Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 172

Thread: Mad Max

1. #141 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Pe mine deja ma relaxeaza

e faina toata harta, sa te tot plimbi asa pe ea cu monstrul de masina , daca nu era repetitiv era joc de 9-10 , asa o sa-i ofer 8-9.

2. #142 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am terminat si eu jocul aseara ( povestea + jumatate din side quets ) , am niste sentimente neutre fata de el

Pentru fiecare lucru bun care il face , face un altul rau. De exemplu Chumbucket e un caracter destul de likeable in schimb Max are o personalitate de cartof.

Nu este un joc prost dar nici unul foarte bun , sper ca intrun sequel sa il mai perfetioneze.
    Si niste muzica in background parca dadea mai bine , recomand niste rock classic in background in free roam.

Eu ii dau 7/10.

3. #143 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    asa-i , ii cam lipseste muzica de pe fundal , dar nici motoarele alea nu se aud rau

4. #144 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #145 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

6. #146 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

a mai intalnit cineva frame drops nasoale pe ps4?

7. #147 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Da am intalnit eu si frame drops si loading stuck .Mai ales in pink eye teritory aveam foarte multe frame drops pff...Si cand faceam archangels death run am ramas blocat in loading times de 7-8 ori...

8. #148 SP
    ok. ma speriasem, am crezut ca e de la consola mea.
    jocul e plin de bug-uri
    poate e facut de Ubisoft in secret

9. #149 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu am vreo 50 de ore jucate, în afara de doua momente cu frame drop si o data când am căzut sub nivel n-am întâlnit lucruri deranjante.

10. #150 SP
    eu am gasit de toate
    de la loading crash la bad guys care au disparut cu tot cu masini in timp ce ma bateam cu ei.

viata de tester, ce pot sa zic

11. #151 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Crash nu am avut , doar blocat in loading , dar am avut si eu sa dispara masina inamicilor + un convoy a fost distrus din senin si am fost notificat sa merg sa culeg hood ornament lol

12. #152 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    un bonus:

13. #153 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Intrebare pe la voi cei care ati jucat jocul pe PS4. Ati avut probleme de navigare in meniul Griffa unde iti repartizezi token-urile? Ati intimpinat zone in joc unde Max zici ca are sireturile legate intre ele de abia paseste si nu inainteaza?

Ori controleru meu nu e cu toate ori jocu asta trebuia patch-uit.
    In meniul Griffa a fost ca mi-a venit a sparge controlerul.

14. #154 SP
    Member enemigo's Avatar
    N-am avut nici unul din issueurile de care spui. La Griffa am facut toate upgradeurile, deci am petrecut ceva timp in meniul acela.. si legat de pasit greu/sireturi legate, nu tin minte vreun bug de genu.

15. #155 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Daca nu ma insel, Max paseste greu in zonele cu ulei/petrol. Eu nu prea am intalnit probleme de-a lungul celor 75h jucate.

16. #156 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Voi cum ati reusit sa va acomodati cu controlu ? Mi se pare oribil sa apas pe L2 + pentru a trage cu shotgun-u. Nu mai zic de L2 pentru sarit sau R1 pentru roll.

Si controlu masinii e dubios la inceput, fiind masina "cheala", sau asa ramane si trebuie sa ma acomodez cu el ?

17. #157 SP
    Member Kupy's Avatar
    Te acomodezi ca o sa faci cam aceleași lucruri mereu
    Și la mașină e asa cum zici, doar la început e suspect apoi o faci mai puternica și te obișnuiești. Mie unul mi-a plăcut jocul, în ciuda proastelor opinii.

18. #158 SP
    Member enemigo's Avatar
    Razvan, give it time. E foarte fun jocul, in ciuda reviewurilor. E un fel de Expendables, joc de "baieti".

19. #159 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Am terminat story-ul aseara, un joc foare bun, adevarat am intalnit unele bugurii dar se pare ca este "la moda" cu jocurile astea noi. Deci recomand cu caldura

20. #160 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu inca n-am reusit sa-l termin. De fapt, cred ca nici 50% din harta n-am explorat. E destul de frustrant controlul si mai ales daca schimbi jocurile, e fff greoaie acomodarea. Iar daca-l joc doar pe el, devine plictisitor si repetitiv.

Dar jucat in doze mici, e fun si interesant.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast