti", iar tot ce a insemnat probeme in joc s-a rezolvat cu promtitudine si suportul este realizat in timp real, dupa parerea mea este cel mai bine "intretinut" joc (MAG-ul) din anul acesta pana acum. EA trebuie sa ia notite de ZIPER si sa inteleaga ca numai respectul fata de cei care cumpara si joaca produsul lor tine marca pe trend ascendent, degeaba fac ei MOH ( medal of...) daca in conceptia noastra EA nu se ridica la standardele unei marci respectate.
A devenit o mare bataie de joc asta! La inceput mai puteai sa il joci cat de cat nu era lag mereu, acum e lag joc de joc. Pacat de joc ca au reusit sa isi bata joc de el.
![]()
Bookmarks