Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 54 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1064

Thread: Diablo III

1. #921 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Care vrei cateva miliarde, add me

2. #922 SP
    Member kingraa's Avatar
    Pe scurt, build ar insemna sa corelezi cel mai bine armele si armura cu skill-urile ? Adica daca o arma are sa zicem +25% frozen/hit, merge foarte bine in tandem cu un skill care produce frozen ?
    Cam asta ar insemna build ?

3. #923 SP
    Member Iarba's Avatar
    +409% crit hit damage si 57% crit hit chance

4. #924 SP
    Member kingraa's Avatar
    Inca o necunoscuta. Sticlutele alea care cica curata si schimba culoarea armei si a armurii, ce rol au ?? Imbunatatesc cu ceva itemul ??? Ca am vazut unele care costa si 5000 de banuti.

5. #925 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Doar culoarea, nimic mai mult.

6. #926 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Jucam si eu Diablo ieri (in adventure mod) cand pentru prima oara mi sa intamplat sa gasesc simultan intr-o sala, vreo 15 treasure goblini grupati la un loc. Na...am dat lovitura (mi-am zis eu) si am sarit repede pe ei. Pana la urma, din 15 am omorat doar vreo doi trei, restul deschizandu-si portale si evadand. Am un crusader destul de bine echipat, dar nu am reusit sa omor mai multi pentru ca au aparut rapid si alti monstri care m-au atacat si m-au blocat, astfel ca nu mai puteam alerga dupa goblini pe acolo. Am sperat ca macar un goblin sa-mi lase un portal deschis, sa mai prind si eu un treasure vault, dar nu....n-a fost sa fie.

7. #927 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    primul meu post aici, asa ca salut in primul rand! am o intrebare legata de diablo, ma agaseaza de ceva vreme dar nu am reusit sa o descifrez. in timp ce ma joc, apare o aura in jurul caracterului timp de o secunda si imi vibreaza si gamepadul, gen ca si cum as pierde un buff? e o animatie aurie parca. aveti idee ce o declanseaza? ma joc pe ps4 btw.

8. #928 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by abrakadaver07 View Post
    primul meu post aici, asa ca salut in primul rand! am o intrebare legata de diablo, ma agaseaza de ceva vreme dar nu am reusit sa o descifrez. in timp ce ma joc, apare o aura in jurul caracterului timp de o secunda si imi vibreaza si gamepadul, gen ca si cum as pierde un buff? e o animatie aurie parca. aveti idee ce o declanseaza? ma joc pe ps4 btw.
    Si mie mi se intampla, exact cum spui tu, dar nu am o explicatie. Presupun ca este ceva legat de unul dintre active skills-urile alese si alocate butoanelor de pe controler.

9. #929 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Daca te deranjeaza vibratia controllerului o poti opri definitiv din setari.

10. #930 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    nu e deranjant, doar ca vroiam sa stiu care e cauza.

11. #931 SP
    Member kingraa's Avatar
    Am ajuns si eu la level 70, si am acces la adventure mod. E fain sa joci cu inca 3 sa faci "misiuni". Dar mai mult mi-ar place daca m-as si putea intelege cu coechipierii unde sa mergem si ce sa facem. Daca vrea cineva sa ma adauge sa jucam impreuna ar fi super. Intru seara cam de pe la 9 - 10. ID kingraakingraa

12. #932 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Ma bag eu, dar mâine seara

---------- Post added 13-01-2015 at 18:04 ----------

Vorbești de ps4 da?

13. #933 SP
    Member kingraa's Avatar
    Yap, PS4.

14. #934 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Ba a apărut Patch 2.1.2 pe ps4!

15. #935 SP
    Member Iarba's Avatar
    Da

16. #936 SP
    Member kingraa's Avatar
    650 MB. Ce face update-ul asta ???

17. #937 SP
    Member Iarba's Avatar

18. #938 SP
    Traiesc pentru updateurile astea de la blizzard. Ce joc, ce joc!

19. #939 SP
    Si o mica mostra de placere divina din 2.1.2, Doamne ce joc

Attached Images Attached Images b7ti07tiaaaxiks.jpg-large.jpeg

20. #940 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    n-am mai intrat de vreo luna, ia sa vedem ce aduce nou update-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 54 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast