Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 45 of 54 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1063

Thread: Diablo III

1. #881 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    "Perm Akarats" inseamna sa ai cooldown reduction-ul la 55% pe shotgun build, pt a putea folosi skillul "Akarat`s Champion" incontinuu.

Practic sa fii namila aia mare in permanenta.

Pt blessed shield eu folosesc armura si pantalonii de la Blackthorne si Aughild`s shoulders si bracers( doar daca ai si SOJ si ring of royal grandeur ca inele.
    Pt shotgun folosesc full Akhans Set.

2. #882 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am inteles, am un "lag" de maxim 2 secunde pana il pot folosi din nou. Mi-am pus steed charge sa scap din situatii neplacute, daca sunt in mijlocul unui elite pack spre exemplu. Mai trebuie sa lucrez putin pe cooldown.
    Am ambele inele de care spui.

3. #883 SP
    Lag de doua secunde inseamna ca esti pe undeva pe la 45%-47% cooldown reduction.

Acum fie vorba intre noi, eu prefer pt shotgun sa am unity ca inel( iar daca fac solo rift, sai inca un unity si pe follower-ul tau, impreuna cu acel gear pt follower cae ii face invincibili). You can go wrong with that.

Pt blessed shield, cele mai bune mi se par SOJ si ring of royal grandeur.

4. #884 SP
    O sa incerc si cu unity, sincer nu le-am incercat inca. O merge pe T6 cu inel pe mine si follower?

5. #885 SP
    Merge foarte bine, dar ca sa nu iti moara followerul ai nevoie de acel item, care il face invincibil. Eu nu il am inca.

6. #886 SP
    Despre care gear e vorba? Nu facem rost de el cumva?

7. #887 SP
    Este vorba de Enchanting favor:

Enchanting Favor - Game Guide - Diablo III

Cu itemul asta si cu un Unity pe follower, si un Unity pe tine, practic iti scade damage taken cu 50%.

Il are cineva pe PS4 care citeste threadul asta?

8. #888 SP
    Dayum, oare n-o am prin inventar pe undeva si n-am bagat-o in seama? Ar fi culmea....

9. #889 SP
    Imi e greu sa cred ca il ai.

10. #890 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am eu ce cautati, vi le trimit deseara

11. #891 SP
    Koba, esti eroul meu...eram la cel putin jumatate din ce sunt acum fara tine!!!

12. #892 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Eu sunt mic copil la Diablo, fata de voi, cei ce postati pe aici. Am jucat foarte mult timp doar la nivelul de dificultate normal si mi-am construit si eu cum m-am priceput, crusader-ul meu. De ceva vreme, mi-am luat inima in dinti si am trecut la nivelul torment 1, unde intru frecvent in rifturi si bounties. Nelamurirea mea este urmatoarea; nu stiu cum, dar absolut toate legendarele care mi-au picat de cand joc in torment 1, sunt inferioare celor care mi-au picat in normal mode. In afara faptului ca acum am mai multi bani si cateva gem-uri deosebite in plus, tormentul nu m-a rasplatit prea mult, pentru efortul meu de a omora o broasca cu aproximativ 100 de lovituri de sabie!

13. #893 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ymy nu conteaza dificultatea pt. calitatea legendarelor, ea fiind toatal random pe orice dificultate. Lumea joaca pe difficultati mai mari pt a aduna mai mult XP pt paragon points, si pt ca anumite iteme legendare au un drop rate mai ridicat pe dificultati mai mari, cum ar fi cheile de greater rift, cheile pt constructia de war machines, materialele ce cad la uber bossi pt constructia de hellfire rings si hellfire amulets. Restul legendarelor cad la fel de rar pe orice Torment difficulty ai juca, deci daca scopul tau e sa aduni doar legendare normale, fara chei si materiale ce ti-am enumerat eu mai sus, poti juca pe T1 linistit. Insa incearca sa nu mai cobori sub T1 fiindca sunt anumite seturi legendare care nu cad decat de la T1 in sus

14. #894 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Cine joca Diablo pe PS3 si are gear bun de Crusader (shild si weapon) ?
    Este cineva dispus sa incercam sa dublam itemele ?
    Merci anticipat !

15. #895 SP
    Ok, Cineva de pe aici care mai joaca D3 pe PS4?

Daca da, si are un witch doctor, m-ar interesa zunni set items. Am doar casca si am nevoie de cizme, armura si shield. Am destule de trade.

16. #896 SP
    Ok, pe langa zunni cizme, armura si shield, mai am nevoie si de knife-ul "Renh`ho flayer".

Cineva de aici are idee despre ce vb?

17. #897 SP
    Member blondutzu's Avatar
    din nefericire joc pe xbox one, insa Renh'ho flayer e genial pe witchdoctor

18. #898 SP
    da, pt pet build e "best in slot", parerea mea.

19. #899 SP
    Member blondutzu's Avatar
    daca ai si helm-ul cu 50% pet damage (parca helm era) duci T4 lejer

20. #900 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Eu joc diablo pe ps4 dar sunt incepator

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 54 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 ... LastLast