Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 348

Thread: Call of Duty: Ghosts

1. #281 SP
    Member angloma's Avatar
    il are cineva cumparat varianta digitala de pe marketplace ( xbox ) ? poate ''ne combinam ''

2. #282 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Wtf?

3. #283 SP
    Member Florix09's Avatar
    Attached Images Attached Images 32nbfhg.jpg

4. #284 SP
    Member Ramon's Avatar
    La mine s-a activat downloadul pentru harta Free Fall dupa ce mi-am luat de pe SEN jocul la 9.99 euro pt PS4.

Vorbesc de harta pt PS3.

5. #285 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

Cel mai bun COD abia astept sa-l cumpar......NOT

6. #286 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Faza aia se intampla si la Call of Duty Black Ops 2.

7. #287 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Engine-ul e absolut praf si in multe cazuri este un delay de aprox 2 sec fata de host-ul din lobby(se considera lag compensation).Deh , daca fac milioane dar nu sunt in stare sa faca niste servere dedicate...

8. #288 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Progres chestie se muta de pe PS3 pe PS4 sau se reseteaza tot ?

9. #289 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Se muta

10. #290 SP
    Are cineva varianta digitala a jocului pentru ps4? Întâmpin următoarea problema: în singelplayer, dupa prima prima misiune, îmi apare installing content. Please wait. 3 sferturi s-a încărcat instant, insa restul nimic. Sta asa de 10 minute fără niciun progres. Multiplayer merge. Any ideas?

11. #291 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu il am digital. Eu l-am lasat o noapte in standby si au mers toate care nu erau instalate complet. Chiar daca in downloads nu mai apare nimic de tras, de fapt mai exista content de downloadat.

---------- Post added 10-12-2013 at 10:49 ----------

Practic ce ti se incarca instant e deja downloadat. Restul nu.

12. #292 SP
    L-am pus iar la downloadat. Are 2 fișiere. Un update file de 761 mb și altul de 3 GB. Pana la 31 sau cât are e mult. Dar chiar asa, sa nu apară nicăieri ca downloadeaza?

13. #293 SP
    Member Ramon's Avatar
    Nu apare din pacate.

14. #294 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Pentru cine vrea sa joace, sa ma adauge pe PSN

15. #295 SP
    Member Ramon's Avatar
    Festive DLC, azi pe Xbox, de miercuri si pe Playstation si restul:

IW offers free Festive Weapon camo in Ghosts — One Of Swords

16. #296 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Ieri am intrat si eu in posesia lui si dupa prima zi de joc (in MP) nu pot sa spun decat ca am trait s-o vad si p-asta.Cel mai slab din serie d.p.m.d.v
    Nu am deloc senzatia ca joc COD ci mai degraba BF.Este foarte tate copiat dupa BF...daca ma contrazice cineva o sa vin si cu argumente.Sunt jucator de COD de la MW1 incoa si cred ca stiu ce spun.Sunt dezamagit total de MP (in campanie nu am intrat) dar mai incerc...ii mai dau cateva sanse si daca nu ma convinge va fi singurul din serie care va pleca de la mn.

17. #297 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am si BF4, si Ghosts, le-am jucat pe amandoua si pe PS3, si pe PS4, nu e nicio asemanare intre ele. Nu am nevoie de argumente. Eu sunt jucator de COD de la COD1 inclusiv. Deja eram batran cand a aparut MW1.

18. #298 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Eu am si BF4, si Ghosts, le-am jucat pe amandoua si pe PS3, si pe PS4, nu e nicio asemanare intre ele. Nu am nevoie de argumente. Eu sunt jucator de COD de la COD1 inclusiv. Deja eram batran cand a aparut MW1.
    Te asigur ca sunt nu multe, ci prea multe asemanari intre ele (am jucat si toate BF inafara de BF4) si te mai asigur ca nici eu nu mai eram chiar asa tanar cand a aparut MW1

19. #299 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Tibi, te rog termina cu troll-ul. Nu exista nico asemanare intre Ghosts si Battlefield in afara ca se trage cu pusca.

20. #300 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Actually exista, big **** maps sux.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Bookmarks