Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 149 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #901 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Am aflat de pe forumurile oficiale de o chestie foarte importanta. Cand esti in pozitia de crouch ai 25% sansa sa nu iti iei damage sin orice sursa. De la gloante, de la cutit de la orice mai putin snipere. Am observat si eu chestia asta in joc cand dadeam cutit, sarea sange si nu murea. La fel si cu gloante. Mi se pare o chestie ciudata dar motivatia adusa de developeri este ca Asa contracareaza lipsa proneului.

2. #902 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Deci de acum stiu sa nu ma injur de toate neamurile cand ii dau brisca si nu moare. Merci.

Nici la mine nu s a facut update. Contul meu este US. O fi asta cauza?

3. #903 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar

nici la mine inca nu e up to date.
    wickyz. eu stateam azi crouch dupa un beton mic si trageau cu tancul si nu aveam nimic. ma mai ridicam cand incarca rpg-ul sa mai trag in tanc. am tras 3 pana l-am dibuit- era cu fata la mine.

4. #904 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    cosminbad, aia nu tine de crouch, ci de faptul ca daca stai dupa orice fel de obstacol, nu te afecteaza splash damage-ul. Eu merg mult cu tancurile si celelalte blindate si am avut destule situatii cand reusea sa se fereasca inamicul de damage stand dupa un stalp. Pentru cei care stau ascunsi dupa cate un beton mic exista leac: roadkill, trec cu tancul peste ei

Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    terminat. foarte tare, dar campania parca a fost mai misto in primul. acum urmeaza multiplayer sa vedem ce e cu el. cate demolition kills ati reusit sa faceti pana acum?
    Demolition kills cred ca faci mai usor cu sniperul (punand C4 pe pereti) decat cu tancul...eu mai incerc totusi cu tancul

5. #905 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Rahat de joc,pardon de expresie,dar nu stiam ca update-urile la jocul asta sunt facute ca sa f**a tot meciul.Freeze de consola,PSN error logout,server conection lost,toate astea le-am petrecut intr-o singura seara de joc de nenumarate ori.Pur si simplu pt mine a devenit nejucabil jocul asta online.Pana nu iasa un alt patch nici nu cred ca ma mai ating de el,nesimtire totala cum au putut sa strice multiplayerul din jocul asta.

6. #906 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Wow vad ca multi deja au inceput sa faca fraguri in draci, aici chiar e o adevarata comunitate de gaming

7. #907 SP
    Eu mai inainte am avut prima deconectare dintr-un meci. Sper sa ramana singuraaaaa

8. #908 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Rahat de joc,pardon de expresie,dar nu stiam ca update-urile la jocul asta sunt facute ca sa f**a tot meciul.Freeze de consola,PSN error logout,server conection lost,toate astea le-am petrecut intr-o singura seara de joc de nenumarate ori.Pur si simplu pt mine a devenit nejucabil jocul asta online.Pana nu iasa un alt patch nici nu cred ca ma mai ating de el,nesimtire totala cum au putut sa strice multiplayerul din jocul asta.
    Same here, nu esti singurul. Freeze la consola, deconectare in draci de la PSN.

9. #909 SP
    Member justamodel's Avatar

10. #910 SP
    Member muski's Avatar
    Am dat si eu comanda de joc, sper sa se rezolve cu problemele, dar eu totusi tind sa cred ca e de la PSN si nu de la joc... , am jucat si eu ieri si azi MAg si mi-a picat f f des de vreo 3 ori in 3 ore asa... nu am mai patit asa niciodata in MAG, eu cred ca de la PSN e ceva...

11. #911 SP
    Eu nu am patit nici un inghetz a consolei sau nici un disconect. Luuuuuucky! In schimb am avut neplacerea de a juca cu camarazii de peste Atlantic, vai vai vai, au un stil cu totul aparte. Parca ma aflam in Bizaro Wold. La mine in echipa aveam 7 sniperi, alti 4 puneau C4 pe un UAV si eu eram singur la inamic in baza. Partea duboasa e ca inamicii aveau si ei vreo 8 sniperi si alti 4 se ocupau de C4 pe un ATV. In schimb am descoperit placerea de a juca cu lansatorul de rachete Carl Gustav, foarte distractiv sa omori oameni cu el

Am jucat un pic cu M1 Garant si am ramas total dezamagit de arma, nu se poate ridica la performanta armelor moderne din joc. In schimb am gasit ceva care se comporta asa cum m-as fi asteptat sa se comporte M1ul, SAIGA (shotgun) cu 12mm slugs si Magnum Amunition e 2 shot kill (piept) any range. E mai util decat sniperele semi-auto

12. #912 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Am unlockat TOT pe Recon

Un mic "tip":
    Daca vreti sa va faceti challenge-urile pe alta clasa decat Assasult dar aveti chef sa jucati cu Assasult atunci puneti M1A1 Thompson pe clasa. Mi se pare o arma extraordinar de buna.

Cat despre snipere, M24 si GOL sunt cele mai bune. M95 e si el destul de bun dar dupa ce tragi dureaza prea mult sa traga de aceea "chestie".

PS: Xbox360Achievements.org - More Bad Company 2 Achievements Coming This Week

13. #913 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si eu am avut deconectari de la PSN dar nu cred ca e de la joc , mi s-a deconectat si cand ma uitam la The Tester .

14. #914 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    In schimb am descoperit placerea de a juca cu lansatorul de rachete Carl Gustav, foarte distractiv sa omori oameni cu el
    Cred ca Gustav-ul are splash damage cu raza mai mare, dar numai la oameni, la vehicule nu faci nici o treaba. Mai ales daca in tanc e inginer care are unlock-ul de tank armor, iti consumi toata munitia lansatorului degeaba. Este undeva tabel si cu damage-ul lansatoarelor si a celorlalte gadgeturi?

Eu cred ca raman la RPG, am steaua de aur la el, ma descurc mai bine impotriva soldatilor decat cu Gustav, plus ca joc mult Conquest (deci multe blindate de distrus). Al treilea lansator are (dez)avantajul ca se ghideaza racheta dupa cum orientezi tinta, deci trebuie sa stai cu ochii pe inamic pana il loveste; daca ai ghinionul sa iti fi pus cineva spot in timpul asta, te-o ciuruit si tancul/sniperii si s-o dus si racheta la naiba.

Impotriva elicopterelor oricum nu prea am avut mare noroc cu al treilea lansator. Daca mai adaugi la asta si pilotii-ingineri (cum am jucat noi doi acum cateva zile, Wickyz, amandoi ingineri calare pe elicopter. BTW, mad piloting skillz you have there ), nu prea se merita lansator cu ghidaj.

Ca fapt divers, ieri am avut parte de un minicadou intr-un meci de Rush Am urcat intr-un pod ca sa scap de un sniper si ce vaz eu in fata mea? doi sniperi inamici cu spatele la mine. Jap jap, dog tags + insigna pentru omorat Nemesis-ul

15. #915 SP
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Ca fapt divers, ieri am avut parte de un minicadou intr-un meci de Rush Am urcat intr-un pod ca sa scap de un sniper si ce vaz eu in fata mea? doi sniperi inamici cu spatele la mine. Jap jap, dog tags + insigna pentru omorat Nemesis-ul
    Cel mai frumos minicadou pe care l-am primit vreodata in BC2 a fost intr-un meci de Con7uest, eram eu cu Mariusika in elicopter, le tot aratam inamicilor ce fromoasa e grafica in meniul de respawn. La un moment dat trebuie sa reparam elicopteru, aleg eu un loc in mijlocu pustietatii cat mai dosit si aterizez ...... BAM !!!!!! Fix pe un Anti-Tank Mine am aterizat, plasat tehnic "in the middle of nowhere".

16. #916 SP
    Diseara pe la 21.00? Un joc, doua, douazeci?

17. #917 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    BAM !!!!!! Fix pe un Anti-Tank Mine am aterizat, plasat tehnic "in the middle of nowhere".
    I-o fi cazut din rucsac inginerului Chiar, joaca cineva de aici cu minele antitanc? Mai e vreun farmec fara lansator? Minele dispar daca moare inginerul care le-a plantat?

Eu tot uit sa-mi conectez PS3 Eye-ul sa folosesc microfonul la BC2. Jucam intr-o zi o partida in care inginerii inamici minau iesirile din zona cu blindate la noi. Ma urc in tanc, colegii in tancheta si eu vad ca au vreo doua mine fix in fata lor. Neavand cum sa-i avertizez, incercam sa trag in ele, aia au crezut ca am chef de glume si friendly fire, au accelerat si o zi buna, 3 kills pentru inamici

---------- Post added 15-03-2010 at 02:50 PM ----------

Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Diseara pe la 21.00? Un joc, doua, douazeci?
    Daca promiteti sa nu jucati numai Squad Deathmatch

18. #918 SP
    Member ramusg's Avatar
    Minele raman dar nu mai multe de 5.

19. #919 SP
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Daca promiteti sa nu jucati numai Squad Deathmatch
    Nu am jucat pana acum Squad Deathmatch. Numai Conquest si Rush.
    PS: Aseara am inteles cat de misto e sa joci cu romanii si sa avem toti casti.

20. #920 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Minele anti tank. Le pui, si uiti de ele. Poti sa mori de 100 de ori si sa ti schimbi clasa de 1000 de ori, ca ele nu se dezactiveaza (se pot planta 6, nu 5).
    Eu aproape mereu pun mine la inceputul meciului si dupa aia dau suicide si ma fac clasa cu care joc cel mai bine pe harta respectiva.

Am deblocat absolut tot ce tine de arme si gadgets din joc duminica seara . Mai am 3 pins si vreo 20 medalii de deblocat.

hihi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 149 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks