Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 221

Thread: Jocul de pe consola cu cea mai impresionanta grafica

1. #81 SP
    Member alalalt's Avatar
    Trebuie sa recunosc, e surprinzator cate detalii poti observa in Crysys.
    Attached Images Attached Images sa_ii_prinzi_pe_toti.jpg

2. #82 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by dizzee View Post
    ai jucat crysis/warhead cel putin pe high? nu very high, pt ca nici un joc nu se apropie de crysis pe very high~
    ba dar mai termina o data cu jocul tau , vara trecuta am bagat 1400e intr-un PC doar de dragul de a ma juca jocuri care nu erau aparute pe console ci doar pe PC si da am jucat Crysis/warhead ambele le-am trecut la 1440 rezolutia si pe very high totul , nu mi sa parut grafica superioara lui Metal Gear Solid 4 sau Gears of war 2 tu vorbesti de jocuri de console fara macar sa te fi jucat sau sa deti vreo consola ,asa ca mai taci din gura si dupa cum obervi site-u se numeste consolegames, asta nu inseamna ca cei care se joaca numai pe PC ( gen MAX ) nau voie , dar el sta in banca lui nu vine repede ca tine mare smecher ca jocurile pe PC au cea mai tare grafica etc .scuze daca am degenerat cu ceva dar deja m-am saturat pana in gat de tot ce spune asta.

3. #83 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu zic sa te duci pe CG si sa plangi impreuna cu "PC gamerii" de acolo ca nu apare Gears 2 pe PC sau ca nu va intra in GTA4 ca nu aveti nu stiu ce mega placa video!

4. #84 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu zic sa incetati in momentul asta cu trollismele, flame-urile si pc vs console.
    Or else.

P.S.: Tom_Cat, foloseste cu incredere sistemul de attachment pentru a pune poze intr-un post.

5. #85 SP
    Junior Member edy100's Avatar

sal tuturor

din ceea ce am jucat personal, m-a impresionat grafica urm. jocuri (ps3) :

1. cod4
    2. assasin's creed
    3. gt5 prologue
    4. uncharted
    5. resistance 2

6. #86 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    pana in momentul actual - RESISTANCE 2
    Mi-am intarit parerea si mai mult - RESISTANCE 2.

7. #87 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pentru mine sunt multe foarte impresionante din punct de vedere grafic. Nu in ordinea preferintelor, acestea ar fi:

Uncharted Drake's Fortune
    Gears of War 2
    Metal Gear Solid 4
    Far Cry 2
    Soul Calibur 4
    Resistance 2
    Assassin's Creed
    Ratchet and Clank Tools of Destruction & Quest for Booty
    Racedriver Grid
    Burnout Paradise
    Call of Duty 4 & World at War
    Littlebigplanet
    Dead Space
    Prince of Persia
    Devil may Cry 4
    Battlefield Bad Company

Poate imi mai scapa cateva, dar cele de mai sus sunt must have pentru "graphics whores such as myself".

Sa nu uitam de Killzone 2 si Resident Evil 5 ale caror demo-uri am avut placerea sa le incerc. Dar ma voi pronunta dupa aparitia lor deoarece asa este corect.

PS: nu ii da nimeni ban lu' Dizzee ala? Pana si nick-ul dansului imi deranjeaza retina.

8. #88 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mass Effect este jocul care a reusit performanta sa o faca pe sotia mea sa stea si admire indelung in fata televizorului. Si asta e un lucru rar

9. #89 SP
    Junior Member Nikku's Avatar
    Cineva a zis mai sus de God of War pentru PSP. Din pacate(da, din pacate) ii dau dreptate. Eu am facut gresala sa joc primul joc pe PSP God of War.Din pacate nici un alt joc nu s-a apropiat de el(poate doar FF Crisis Core) asa ca acum pot spune ca pe PSP doar 2 jocuri mi-au placut mult de tot God of War si FF CC(bine au mai fost si altele, dar nici unul nu a ajuns la nivelul astora). Pe xbox in ca experimentez(momentan am doar BF Bad Company care are grafica cat de cat actuala)

10. #90 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    ba dar mai termina o data cu jocul tau , vara trecuta am bagat 1400e intr-un PC doar de dragul de a ma juca jocuri care nu erau aparute pe console ci doar pe PC si da am jucat Crysis/warhead ambele le-am trecut la 1440 rezolutia si pe very high totul , nu mi sa parut grafica superioara lui Metal Gear Solid 4 sau Gears of war 2 tu vorbesti de jocuri de console fara macar sa te fi jucat sau sa deti vreo consola ,asa ca mai taci din gura si dupa cum obervi site-u se numeste consolegames, asta nu inseamna ca cei care se joaca numai pe PC ( gen MAX ) nau voie , dar el sta in banca lui nu vine repede ca tine mare smecher ca jocurile pe PC au cea mai tare grafica etc .scuze daca am degenerat cu ceva dar deja m-am saturat pana in gat de tot ce spune asta.
    Am si PC si consola si jocurile de consola. Jocurile de consola intradevar nu au nivelul de detaliu existent pe PC. Pe PC insa costul upgrade-ului pentru a te bucura de o grafica desavarsita este mare, acompaniat de stresul instalarii a unei noi versiuni de driver pentru fiecare nou joc aparut.

Daca target-ul gamerului este acela de a savura o grafica cat mai fotorealista, sigur, pe PC va putea face acest lucru, platind pretul de rigoare. Daca target-ul gamerului este acela de a petrece cateva ore in compania unui joc, in ideea sa se relaxeze, sigur, o grafica decenta cum este cea oferita de consola, il va face sa atinga scopul propus.

Este dificil in momentul in care compari screen shoot-uri, in momentul in care pui pe acelasi display si PC si Consola. Sigur, o grafica frumoasa place ochiului si atrage consumatorul. Am ajuns sa nu ma mai bucur de o grafica a unui joc de consola, datorita faptului ca prea mult timp am fost entuziasmat de grafica care poate sa o scoata un PC.

Si in momentul in care industria merge spre eficienta, spre console, spre masini dedicate, grafica fotorealista "updatata" la zi nu mai este un deziderat [pentru ca se prefera longetivitatea, se prefera un hardware care sa ruleze orice joc 5-6 ani, se prefera gamepaly-ul si distractia], in acest moment, imi doresc sa nu fi fost atat de inchis la minte si de nebun dupa grafica tot mai buna an dupa an indiferent de costuri si... de justificare... pentru ca asa, poate asi fi putut sa ma bucur si eu de un joc de consola, fara ca primul instinct sa fie: uite n-are AA, uite ce texturi low res, uite ce modele low polly... si credeti-ma... is poate putin mai trist ca voi... pentru ca voi va jucati si savurati jocul, si eu ii numar poligoanele.

Cine a spus ca fericirea vine din lucruri simple, a stiut ce spune. Eu simt acum ca am mers pe un drum care mi-a adus prea putine satisfactii si prea multa bataie de cap. Si flame, si discutii contradictorii, si cuvinte poate urate, adresate unor oameni cu bun simt, pentru a sustine o idee si un ideal, pe care nimeni nu mai da doi bani, pentru ca pur si simplu, nu mai conteaza.

Daca, in ciuda tampeniilor care le-am debitat, in ciuda flame-urilor care le-am starnit si in ciuda nebuniei mele, aveti nervii necesari sa ma primiti sufleteste in comunitatea voastra si, poate, sa ma ajutati sa trec peste flutureii mei din capusor, eu va multumesc. A trecut prea mult timp, in care lucrurile pe care le-am aparat cu atata infrigurare, mi-au cauzat prea multa bataie de cap si prea putina bucurie.

11. #91 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Xbox 360 Vs. PlayStation 3 Graphics Comparison: Now With PC! - Features at GameSpot uite o comparatie REALA , mie mi se pare ca se vad aproape la fel....

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Am si PC si consola si jocurile de consola. Jocurile de consola intradevar nu au nivelul de detaliu existent pe PC. Pe PC insa costul upgrade-ului pentru a te bucura de o grafica desavarsita este mare, acompaniat de stresul instalarii a unei noi versiuni de driver pentru fiecare nou joc aparut.

ma dar de ce nu recunosti ca sa ai o grafica mai buna decat la un joc de xbox 360 sau ps3 trebuie cel putin 3 mii de euro bagati in PC si asta ca sa te tina 1 an sa nu mai faci nici un update , ce tot incerci atata sa explici ai spus ca treci pe PC trece o data si lasane in pace sa ne jucam noi jocuri trase prin toaleta nu e problema ta , plus ca pe consola grafica e in functie de ce TV ai , daca ai vre-un Eurocolor chiar nu ai nici un motiv sa te bagi in seama daca vrei sa vezi exact ce grafica are ps3 asteapta GOD of WAR 3 si joaca pe o plasma FullHD la 1080 p si atunci sa facem comparatie , dar pacat ca nu apare pe PC , si inca ceva nu inteleg ce tot incerci sa provoci flame-uri. serbus

13. #93 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Xbox 360 Vs. PlayStation 3 Graphics Comparison: Now With PC! - Features at GameSpot uite o comparatie REALA , mie mi se pare ca se vad aproape la fel....

Cum sa se vada la fel ?

Uite comparatie la Dead Space spre exemplu..
    Xbox 360 Vs. PlayStation 3 Graphics Comparison: Now With PC! - Features at GameSpot
    PC > Xbox360 > PS3

14. #94 SP
    APROAPE la fel , nu neg ca pe pc nu se vede mai bine , spun doar ca nu e o diferenta de la cer la pamant intre PC si console.
    http://www.eurogamer.net/videos/f-e-...mparison-video F.E.A.R. 2 PC vs PS3

15. #95 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    ma dar de ce nu recunosti ca sa ai o grafica mai buna decat la un joc de xbox 360 sau ps3 trebuie cel putin 3 mii de euro bagati in PC si asta ca sa te tina 1 an sa nu mai faci nici un update , ce tot incerci atata sa explici ai spus ca treci pe PC trece o data si lasane in pace sa ne jucam noi jocuri trase prin toaleta nu e problema ta , plus ca pe consola grafica e in functie de ce TV ai , daca ai vre-un Eurocolor chiar nu ai nici un motiv sa te bagi in seama daca vrei sa vezi exact ce grafica are ps3 asteapta GOD of WAR 3 si joaca pe o plasma FullHD la 1080 p si atunci sa facem comparatie , dar pacat ca nu apare pe PC , si inca ceva nu inteleg ce tot incerci sa provoci flame-uri. serbus
    Se pare, ca, n-am nici o sansa de a ma integra in comunitatea asta, in ciuda a ceea ce am scris mai sus. Nu stiu daca ai citit tot, ptr ca am impresia ca am editat dupa ce ai dat Quote.

Mai jos comparatie intre FEAR 2: PC si xbox 360. Si ultima poza, setup-ul meu, ca sa ma intelegi ca, ce am spus, am spus in cunostina de cauza si din setup-ul meu nu face parte nici un Eurocolor... iar faptul ca joci de pe PS3 pe plasma full HD e cam egal cu zero, pentru ca PS3 nu stie nici sa scaleze hardware la 1080p, nici jocuri 1080p nu prea are...
    Attached Images Attached Images 5.fear-2-360-1.jpg 6.fear-2-pc-1.png myrig.png

16. #96 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    APROAPE la fel , nu neg ca pe pc nu se vede mai bine , spun doar ca nu e o diferenta de la cer la pamant intre PC si console.
    F.E.A.R. 2 - PC Vs. PS3 comparison video F.E.A.R. 2 PC vs PS3
    Da asa e.. PC (high resolution textures, AntiAliasing, dx10 etc) - Consoles (low-medium resolution textures, no AntiAliasing)
    E aceeasi chestie.. ai ghicit

17. #97 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Max View Post
    Da asa e.. PC (high resolution textures, AntiAliasing, dx10 etc) - Consoles (low-medium resolution textures, no AntiAliasing)
    E aceeasi chestie.. ai ghicit

Max, dintr-un video in rezolutie proasta nu iti dai seama de diferente. Uita-te te rog la capturile de ecran postate de mine mai sus, chiar in FEAR 2. Asa iti dai seama de diferentele, destul de mari si sesizabile de oricine, intre versiunea de PC si versiunea de consola. Sa nu uitam ca FEAR 2 totusi e numai DX9.0c... nu DX10. Dar pe PC intradevar, are 4xAA si 16xAF si high res textures / high polly.

18. #98 SP
    eu am mai spus ca grafica pe PC este mai buna , dar nu cu mult , asta in cazul ca facem comparatia pe un PC de nivel mediu , nu unul de 5 mii de euro , care are 2 placi video si procesor i7...

19. #99 SP
    Banned nurv's Avatar
    eu am mai spus ca grafica pe PC este mai buna , dar nu cu mult , asta in cazul ca facem comparatia pe un PC de nivel mediu , nu unul de 5 mii de euro , care are 2 placi video si procesor i7...
    Grafica pe PC e aceeasi daca ai 9800GTX de 5 milioane sau GTX 295 de 25 de milioane. Diferenta o face framerate-ul. Apoi, aceleasi detalii grafice le ai cu un dual core E8400 la 3 Ghz cat si cu un I7 cu 8 nuclee OC la 5 Ghz. Sesizezi diferenta? Un PC cu E8400 si 9800GTX scoate aceeasi grafica ca un PC cu I7 si GTX 295 in Quad SLI. Diferenta este la capitolul viteza / performanta. Insa detaliile grafice, sunt aceleasi. Un GTX 295 nu scoate detalii grafice peste un 9600GT, care second hand e 3 milioane pe forum.

Ce conteaza este pragul de performanta de la care o placa grafica poate sa redea fluid un joc cu toate detaliile la maxim si cu filtrele de AA si AF activate. Pragul asta de performanta pe PC in rezolutia de 720p il aduce un prapadit de 9600GT.

Diferenta de grafica este asa de mare pentru ca pe console avem un RSX = 7900GT respectiv Xenos = X1900XT, placi grafice cu o putere grafica aproximativ cu 200-300% mai slaba decat un ATI 4870 sau un GTX 260 [placi grafice manstream]. Pur si simplu cipul grafic din consola nu poate randa nivelul de detaliu pe care il randeaza o placa grafica actuala de 5 milioane de exemplu.

Linistit un PC sub 800 de euro este capabil sa afiseze o grafica ca cea pe care o vezi in capturile mele de ecran de mai sus, mult peste versiunea de consola si la un framerate superior. Asta inseamna ptr rezolutia de 720p [a consolelor] un E8400, un 9800GTX si 2 GB DDR2 800 mhz. Si sunt convins ca din cei 800 euro raman bani si de 2-3 lazi de bere si 1 sticla de Chivas, sa uzi sistemul Asa ca mitul celor 5000 de euro tocmai s-a destramat.

20. #100 SP
    lasa-i ba ca nare rost G3ox sa ne certam cu ei ne mai luam ban lasa ca noi suntem prosti ca jucam jocuri trase prin toaleta si mai stiu eu ce. vorba aia cine rade la urma rade mai bine fac pariu ca in 10 ani nu o sa mai fie nici un joc pe PC din cauza piraterie ori fi prosti producatori sa faca jocuri pentru pirateria care e pe PC

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast