Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 247

Thread: Jocul ce "si-a pus amprenta" pe gamerul din tine

1. #1 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar

Jocul ce "si-a pus amprenta" pe gamerul din tine

Pentru mine unul,jocurile din seria GOD OF WAR au fost singurele care ma faceau sa pierd notiunea timpului.Atat de mult m-au putut impresiona cele doua jocuri incat,singurul joc care ma va face obligatoriu sa-mi achizitionez si eu un PS3(momentat detinand decat X360,PS2 si PSP) va fi God of war 3.

2. #2 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Sunt multe .. nu pot spune ca sunt cateva anume . mi-a placut sa ma joc .. sa ma joc multe .. si am trecut prin f multe jocuri ... foarte mult mi-au placut stategiile

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Resident Evil 3: The Last Escape

4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Sacrifice - n-am terminat nici un alt joc de mai multe ori, n-am jucat nici un alt joc mai mult ca durata.

Jocul e insa PC exclusive dar inca astept "that special someone" pe console

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Police Quest

6. #6 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    fifa

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Final Fantasy

8. #8 SP
    ma mir ca nimeni nu spune solitaire ?

9. #9 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Gears of War-XBOX360
    Seria Gothic-PC
    Seria Splinter Cell,chiar daca nu le-am terminat pe toate,decat ultimele 2 parti in intregime,pot spune ca sunt fan al seriei si genului stealth.

10. #10 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    daca nu ai terminat Splinter Cell, degeaba ai jucat ultimele 2 parti cap - coada

11. #11 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Syberia este un joc care m-a impresionat fff mult din toate punctele de vedere. Pe console God of War, MGS4 si Gears of War. Cred ca ficare dintre noi cauta ceva diferit asa ca probabil ar fi bine sa mentionam si ce anume asteptam de la un joc. Mie imi plac jocurile cu o poveste ffff bine pusa la punct, una in care personajele sunt foarte bine dezvoltate si de care, pina la sfirsit, te atasezi oarecum.

12. #12 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Broken Sword 1 si Broken Sword 2 si-au pus amprenta pe mine extrem de tare, fiind fan al seriei si in momentul asta. Probabil pentru ca au fost primele mele jocuri Adventure, dar cine este fan Adventure si nu a jucat aceste doua jocuri degeaba mai traieste Cred ca pe primul l-am terminat de vreo 3 ori, iar pe al 2-lea de vreo 5 ori, oh, oh

13. #13 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    kotor 1 +2 (pc)
    seria god of war ps2

14. #14 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Shining Force

15. #15 SP
    Member Arslany's Avatar
    Shrek 2 Team Action

16. #16 SP
    Splinter Cell ... primul .. l-am jucat ... zeci de ore ...cu vecinii .. ne chinuiam fiecare la misiuni .. si dupa ne strangem la unul si incercam sa o facem cel mai bine

17. #17 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Seria god of war.Pentru god of war 1 si 2 mi am cumparat ps2 detin un psp si un ps2 in momentul acesta si la fel ca VreauCapsuni tot pentru god of war 3 imi voi cumpara si ps3...

18. #18 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Seria Splinter Cell.great story,great gameplay.Mai ales Double Agent cred ca l-am terminat de 5-6 ori ,iar Chaos Theory Co-op gameplay...no words.

19. #19 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Seria god of war.Pentru god of war 1 si 2 mi am cumparat ps2 detin un psp si un ps2 in momentul acesta si la fel ca VreauCapsuni tot pentru god of war 3 imi voi cumpara si ps3...
    si eu la fel. sper sa nu ne dezamageasca. de fapt pentru gow 3 si star wars TFU o sa-mi iau ps3

20. #20 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    FinalFantasy VI, Alundra si Castlevania Simphony Of The Night (de la care am inceput sa iubesc seria) acestea sunt joacele care m-au marcat cel mai tare, si ar mai fi binenteles zelde metroide etc...
    Attached Images Attached Images ff3_box.jpg alundra.jpg castlevaniasymphonyofthenightp.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast