Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 156 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 3110

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #2461 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca si jocul asta are loading-uri mari, da-o naibii. Nu stiu de unde le scoti, poti juca 2-3 ore linistit intr-o singura zona fara loading. Dureaza 30-45sec cand treci dintr-o zona/regiune in alta, in rest nu exista ce spui tu.

2. #2462 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Daca si jocul asta are loading-uri mari, da-o naibii. Nu stiu de unde le scoti, poti juca 2-3 ore linistit intr-o singura zona fara loading. Dureaza 30-45sec cand treci dintr-o zona/regiune in alta, in rest nu exista ce spui tu.
    Citeste mai bine ce am scris si dupaia da-mi un reply cum trebuie daca mai simti nevoia. Am zis clar ca jocul are loading times mari cand mori si tb. sa reincarci jocul, ce nu este clar? Iar daca joci pe dificultati mai mari exista riscul sa mori mai des si deci sa te uiti la ecranul de loading mai des...cine suporta bravo lui, cine nu...adica cei ca mine, prefera sa joace pe o dificultate mai modesta sa evite cat mai mult sa moara.

3. #2463 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mai bine asa decat ca in Fallout 4 unde ai loading screen si cand intri intr-o incapere de 2x2.

4. #2464 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    god damn , chiar si dupa 100h + jocul asta ma surprinde prin frumusetea lui

Chiar si cu compresia de 2 lei de la Youtube arata superb.

5. #2465 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

6. #2466 SP
    Junior Member freddie91's Avatar
    Astept cu interes Blood and Wine!

7. #2467 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Salut, stiu ca s-a mai discutat pe tema asta acum multe pagini, dar nu mai tin minte daca s-a gasit si raspunsul.

Pentru cei care cauta Gwent cards fizice (toate cele 4 factiuni) cam care este solutia? Din ce am citit, Hearts of stone pentru PS4 si PC vine in pachet cu Monsters si Scoia'tael, si pentru versiunea de Xbox One (in USA, la Gamestop sau ceva de genul) vine cu celelalte doua factiuni, Nilfgaardian Empire si Northern Kingdoms. Nu stiu daca are cineva de pe aici versiunea de acolo, dar poate cineva care a luat versiunea de Xbox la noi sa imi spuna daca vine doar cu Monsters si Scoia'tael. Mai multe pareri ar fi chiar apreciate.

Am aruncat un ochi pe Amazon/eBay, am ramas putin socat. Vindeau unii cele doua deck-uri cu circa $250. Mi se pare prea mult pentru niste carti. Unii luasera, se plangeau de pretul mare, dar macar au colectia completa. OCD am si eu si mi-e frica...

Multumesc anticipat.

8. #2468 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Am eu CE de Xbox One si da, doar doua factions are, diferite fata de pachetul fizic cu DLC-ul...

9. #2469 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu presimt ca vor mai scoate un pack fizic cu urmatorul DLC, Blood & Wine, care va contine celelalte doua pachete, care au fost emise cu CE de Xbox One.

10. #2470 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    cu siguranta urmatorul expansion va fi cu celelalte doua pachete, pentru ca altfel nu ar fi fair

11. #2471 SP
    ^exact, sunt foarte mari sanse sa se intample asta, mai ales ca ii preseaza fanii. Eu zic sa ai putina rabdare si sa vezi la urmatorul expansion daca scot si celelalte deck-uri.

12. #2472 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Multumesc de raspunsuri, o sa astept sa vad ce aduce noul DLC.

13. #2473 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Wow , nu ma asteptam deloc ca DLC-ul sa fie atat de bun Nunta a fost priceless

Recomand neaparat daca va placut jocul.

14. #2474 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Parerea mea ca expnasionul e mai bun ca jocu full .

15. #2475 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Stati sa vedeti ce urmeaza!

16. #2476 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Voi cum ati vazut ce sfarsit ati avut ? Ca am vazut unele conversatii legate de bulgari si alte chestii, care au influentat, dar nu am vazut nimic care sa-mi afecteze asta si nici ceva stats, ca la jocurile de la TellTale.

@Trefla, pe viitor pune, plz, spoiler. Eu n-am jucat DLC-ul si nici nu-l voi juca prea curand si nu voiam sa stiu nimic, legat de nicio nunta...

17. #2477 SP
    Pai nu ti se spune ce anume afecteaza sfarsitul jocului, n-ai "stats" sau ceva de genul care sa-ti arate. Pur si simplu se ghideaza dupa niste alegeri pe care le faci pe parcursul jocului, in principal de modul in care interactionezi cu Ciri.

18. #2478 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, dar cum imi dau seama de ce sfarsit am avut (fara sa ma uit pe net sa vad care sunt toate) ?

19. #2479 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Nu ai cum. Tu esti multumit de sfarsitul obtinut?

20. #2480 SP
    Pai... tii si tu minte ce sfarsit ai avut, ai si uitat deja?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 156 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast