Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 221

Thread: Jocul de pe consola cu cea mai impresionanta grafica

1. #121 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Drum bun cale batuta,sa te impiedici de unitate si sa ti rupi gatul daca noi suntem copii retarzi.

2. #122 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Da, ai dreptate, nici eu, n-ai cu cine dom'le. Max, propun sa ne retragem, si sa lasam baietii obsedati de console sa isi refuleze frustrarile aici. Faptul ca ne vor sterge posturile si nu vom mai posta aici, nu va face grafica consolelor mai buna, nici grafica de pe PC mai proasta, nici nu ii va convinge pe producatori sa nu mai scoata jocuri pe PC pentru ca asa vor niste copii retarzi de aici, prea frustrati si invidiosi...

Gamingul pe PC nu va muri, grafica jocurilor de PC va evolua pe fondul ieftinirii componentelor si dublarii anual a puterii de calcul, iar grafica jocurilor pe consola va deveni mai proasta fata de PC an dupa an, jocurile de consola vor deveni tot mai dumbed down pentru ca un hardware slab nu poate sa sustina decat un joc castrat si consolistii astia frustrati de aici, tot mai frustrati o sa fie.

Asa ca hai sa savuram grafica la care ei viseaza, in alta parte. Si eu ma retrag. Salutare.
    Opinia ta, pana ta. Dar in postul asta deja depasesti orice masura. Drum bun si uite ca te ajut si eu putin sa pleci.

Eu nu va inteleg (pe cei care sustin cu atata inversunare jocurile pe PC), de ce intrati pe un thread care nu are nici o legatura cu PC-ul. Vreti sa faceti PC vs Console, deschideti unul separat si gata. Nu ca ar tine asa mult acel thread. Sunteti prea plini de voi si normal ca nici o parte nu va da inapoi. Exemplu, ultimul post a lui thpase. Nu s-a simtit el bine pana nu a jignit.

3. #123 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    God bless the banhammer.

4. #124 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Max View Post
    Sa fim seriosi, nu comenteaza nimeni airuea fara sa fie provocat, dar cand vezi niste prostii scrise despre PC Gaming in topicul asta.. nu te poti abtine sa nu dai o replica. Flame-ul nu a inceput de la tphase, ci de la huber si altii care se dau destepti. Propun curatarea topicului (de "flame posts").. eu cel putin nu il mai vizitez

Va urez o zi placuta in continuare

si eu sunt de acord...sunt foarte agresivi unii pe aici si starnesc tot felul de discutii. Era simplu sa-i spuneti omului (tphase) ca nu are de ce sa scrie in acest post si gata.

5. #125 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    si eu sunt de acord...sunt foarte agresivi unii pe aici si starnesc tot felul de discutii. Era simplu sa-i spuneti omului (tphase) ca nu are de ce sa scrie in acest post si gata.
    Buna dimineata. Asta i-am spus, dar nu a inteles. Sper ca dupa cele 14 zile de repaus sa fie putin mai diplomat. Sa jignim este foarte usor si mai ales din spatele unei tastaturi. Dar totusi, sa ne respectam,

6. #126 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    kane daca te-ai fi obosit sa citesti macar o pagina in urma ai fi observat ca i s-a cerut/sugerat sa o lase balta dar la cat de ingamfat e personajul nici o sansa

7. #127 SP
    Member kane86's Avatar
    nu stiu de ce dar "m-am obosit" si intradevar omul avea o problema dar a fost si provocat ("ingamfat") ...ca isi scoate jocurile din toaleta ca are eurocolor ca tot felul de tampenii...eu voiam sa zic ca nu trebuia alimentat. A pus pozele alea care nu aveau ce cauta aici, a fost avertizat, deci trebuia inchis subiectul.

In fine sa trecem la subiect : Jocul cu cea mai impresionanta grafica cred ca este sau va fi (am jucat demo ) Resident Evil 5 .

8. #128 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    i think Killzone 2 has the best graphics !!!

9. #129 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    i think Killzone 2 has the best graphics !!!
    Vreau si eu PS3 ! Presupun ca asa ziceti si voi cei cu PS3 ca vreti Xbox360

10. #130 SP
    Member Zaktan's Avatar
    1. Gow 2
    2. Gow 1
    3. MGS 4
    4. RE5

11. #131 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Vreau si eu PS3 ! Presupun ca asa ziceti si voi cei cu PS3 ca vreti Xbox360
    well eu personal nu as vrea un Xbox360 ,nu zic ca e varza sau ce stiu eu,pur si simplu nu ma atrage pur si simplu

12. #132 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pc-ul si console sunt frumoase in felul lor sa nu uitam ca pc-ul pana nu de mult avea jocuri in veselie.
    Dar este normal ca unele jocuri sau majoritatea sa apara intai pe console si apoi pe PC,consolele sunt pt.jocuri concepute pe cand PC in general e folosit pt. internet,email etc.
    De exp. ce fan al PC nu ar vrea sa apara pe acesta titluri ca si METAL GEAR SOLID(toata seria),Gears of War 2,God of War si Killzone?Sa fim seriosi daca cei care sustin PC-ul ar avea console nu ar mai face asemena afirmatii.

13. #133 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Ei uita un singur lucru, ca noi cei cu console majoritatea avem si cate un PC(de cele mai multe ori mult mai performant ca al lor) un Laptop etc, si ca anumite jocuri care chiar merita le jucam si pe pc ... Da ii inteleg, asa e la o anumita varsta cand inca parintii iti cumpara una alta, le spui ca vrei un PC si ca e musai sa il ai pt ca te ajuta la scoala si astfel devii mai destept cand tu doar refulezi si-ti prezinti frustrarile pe forumuri, mai bagi un XXX si cate un joc etc, pe cand o consola, un TV HD, si jocuri originale e ceva mai complicat ... Din partea mea sa apara jocuri excelente atat pe console cat si pe PC ca le voi juca cu placere indiferent de platforma
    Onn-topic: Killzone 2

14. #134 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Ei uita un singur lucru, ca noi cei cu console majoritatea avem si cate un PC(de cele mai multe ori mult mai performant ca al lor) un Laptop etc, si ca anumite jocuri care chiar merita le jucam si pe pc ... Da ii inteleg, asa e la o anumita varsta cand inca parintii iti cumpara una alta, le spui ca vrei un PC si ca e musai sa il ai pt ca te ajuta la scoala si astfel devii mai destept cand tu doar refulezi si-ti prezinti frustrarile pe forumuri, mai bagi un XXX si cate un joc etc, pe cand o consola, un TV HD, si jocuri originale e ceva mai complicat ... Din partea mea sa apara jocuri excelente atat pe console cat si pe PC ca le voi juca cu placere indiferent de platforma
    Onn-topic: Killzone 2
    eu am primit cadou un leptop de 40 de milioane de la parinti , era cam greu sa ii conving ca mai imi trebuie un PC , deci miam luat un xbox

15. #135 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    nu am facut referire in nici un caz la tine, si la nimeni de aici de pe forum, ci asa in general

16. #136 SP
    Banned sharp's Avatar
    Salut! Tocmai ce am jucat demo-ul de la Resident Evil 5 pe PS3 si il nominalizez pentru jocul cu cea mai buna grafica pe care am vazut-o eu pe consola celor de la Sony. Clasamentul meu ar fi asta [un Top 5]:

1. Resident Evil 5
    2. Devil May Cry 4
    3. Uncharted
    4. MGS4
    5. Burnout Paradise

Am jucat demo-ul de la Killzone, nu stiu, nu m-a impresionat jocul, iar grafica o categorisesc drept decenta. Parca mai mult mi-a placut grafica de la COD4 decat de la Killzone 2.

17. #137 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Raskolnikov: ai warning ! Indiferent de motive, fara injurii pe CG. Now please get back on topic !

tphase: calm down and be on topic pls !

18. #138 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Stiam ca iau warning. Doar nu fac eu exceptie de la regulile acestui forum. Ideea e ca tind sa ma supar putin cand cineva ma numeste retard.

19. #139 SP
    Banned nurv's Avatar
    Salut!

Tocmai ce am jucat demo-ul de la Resident Evil 5 pe PS3 si il nominalizez pentru jocul cu cea mai buna grafica pe care am vazut-o eu pe consola celor de la Sony. Clasamentul meu ar fi asta [un Top 5]:

1. Resident Evil 5
    2. Devil May Cry 4
    3. Uncharted
    4. MGS4
    5. Burnout Paradise

Am jucat demo-ul de la Killzone 2, dar parca totusi imi mentin top-ul.

20. #140 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    avand in vedere ca ultimul post a fost acum un si jumatate si ca s-au lansat multe jocuri foarte bune din acest punct de vedere as vrea sa-l actualizam.

pentru mine jocul care m-a lasat cu gura deschisa este GoW III si mai exact lupta de pe spatele titanilor

God Of War III Video Game, Beast Slaying Gameplay Part I HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

PS: nu am gasit niciun video decent cu gameplay pe spatele Gaiei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast