Care vrei cateva miliarde, add me![]()
Pe scurt, build ar insemna sa corelezi cel mai bine armele si armura cu skill-urile ? Adica daca o arma are sa zicem +25% frozen/hit, merge foarte bine in tandem cu un skill care produce frozen ?
Cam asta ar insemna build ?
Inca o necunoscuta. Sticlutele alea care cica curata si schimba culoarea armei si a armurii, ce rol au ?? Imbunatatesc cu ceva itemul ??? Ca am vazut unele care costa si 5000 de banuti.![]()
Jucam si eu Diablo ieri (in adventure mod) cand pentru prima oara mi sa intamplat sa gasesc simultan intr-o sala, vreo 15 treasure goblini grupati la un loc. Na...am dat lovitura (mi-am zis eu) si am sarit repede pe ei. Pana la urma, din 15 am omorat doar vreo doi trei, restul deschizandu-si portale si evadand. Am un crusader destul de bine echipat, dar nu am reusit sa omor mai multi pentru ca au aparut rapid si alti monstri care m-au atacat si m-au blocat, astfel ca nu mai puteam alerga dupa goblini pe acolo. Am sperat ca macar un goblin sa-mi lase un portal deschis, sa mai prind si eu un treasure vault, dar nu....n-a fost sa fie.![]()
primul meu post aici, asa ca salut in primul rand! am o intrebare legata de diablo, ma agaseaza de ceva vreme dar nu am reusit sa o descifrez. in timp ce ma joc, apare o aura in jurul caracterului timp de o secunda si imi vibreaza si gamepadul, gen ca si cum as pierde un buff? e o animatie aurie parca. aveti idee ce o declanseaza? ma joc pe ps4 btw.
Am ajuns si eu la level 70, si am acces la adventure mod. E fain sa joci cu inca 3 sa faci "misiuni". Dar mai mult mi-ar place daca m-as si putea intelege cu coechipierii unde sa mergem si ce sa facem. Daca vrea cineva sa ma adauge sa jucam impreuna ar fi super. Intru seara cam de pe la 9 - 10. ID kingraakingraa
Ma bag eu, dar mâine seara
---------- Post added 13-01-2015 at 18:04 ----------
Vorbești de ps4 da?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/16802653/ fara Season ( pc only )
Bookmarks