Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 74

Thread: Mirror’s Edge Catalyst

1. #21 SP
    Member Victor420's Avatar
    Nu avea cum sa faca fata la Deus Ex care pica in aceeasi zi. Cred ca s-a vazut in numarul de precomenzi. E buna miscarea asta cu "vrem sa finisam jocul, de aia il amanam"; da bine la public si scot si ei mai multi bani. Win-Win.

2. #22 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda...desi prefer un joc finisat decat unu grabit, as putea pune pariu ca nu-l vor scoate in mai ci vor mai trage de el pana prin sept/oct. Nu de alta, dar vara nu prea sunt vanzari.
    Anul asta s-a vandut bine Witcheru in mai

3. #23 SP
    Member deepjinx's Avatar

4. #24 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

5. #25 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata foarte bine dpdv grafic. Foarte curat, desi parca prea shiny si deranjant la ochi (cam ca NFS-u asta nou).

7. #27 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Mai conteaza daca-i shiny atunci cand tu deja vei fi ametit de la atata parkour?

8. #28 SP
    Asa ma gandesc si eu acum si asa pare, dar recunosc ca primul joc nu m-a ametit. Si sper sa nu o faca nici asta

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e musai sa ruleze la 60fps. Luand in calcul si locatiile si stilul grafic, chiar nu vad ce poate sa fie atat de dificil pentru a obtine 60fps. Nu exista texturi mega complicate, umbre complicate, animatii nemaipomenite, etc. Ar ajuta mult in cazul asta sa vedem mai mult fps decat vedem de obicei, gameplay-ul o cere.

10. #30 SP
    Member lucas22010's Avatar
    joc unde cu parkour ii faci pe toti aia cu mitraliere? vis, ce sa zic. de stiam ma apucam si eu de d-astea prin tinerete. ah de fapt am facut parkour cand saream gardul scolii...

11. #31 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si care-i problema ca "ii faci pe aia cu mitraliere"? E un joc... Pe sistemul asta poți găsi ceva negativ la oricare altul

12. #32 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by lucas22010 View Post
    joc unde cu parkour ii faci pe toti aia cu mitraliere? vis, ce sa zic. de stiam ma apucam si eu de d-astea prin tinerete. ah de fapt am facut parkour cand saream gardul scolii...
    Sunt curios ce parere ai tu despre Bloodborne.

13. #33 SP
    Member lucas22010's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Sunt curios ce parere ai tu despre Bloodborne.
    nu l-am jucat, nu-i genul meu

14. #34 SP
    Hai ca l-au amanat iar...pana pe 9 Iunie.

15. #35 SP
    Member nire's Avatar

16. #36 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu stiu care-i appealu' cu jocul asta, l-am jucat pe primu 5 minute si m-a luat cu ameteli si stari de greata. E singurul joc la care am patit asa ceva de vreo 26 de ani de cand ma joc. Mark my words ca e ultimul din serie si vanzarile vor fi de tot rahatul.

17. #37 SP
    Culmea, mie primu nu mi-a provocat starea asta, stare pe care mi-o provoaca 95% din FPS-urile pe care le-am incercat. Sper ca nici asta sa fie la fel.

Tot sunt de parere ca ORICE joc FPS ar trebui sa aibe si un 3rd person mode. Iar asta ar fi excelent in 3rd person.

18. #38 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Greata de la Mirror's Edge? Banuiesc ca varianta de PS3, ca aia avea probleme cu framerate-ul, pe X360 rula perfect. Pe mine nu m-a deranjat nicio varianta, doar la Kane&Lynch 2 mi se facea rau dupa 2-3 minute si eram kaput toata ziua apoi cu greturi, ameteli, lightheadedness, etc.

Ce sa faci man cu 3rd person in jocul asta? Isi pierde tot sarmul.

19. #39 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nici eu nu cred ca are 3rd person ce cauta in Mirror's Edge. Am platina primului joc, mi-a placut mult, iar Catalyst pare mult mai promitator. De cateva ori pe an mai apare un joc original care nu aduce acelasi gameplay reciclat, si atunci Rasko se plange.

20. #40 SP
    Nu stiu, pur si simplu imi place sa vad personaju ala cum se misca si vad si ce face, nu doar leviteaza si sa banuiesc, pentru ca asta vor ei sa cred, ca chiar asta face. Vreu sa vad cum i se urca piciorusele pe pereti, sa vad niste animatii misto. Adica, daca tot s-au chinuit sa o faca complet, pentru cut-scenes si ce mai e, puteau sa ofere si posibilitatea asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast