Se mai aude ceva?
Whoa...Tom Hardy e perfect ales pentru acest rolM-a fermecat de la primele cuvinte rostite
E Bane 2.0
![]()
Eu sper sa fie un Rage 3rd person. Daca e asa, ma declar multumit, dar in mod clar nu-l iau day one. Astept ceva review-uri sa ma convinga ca este asa cum sper eu![]()
Fallout + Batman anyone?
Eu unul sunt ușor dezamăgit, mă așteptam la mai mult pe partea de gameplay.
Pare foarte interesant, ceva gen Rage combinat cu Sleeping Dogs (sper sa aibe combat-ul bine facut), chiar si cu Shadow of Mordor. Imi place ce vad si astept cu interes mai multe informatii.
Da, asta mi s-a parut si mie, ca ar fi o combinatie de Fallout/Rage + Shadow of Mordor/Batman si sa dea naiba, au fost niste scene in care am zis ca-i Uncharted
Dar cel mai mult imi place ca are feeling... se va baza in draci pe Story, pe upgrades, fighting cars (unele scene zici ca sunt din Carmageddon). Probabil nu vom avea asa multe optiuni ca in Fallout (mai degraba spre Rage), insa mie mi se pare genial facut.
Daca vine si cu niste optiuni bine gandite de co-op sau multiplayer... va fi WOW! De mult asteptam asa ceva. Well, 1 Septembrie 2015... marcat in calendar!![]()
Chiar ma intrebam pe ce imi voi mai cheltui banii in toamna. Se pare ca am mai gasit un motivEram sceptic in privinta jocului pana acum, dar dupa ce a sosit in sfarsit acest trailer si pentru mine este must have.
Si pe mine m-a impresionat trailerul cel mai mult mi-a placut sistemul de fighting (batman/mordor) probabil pentru ca m-a surprins si cel mai multluna aglomerata septembrie, daca nu ma insel se lanseaza si mgs
![]()
Yup, MGS V The Phantom Pain apare pe 1, îmi pare rău pentru Mad Max, dar va trebui să stea la coadă![]()
Lasa Graft, ca e mai bine sa fie prea multe jocuri bune in aceeasi perioada, decat sa nu ai ce alege... Joci MGS V TPP, si intre timp scade pretul la Mad Max![]()
thema ps4 Europa
https://store.playstation.com/#!/en-...H0000000000045
Sper sa aiba si jocul parte de o nota ca asta.
Mad Max: Fury Road Review - IGN
Bookmarks