Majoritatea gamerilor cumpara DLC si dicteaza modelul de business al companiilor care produc jocuri, degeaba ne ascundem dupa deget, ca pana la urma sa fim cinstiti tot am cumparat macar 1 DLC de curiozitate. E perfect normal sa faca si CD PROJEKT la fel, pentru ca majoritatea gamerilor sunt de acord sa plateasca pentru DLC, fie el si ceva modic. Da, este o pura strategie de marketing sa anunti 16 DLC gratuite si apoi ceva cu plata, dar repet 30$ pentru 30 de ore de joc este mai mult decat echitabil, am si spus, sunt titluri mai scurte care se vand cu 60$.

Ma deranjeaza faptul ca aceste expantion-uri a fost anuntat inainte cu o luna de la aparitia jocului (model impus de Ubisoft, EA si Activision). Acest lucru nu este tocmai favorabil, tinand cont ca am trecut peste doua amanari destul de lungi... se pare ca le arde de expantion-uri in timp ce unii fani (ca mine) au asteptat cu sufletul la gura timp de doi ani. Asta nu mi se pare corect. Daca asteptau cu anuntul inca doua-trei luni, nu as fi avut nimic impotriva, chiar asteptam aparitia lor.
) dar Triss era un pic geloasa pe iubirea intre Geralt si Yen.

Bookmarks