Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 157 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #2481 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tin minte, nu e asta problema. Dar, repet, vazusem aici la cineva, ca, cumva, i-a fost afectat sfarsitul si din cauza bataii cu bulgari. Si nu inteleg cum si de unde stie.

Oricum, conteaza prea putin. Eu ma bucur ca l-am terminat in 2015 (la ora 21:30 pe 31 Decembrie ) si urmeaza sa-mi iau si DLC-ul dupa ce termin alte 2 jocuri din backlog.

2. #2482 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am zis Razvan. Dupa ce am terminat jocul prin iulie-iunie, am cautat pe net sa vad care erau celelalte finaluri. In explicatia gasita de mine atunci scria ca daca X loveste pe Y de atatea ori te duci pe o cale, daca Y pe X de nu stiu cate ori altceva, etc. Nu era momentul principal al jocului in niciun caz, doar un exemplu pe care mi-l amintisem. Nu am mai gasit explicatia cu bulgarii, desi nici nu am stat prea mult sa o caut din nou, dar mi s-a parut atat de puerila incat nu credeam initial ca poate sa aibe vreun rost. Tocmai din cauza asta cred ca am tinut-o minte si i-am dat-o drept exemplu lui paunstefan cand intrebase ceva de sfarsituri, parca el intrebase.

Se prea poate ca explicatia gasita de mine sa fi fost gresita, habar n-am. Daca nu vrei spoilere nu cauta nici tu pe net explicatii, eu n-am avut treaba odata ce terminasem jocul.

Also, pomenisei de TWD, sper ca glumesti, acolo e ori alba ori neagra. In Witcher insa deciziile care conteaza sunt mult mai subtile, mult mai finute si nu asa de in your face precum in marea majoritate a celorlalte jocuri care te pun sa iei decizii. Chiar nu se compara, iar asta nici nu e ceva nou, exista deja din primele doua jocuri din serie.

3. #2483 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Nu numai bataia cu bulgari afecteaza sfarsitul ci si cum vb. cu Ciri - poate ramane alaturi de rege, poate merge sa se bata cu Wild Hunt sau sa moara.

4. #2484 SP
    Am pomenit de TWD doar la sfarsit, cand iti arata ce decizii ai luat si ce a afectat.

Oricum, nu stiu ce si cum am facut, dar n-am facut niciun 3some sau alte perversiuni cu alte domnite, inafara de Jennifer si eram curios

Oricum, ca si timp, din ce-mi arata el la Character menu si stiu ca nu este 100% accurate, am putin peste 350h. L-am terminat la level 35 si mai am multe ? pe harta.

5. #2485 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am pomenit de TWD doar la sfarsit, cand iti arata ce decizii ai luat si ce a afectat.
    What ? cand asta , mie nu mi-a aratat nimica de genul la sfarsit

6. #2486 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    El vorbeste de TWD ca iti arata deciziile care te-au dus la un anumit final, nu de Witcher.

7. #2487 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Oricum, nu stiu ce si cum am facut, dar n-am facut niciun 3some sau alte perversiuni cu alte domnite, inafara de Jennifer si eram curios

Oricum, ca si timp, din ce-mi arata el la Character menu si stiu ca nu este 100% accurate, am putin peste 350h. L-am terminat la level 35 si mai am multe ? pe harta.
    Lasa ca mi-am luat eu teapa cu threesome-ul

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

8. #2488 SP
    Member Gigi Kent's Avatar
    Unde vad orele jucate in Witcher? M-am tot uitat si am gasit doar timpul jocului nu orele mele petrecute in joc.

9. #2489 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai gasit doar timpul jocului nu orele petrecute in joc? Nu inteleg ce vrei sa spui. Te duci la caracterul tau si dai R2/RT in functie de platforma iar in acele stats poti vedea orele inregistrate de joc.

10. #2490 SP
    Atentie mare, ca ala nu este accurate.

11. #2491 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ai gasit doar timpul jocului nu orele petrecute in joc? Nu inteleg ce vrei sa spui. Te duci la caracterul tau si dai R2/RT in functie de platforma iar in acele stats poti vedea orele inregistrate de joc.
    timpul jocului, adica timpul raportat la sistemul de masurare a timpului din joc.
    Cred ca acolo m-am uitat si eu.

12. #2492 SP
    Despre asta vorbim? (vezi atasament)
    screenshot-original.png

13. #2493 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Despre asta vorbim.

Din cat scrie acolo, ai vreo 550h. Se poate sa nu fie corect.

14. #2494 SP
    Exact. Si sigur n-au trecut doar 22 de zile in joc, asa ca ala e timpul tau de joc, cumva masurat de ei.

15. #2495 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu are legatura cu timpul virtual din joc, acolo scrie cate h s-au inregistrat jucandu-te.

16. #2496 SP
    Imposibil! Am jocul abia de o luna. Nu am cum sa joc 22 zile. LOL
    M-ar da sotia afara din casa.... hahaha!

Timpul ala este timpul lui Gerald. Cat a imbatranit el in joc.

17. #2497 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am jucat de la aparitie pana acum si imi arata doar 4 zile, l-am terminat si facut o multitudine de questuri, e un bug, ala nu e timpul virtual din joc.

18. #2498 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu am jucat de la aparitie pana acum si imi arata doar 4 zile, l-am terminat si facut o multitudine de questuri, e un bug, ala nu e timpul virtual din joc.
    Posibil.

19. #2499 SP
    Cred ca tu ai orele mele, ca mie tot 22 zile imi arata si m-am jucat day one pana pe 31 decembrie 2015

20. #2500 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Dacă lăsați consola in rest mode si jocul deschis, merge si contorizarea.

Sent from my iPad using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 157 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 ... LastLast