Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 53

Thread: Decizie consola

1. #21 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Nicio consola din generatia aceasta.

Asteapta urmatoarea generatie. Din ce am vazut pana acum PlayStation 4 pare a fi o platforma foarte OK dar mai trebuie asteptat si anuntul urmatorului Xbox de la Microsoft.

2. #22 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    La ce a spus alanpoe as adauga: gandeste-te ca la xbox platesti 50$pe an ptr live si nu primesti nimic..pe cand la ps3 platesti 50$ si ai 10 jocuri gratuite la inceput si apoi cate 3 pe luna...asta cu "ai jocuriile free atata timp cat ai abonamentul activ" nu prea conteaza deoarece daca ai xbox oricum vei plati obligatoriu cei 50$

@psypc: cum adica nicio consola din generatia asta?au raie sau ce ?va rata multe jocuri foarte bune....iar pe generatia viitoare ce sa se joace?n-a fost anuntat niciun launch title(stim bine ce launch titles de tot rasul a avut ps3)..stiu ca tu esti ahtiat dupa ultra high graphics dar totusi..

@andreiaka: acolo platesti sa vezi adds cu nemiluita pe dashboard...si interfata aia fancy...in rest nimic special..am avut xbox dar nu-i vedeam rostul...prefer interfata simplista de la ps3 dar serii precum uncharted,god of war,gran turismo sau heavy rain

3. #23 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Compara tu online-ul de pe PS3 cu online-ul contra cost de pe XBOX !

4. #24 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ia-ti PS3, e cel mai tare!!!!
    Xboxul e praf, ma mir ca mai exista pe piata. HUooo!
    Sa nu mai zic ca te jecmanesc aia de la MS, dai bani doar ca sa te joci cu altii. Ce e asta??
    PS3 are online gratis, e super marfa! Ahh, si sa nu uit:

5. #25 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Wii U ??

6. #26 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ...asta cu "ai jocuriile free atata timp cat ai abonamentul activ" nu prea conteaza deoarece daca ai xbox oricum vei plati obligatoriu cei 50$
    Vrei sa explici ce-ai vrut sa spui, te rog?
    Dincolo de faptul ca poti lua un abonament pe o luna, pe 3 luni, pe 6 luni sau pe 1 an, functie de cat timp dedici pentru multiplayer (deci nu obligatoriu 50$/ an) de ce nu conteaza ca poti "inchiria" un joc atat timp cat ai abonament PSN platit pentru ca oricum platesti pentru Xbox? Ce legatura are?

7. #27 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

8. #28 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Compara tu online-ul de pe PS3 cu online-ul contra cost de pe XBOX !
    Dar ce are nene online-ul de pe PS3?

9. #29 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Dincolo de faptul ca poti lua un abonament pe o luna, pe 3 luni, pe 6 luni sau pe 1 an, functie de cat timp dedici pentru multiplayer (deci nu obligatoriu 50$/ an) de ce nu conteaza ca poti "inchiria" un joc atat timp cat ai abonament PSN platit pentru ca oricum platesti pentru Xbox? Ce legatura are?
    Ce vrea sa zica este ca pt aceiasi bani, pe xbox iei ciuciu, iar pe PS3 ai jocuri inchiriate lunar.

---------- Post added 28-03-2013 at 06:32 PM ----------

@Pira, nu are nimic, ii e doar ciuda ca el tre sa dea bani pe online si cei cu PS3 nu.
    Un ciudos!

10. #30 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Hitler vezi ca o dai in OFF !

11. #31 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Vedeti ca "intervin" daca nu va potoliti...

VGeorge, ia-ti taica ce doresti si ce te atrage. Ambele sunt negre, lucioase sau mate, cum preferi, ambele au jocuri etc etc. Vezi si tu ce are vecinu' si daca ti-e prieten iei la fel, daca ti-e dusman iei opus, ca sa ii faci in ciuda si sa moara dujmanii.

12. #32 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    "Intervenim" mai mulți dacă nu vă potoliți. Deci potoliți-vă!

13. #33 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Vedeti ca "intervin" daca nu va potoliti...

VGeorge, ia-ti taica ce doresti si ce te atrage. Ambele sunt negre, lucioase sau mate, cum preferi, ambele au jocuri etc etc. Vezi si tu ce are vecinu' si daca ti-e prieten iei la fel, daca ti-e dusman iei opus, ca sa ii faci in ciuda si sa moara dujmanii.
    Cred ca asta e cel mai bun argument

14. #34 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    PS'3
    Xbox 360

15. #35 SP
    divayo, ai o palma peste ochi de la mine. Continua si iti dau si un warn ca bonus. Daca veneai cu argumente pro ps3 si contra 360, era ok, dar asa, esti doar un troll.

16. #36 SP
    divayo, ai o palma peste ochi de la mine. Continua si iti dau si un warn ca bonus. Daca veneai cu argumente pro ps3 si contra 360, era ok, dar asa, esti doar un troll.
    Daca doresti sa-mi dai ban, nu e nicio problema, argumente pai parca s-au enumerat mai sus, iar faptul ca eu am ps'3, se intelege ca ma numar printre cei care au ales ps'3 datorita motivelor mai sus mentionate.
    Eu doar am vrut sa punctez pe ideea de ps'3.
    Ca-mi iau palme peste ochi, picioare, si alte cele hmm, urat spus, sa inteleg ca imi vine si banul?
    Insa te rog, fara palme si alte lucruri de genul asta, foarte urat...

17. #37 SP
    Junior Member Vgeorge's Avatar
    Presimteam ca asa o sa se intample.
    Nu vreau sa creez confilcte intre cele 2 tabere.
    Dupa cele enuntate, sunt 80% convins de un PS3. Intrebarea mea: din cate am citit pe net, pe PS3 merge pus hdd de laptop.Deci pot lua versiune slim chiar si fara hdd, ulterior adaugand eu un hdd. Am dreptate?

18. #38 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Ce am vrut sa spun este ca eu consider acel ps plus un abonament obligatoriu la care primesti jocuri gratis....

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by divayo View Post
    Daca doresti sa-mi dai ban, nu e nicio problema, argumente pai parca s-au enumerat mai sus, iar faptul ca eu am ps'3, se intelege ca ma numar printre cei care au ales ps'3 datorita motivelor mai sus mentionate.
    Eu doar am vrut sa punctez pe ideea de ps'3.
    Ca-mi iau palme peste ochi, picioare, si alte cele hmm, urat spus, sa inteleg ca imi vine si banul?
    Insa te rog, fara palme si alte lucruri de genul asta, foarte urat...
    Nu ma intereseaza ce s-a postat mai sus ci postul tau care este al unui troll si mai ales ca a venit dupa o avertizare generala. Palma peste ochi credeam ca se subintelege ca nu este in realitate. Daca iti scriam replica "centreaza-ti caloriferul la cap", o luai de buna? Chill taica, nu sunt violent. Nu te cunosc personal si nici nu cred ca se va intampla vreodata. Daca vrei sa o iei pe bune, problema ta. Postul tau tot al unui troll ramane.

20. #40 SP
    Nu ma intereseaza ce s-a postat mai sus ci postul tau care este al unui troll si mai ales ca a venit dupa o avertizare generala. Palma peste ochi credeam ca se subintelege ca nu este in realitate. Daca iti scriam replica "centreaza-ti caloriferul la cap", o luai de buna? Chill taica, nu sunt violent. Nu te cunosc personal si nici nu cred ca se va intampla vreodata. Daca vrei sa o iei pe bune, problema ta. Postul tau tot al unui troll ramane.
    Stiu a ce se subintelege, insa urate vorbe spuse din partea unui om care probabil pretinde respect, insa daca nu respecti cum vrei sa fi respectat?
    Oricum vorbe de genul''palme peste ochi'' tot urat ramane spus indiferent ca sunt metaforic spuse, chiar crezi ca le-am luat la propriu?cred ca s-a inteles ideea unui asemenea vocabular.
    Si sunt chill, crede-ma insa urate vorbe, ce s-o mai lungim atat, nu asa se atentioneza un user, cu palme si alte vorbe de genul, daca pe tine nu te deranjeaza asemenea adrese cand ti se fac, nu comentez, insa pe mine, da ma deranjeaza mai ales cand vin din partea unui ''oficial'' al forumului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast