ASTA o sa ajunga prin magazinele noastre ..
deocamdata, vad ca cea alba apare pe diverse siteuri de anunturi cu preturi, evident, sub magazine ..![]()
ASTA o sa ajunga prin magazinele noastre ..
deocamdata, vad ca cea alba apare pe diverse siteuri de anunturi cu preturi, evident, sub magazine ..![]()
Altex xbox one s 500 gb
http://www.altex.ro/consola-xbox-one...-luna-acces-ea
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Este cu joc fifa 17 care costa 269 lei. Plus ca am crezut ca este noul xbox one scorpio.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Stiu ca's offtopic, dar ma întreb oare cata lume face confuzia sa creada ca S vine de la Scorpio si-si închipuie ca au prins cine știe ce deal? Sigur exista cativa...
... marketing![]()
Bundle-ul One S cu Fifa 17 si EA Acces este la emag de 2 saptamani la precomanda !
Si da - daca vrei One , este cel mai recomandat acum !
Xbox One Elite Bundle la 1299,90 - 1000 de lei reducere.![]()
MEDIA GALAXY | Consola Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle
daca nu e nici o diferenta hardware intre cele doua versiuni de ps4 nu vad de ce si-ar lua lumea varianta slim care oricum arata mult mai rau decat originalul.
Sony Center - Gama completa Sony
500 GB - 1400 lei
1 TB - 1600 lei
Nu e niciun pret bun, in momentul de fata Altex are cea mai buna oferta la PS4: Consola PlayStation 4 (PS4) 1TB + 4 jocuri (Uncharted 4, Bloodborne, Heavy Rain si Beyond: Two Souls) | ALTEX
Si daca nu te intereseaza jocurile si le vinzi castigi vreo 300 de lei. Dar ma indoiesc, sunt toate extraordinare.
MEDIA GALAXY | Consola PlayStation 4 (PS4) 1TB + No Man Sky - 1.399 lei (Deschidere Media Galaxy Park Lake Bucuresti - 1 sept.) stoc limitat 30 buc.
MEDIA GALAXY | Noaptea Gamerilor Atentie vor fi reduceri doar online nu in magazine
Bookmarks