aceeasi parere am avut-o eu despre bc2 cand am jucat prima oara beta.
la al 2-lea beta am stat mai mult pe el ca sa-l inteleg( si culmea a-nceput sa-mi placa)
deci in concluzie incearca mp, dai o sansa, incearca sa-ntelegi jocul si dupa trage o concluzie( parerea mea)![]()
Soundtrack-ul Battlefield Bad Company 2: EA-Battlefield-Bad-Company-2.zip
Ma streseaza ca in ultimul timp au inceput sa se inmulteasca cazurile intentionate de "team kill" .Des dar foarte des se gasesc chiar cate 3-4 insi care se ocupa cu genul asta de activitate,cateodata chiar in ambele echipe.Pe aceste servere chiar este "sat fara caini" ?Nu exista un report ceva.....E simplu dai la scor si vezi 3-4 insi cu scoruri de -600 ,-800...e clar ca nu a fost un kill din greseala .
Daca omul e obisnuit sa arunce mine in stanga si in dreapta si calca in ele jucatori din echipa lui crede-ma ca nu-i trebuie decat maxim 2 incidente sau un triplu team kill ai ajungeam patito si eu
.C�t despre servere : nu cred ca sta cineva sa aibe grija, nu-ti convine schimbi serverul si gata .
A trecut un an de cand am cumparat eu jocul si saptamana asta am inceput sa joc iar. Gasesti inca servere pline si jocul a ramas la fel de fun.
Am vazut ca, codurile VIP expira pe 1.04.2011, asta inseamna ca de atunci nu o sa se mai ocupe de joc ?
gusturiile nu se discuta dar cand toata lumea zice ca e ceva de capul jocului si tu sustii contrariul...sa nu te mire criticiile la adresa ta..
e ca si cum ai spune ca Dark Void e o copodopera..hai..poate "au exagerat" cei care au dat nota mare la Killzone 3 dar sa ai o parere total opusa e ciudat..
nu zic ca MOH un joc rau(desi e scriptat pana la Dumnezeu,iar armele au un recul de toata jena) dar sa zici ca e mult mai tare decat "porcaria" de Killzone 3..acum depinde de ce vrei tu de la un joc..sa-l joci sau el sa te joace....dar si exprimarea ta : "E BELEAAAAA" spune totul
P.S.Scuzati-mi offtopic-ul dar nu m-am putut abtine
Am patit-o si eu ,arunci mine,pui C4....dar iti revii imediat si crede-ma ca joc de 1 an in fiecare zi ,am aruncat la mine.....niciodata nu am facut -800 sau si mai mult.Partea cu schimbi serverul,interesant,ia zi si mie cum schimbi tu serverul ?
Disconnect-Join -connecting........-failed connect to....-din nou aceiais pasi....pana la urma te conectezi si surpriza esti pe acelasi server, mai treci o data prin acelasi procedeu si si si iar supriza ,acelasi server aceiasi oameni.Dupa ce treci de 3-4 ori prin aceasta "tehnica" de a schimba serveru....uf ma abtin.
[quote=darkpaul13;568413]gusturiile nu se discuta dar cand toata lumea zice ca e ceva de capul jocului si tu sustii contrariul...sa nu te mire criticiile la adresa ta..
e ca si cum ai spune ca Dark Void e o copodopera..hai..poate "au exagerat" cei care au dat nota mare la Killzone 3 dar sa ai o parere total opusa e ciudat..
nu zic ca MOH un joc rau(desi e scriptat pana la Dumnezeu,iar armele au un recul de toata jena) dar sa zici ca e mult mai tare decat "porcaria" de Killzone 3..acum depinde de ce vrei tu de la un joc..sa-l joci sau el sa te joace....dar si exprimarea ta : "E BELEAAAAA" spune totul
P.S.Scuzati-mi offtopic-ul dar nu m-am putut abtine[/QUOTE
Ai pus vreo data mana pe o arma . ca sa sti ce este ala RECUL .ca sa nu mai vorbim de tras.
---------- Post added 11-03-2011 at 05:39 PM ----------
Da ai dai disconect si alegi alta plansa si dai iar conect si sigur nu te mai conectezi pe acelasi server.Asa fac eu.![]()
In sfarsit am deblocat toate armele din joc ( mai aveam la Engineer).
dorin_star: Sa sti ca mi s-a intamplat sa ma conectez pe acelasi server. Eu nu mai joc pe hardcore din cauza friendly fire-ului, plus ca in ultimul timp gaseam servere aproape goale.
Ma credeti sau nu, de cateva zile am reluat multiplayerul la Bad Company 1, si nu inteleg de ce nu prea l-am jucat cand l-am luat...si tot eu imi raspund: eram incepator in ale shooterelor online.In fine, tot caut un thread dedicat acestui joc si nu gasesc. Poate ma ajuta cineva, caci observ ca in meniul de multiplayer se pot debloca armele daca ai un anumit Reedem code si m-ar interesa de unde l-as putea face rost.
Bookmarks