Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 47 of 54 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1063

Thread: Diablo III

1. #921 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Care vrei cateva miliarde, add me

2. #922 SP
    Member kingraa's Avatar
    Pe scurt, build ar insemna sa corelezi cel mai bine armele si armura cu skill-urile ? Adica daca o arma are sa zicem +25% frozen/hit, merge foarte bine in tandem cu un skill care produce frozen ?
    Cam asta ar insemna build ?

3. #923 SP
    Member Iarba's Avatar
    +409% crit hit damage si 57% crit hit chance

4. #924 SP
    Member kingraa's Avatar
    Inca o necunoscuta. Sticlutele alea care cica curata si schimba culoarea armei si a armurii, ce rol au ?? Imbunatatesc cu ceva itemul ??? Ca am vazut unele care costa si 5000 de banuti.

5. #925 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Doar culoarea, nimic mai mult.

6. #926 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Jucam si eu Diablo ieri (in adventure mod) cand pentru prima oara mi sa intamplat sa gasesc simultan intr-o sala, vreo 15 treasure goblini grupati la un loc. Na...am dat lovitura (mi-am zis eu) si am sarit repede pe ei. Pana la urma, din 15 am omorat doar vreo doi trei, restul deschizandu-si portale si evadand. Am un crusader destul de bine echipat, dar nu am reusit sa omor mai multi pentru ca au aparut rapid si alti monstri care m-au atacat si m-au blocat, astfel ca nu mai puteam alerga dupa goblini pe acolo. Am sperat ca macar un goblin sa-mi lase un portal deschis, sa mai prind si eu un treasure vault, dar nu....n-a fost sa fie.

7. #927 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    primul meu post aici, asa ca salut in primul rand! am o intrebare legata de diablo, ma agaseaza de ceva vreme dar nu am reusit sa o descifrez. in timp ce ma joc, apare o aura in jurul caracterului timp de o secunda si imi vibreaza si gamepadul, gen ca si cum as pierde un buff? e o animatie aurie parca. aveti idee ce o declanseaza? ma joc pe ps4 btw.

8. #928 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by abrakadaver07 View Post
    primul meu post aici, asa ca salut in primul rand! am o intrebare legata de diablo, ma agaseaza de ceva vreme dar nu am reusit sa o descifrez. in timp ce ma joc, apare o aura in jurul caracterului timp de o secunda si imi vibreaza si gamepadul, gen ca si cum as pierde un buff? e o animatie aurie parca. aveti idee ce o declanseaza? ma joc pe ps4 btw.
    Si mie mi se intampla, exact cum spui tu, dar nu am o explicatie. Presupun ca este ceva legat de unul dintre active skills-urile alese si alocate butoanelor de pe controler.

9. #929 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Daca te deranjeaza vibratia controllerului o poti opri definitiv din setari.

10. #930 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    nu e deranjant, doar ca vroiam sa stiu care e cauza.

11. #931 SP
    Member kingraa's Avatar
    Am ajuns si eu la level 70, si am acces la adventure mod. E fain sa joci cu inca 3 sa faci "misiuni". Dar mai mult mi-ar place daca m-as si putea intelege cu coechipierii unde sa mergem si ce sa facem. Daca vrea cineva sa ma adauge sa jucam impreuna ar fi super. Intru seara cam de pe la 9 - 10. ID kingraakingraa

12. #932 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Ma bag eu, dar mâine seara

---------- Post added 13-01-2015 at 18:04 ----------

Vorbești de ps4 da?

13. #933 SP
    Member kingraa's Avatar
    Yap, PS4.

14. #934 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Ba a apărut Patch 2.1.2 pe ps4!

15. #935 SP
    Member Iarba's Avatar
    Da

16. #936 SP
    Member kingraa's Avatar
    650 MB. Ce face update-ul asta ???

17. #937 SP
    Member Iarba's Avatar

18. #938 SP
    Traiesc pentru updateurile astea de la blizzard. Ce joc, ce joc!

19. #939 SP
    Si o mica mostra de placere divina din 2.1.2, Doamne ce joc

Attached Images Attached Images b7ti07tiaaaxiks.jpg-large.jpeg

20. #940 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    n-am mai intrat de vreo luna, ia sa vedem ce aduce nou update-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 54 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast