Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 157 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1381 SP
    Admin MonkY's Avatar

The Witcher 3: Wild Hunt

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Dat ass
    Ce bine arata Gerald. I must be gay!

Din fata/profil nu ai?

2. #1382 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Am luat de pe un notice board de la sud de novigrad o invitatie la High Stakes Gwent Tournament. Am citit-o, dar nu mi s-a activat nici un quest. E normal? Sau se activeaza cu alta ocazie?

3. #1383 SP
    Member geo971986's Avatar
    Aseara am terminat si eu Tournamentul de Gwent. Tebuie sa aveti un deck foarte bun. Finalul a fost interesant! Nu mai tin minte exact dar la mine parca s-a activat dupa ce am castigat cateva meciuri cu unii mai importanti. Dupa ce ii bati pe unii te indruma mai departe...si parca unul mi-a zis de turnament (asa tin minte dar nu sunt 100% sigur)

4. #1384 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Btw de gwent, nu am jucat niciun meci si cred ca e timpul sa-mi fac un deck, din pacate nu am luat cartea de la baron si nici nu o mai pot lua, am avut un deck foarte slab. Credeti ca mai am sanse acum dupa ce am terminat in velen si novigrad cam totul sa mai fac un deck bun ? O sa citesc cateva guideuri pe internet cum se joaca

5. #1385 SP
    eu zic ca da...inca mai poti sa iti faci un deck cat de cat ok.
    BTW am si eu o intrebare...am multe questuri care nu le mai pot termina din cauza ca respectivii au plecat in morhen (Tris, Lambert etc)....mai am vreo sansa sa termin acele questuri mai tarziu? O sa ajung pe acolo?

6. #1386 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by geo971986 View Post
    Aseara am terminat si eu Tournamentul de Gwent.
    Ce jocuri de carti man... Campion la box aici!

Pacat ca nu se da un premiu si pentru campionii la fetele vesele. "Oh Gerald, do you want some more?"

7. #1387 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    poti sa ai deck decent nu trebuie sa fie OP ca sa bati si deckurile tari. Te uiti contra ce factiune joci si iti schimbi cartile in functie de aia. Monsters de exemplu joaca foarte mult cu minioni close combat daca ai in mana la inceput "blizzardu" (nu stium cum se cheama spellu ala ) atunci castigi in mare parte jocu. Daca joci contra elfi aia hibrizi si pot folosi arcasii in loc de close combat, dar de obicei cartile mai bune sunt de arcasi. Incearca sa faci rost de cartea Scourge (i think) care distruge cartile cu cel mai mare atack si asa poti face contra la multi. Pe langa asta iti recomand sa folosesti cartile "spion" sunt foarte bune ca poti sa mai tragi carti din deck. In rest dupa cateva meciuri o sa iti dai seama foarte usor cum poti sa le faci contre si nu o sa mai pierzi niciodata, numa atunci cand ai o mana de 2 bani si nu poti face nici-un combo .

8. #1388 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce jocuri de carti man... Campion la box aici!

Pacat ca nu se da un premiu si pentru campionii la fetele vesele. "Oh Gerald, do you want some more?"
    Mi-o iau rau de tot la fist fighting. Am terminat numai ce era in white orchid si doar 1 meci in novigrad. Blocking parca nu are nici un efect, imi iau dmg indiferent iar counterattacks greu reusesc unu...

9. #1389 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Glumeam... nu m-a prins pe mine Gwent-ul, dar probabil e interesant. Si oricum, ti-am vazut portfolio-ul de pe site-ul tau, si te iert (ca esti prea bun, ce sa mai...).

Cat despre box, secretul e sa faci cat mai mult dash, si dupa un strong atac sa-i cari cel putin 3-4 lovituri light. Te retragi, dash... ataci in rafala. Bine, la unii dintre luptatori (la nivel mai mare), trebuie sa te duci non-stop pe ei (chiar daca mai iti furi si tu cate una), pentru ca daca incep ei sa dea, nu se mai opresc... si asa cum zici tu, iti iei dmg si prin block. Prin urmare, cea mai buna aparare e atacul.

10. #1390 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Băieți, am un quest care e failed. Cum pot face sa încerc din nou? Am fost la cel de la care l-am luat, dar nu mi-l mai da.

11. #1391 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai e failed, gata. Ca in viata, o mai dai si in bara

12. #1392 SP
    Ma gândeam eu ca e kaput. Ideea e ca trebuia sa salvez pe cineva și nu m-am dus direct și bănuiesc ca a mierlit-o

13. #1393 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cred ca doar daca ai o salvare inainte de eveniment, altfel nu cred ca se poate.

14. #1394 SP
    Am, dar am jucat ceva de atunci și nu o mai iau de la început. Data viitoare

15. #1395 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am uitat sa relatez , mi-am luat cizme de haur !

level 9
    Attached Images Attached Images 1.jpg

16. #1396 SP
    Bo$$

17. #1397 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    recomand acest site The Witcher 3 Gwent Cards List ! dupa cateva runde de shopping mi-am facut un deck destul de bun si am castigat deja peste 10 meciuri inca mai am multa treaba

18. #1398 SP
    Bun ca și eu am nevoie

19. #1399 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu dati cu pietre, dar gwent ala mi se pare o porcarie si ma enerveaza la culme. Pierd ceva important daca ignor total acest aspect?

20. #1400 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Mie imi placea dice poker

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 157 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast