Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 75 of 157 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1481 SP
    Member geo971986's Avatar
    aia de la baron zic unii ca s-ar gasi intr-un chest in camera lui. Eu le-am ratat pe alea din White Orchard pt ca a disparut inkeeperul. Tot unii zic ca va iesi un patch pt a le face pe toate accesibile din nou insa ma indoiesc.

2. #1482 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    aia de la baron am ratat-o si eu dar o am in pack si habar n-am de unde am luat-o. in schimb am ratat-o pe cea cu dandelion, nu prisesem microbul cu gwen pe atunci si la questul unde ai de ales intre carti si bani. din pacate nu am cum sa le iau pe toate ca exista un merchant pe care trebuie sa-l eliberezi in velen (person in distress) care are mai multe carti de vanzare dar din pacate are un bug misiunea si nu gasesti cheia de la cusca si ma incerca de vreo 10 ori. bugul este cunoscut si il are foarte multa lume sper ca odata cu patch-ul 1.04 sa se rezolve. oricum deja un deck foarte bun, am jucat cu totii jucatorii din velen si novigrad si de astazi ma apuc de skelliage.

si mie imi dadea crash la inceput, dar de atunci nu am mai patit niciodata, foarte ciudat.

3. #1483 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Eu astept 1.04 pentru ca nu mai primesc experienta la niciun quest...pana atunci nici nu ma pot ocupa de exploratul posibilitatii de a gasi cartea baronului.

4. #1484 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Și eu căutam cheia aia de nebun prin pădure )

5. #1485 SP
    cheia trebuia sa fie la liderul soldatilor, asa a fost peste tot, din pacate acel "?" este bug-uit.

6. #1486 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Săptămâna asta
    uploadfromtaptalk1433243907016.png

7. #1487 SP
    Banned algonquin's Avatar
    Exista jocul asta si pt ps3?

8. #1488 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu este. nu putea duce
    uita-te la shadow of mordor pt ps3 si o sa intelegi

9. #1489 SP
    Member Darku's Avatar
    DeathofArt m-a intrecut la cateva secunde

On: sa vedem setul ala de arbalete, ca pana acum nu am gasit nimic spectaculos

10. #1490 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Auziti, dar in Kaer Morhen nu-i gasesti si pe Triss/Letho/Keira? Ca le-am zis sa meaga acolo cand i-am intalnit in story, dar acum ca am ajuns si eu acolo, nu dau de ei.
    Anyone? Someone?

11. #1491 SP
    Member geo971986's Avatar
    La mine au fost toti insa unii din ei (ex Tris) devin accesibili numai dupa ce termini niste questuri.

12. #1492 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai am terminat questurile cu ei, ne-am pupat, ne-am luat la revedere, "see you at kaer morhen". Ajung acolo si nici urma de ei.

13. #1493 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    ) a bagabontit si a ramas in chiloti )))
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1433270536473.jpg

14. #1494 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Eu astept 1.04 pentru ca nu mai primesc experienta la niciun quest...pana atunci nici nu ma pot ocupa de exploratul posibilitatii de a gasi cartea baronului.
    Ai incercat sa-ti stergi si apoi reinstalezi jocul? (pastrand salvarile, evident) Poate ti se rezolva problema asa, fara sa mai fi nevoit sa astepti patch-uri care nu stii cand vor veni si nici daca vor repara bugul.

15. #1495 SP
    Am incercat, din pacate nimic...

16. #1496 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ma pus naiba sa ma apuc de el mai calumea sa-l joc, acum nu ma mai pot opri....fenomenal jocul. Deocamdata nu am intampinat bug-ul cu xp lost, desi am facut si o misiune de culoare gri, l-a care nu mi-a dat nimic binenteles. Aseara am avut si prima misiune "failed", "Gangs of Novigrad" Cred ca stiu de ce, insa mi s-a parut mai interesant sa fac povestea principala cu Find Junior de unul singur decat sa fi mers cu piticii aia peste tot si sa omor pe toti Sper ca nu am ratat mare lucru...misto jocul, can't stop playng

17. #1497 SP
    Daca questul are level mai mic ca al tau nu mai primesti exp, asta am patit si eu ieri dar daca faci questuri de level mai mari primesti in continuare. Ideea este ca cele cu grii sunt by design sa nu primesti experienta, sunt acele questuri care au un level mai mic cu 6 puncte. Eu ieri am jucat gwent toata ziua si am luat diagramele de armuri, astazi o sa incerc sa fac withcer contracts cu levele mare pana vine patchul

18. #1498 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Am incercat, din pacate nimic...
    Imi pare sincer rau, pentru ce ti se intampla. Asta da bug idiot. Level-ul, desigur, e de o importanta covarsitoare in acest joc si intradevar nu mai merita sa joci dupa un asemenea bug.

19. #1499 SP
    Daca stiam nici nu bagam patchul eu speram ca repara retardarea calului, fara patchul 1.03 rula mult mai bine, framerate-ul care nu era constant nu ma deranja. Asta e astept patch-ul 1.04 sper sa nu imi mai strice si altceva dupa ce repara experienta.

20. #1500 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Calul este retardat rau , am facut ieri niste curse si se oprea din senin..iar bara aia pt fuga in galop la mine nu exista , asa ca pt mine ramane un capitol inchis calul , poate il repara..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 157 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast