Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 36 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 701

Thread: Fallout 4

1. #441 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Superba atmosfera in jocul asta.
    Attached Images Attached Images fallout-4_20151115150348.jpg

2. #442 SP
    Junior Member eusinumaieu's Avatar
    Daca va place atmosfera de aici, incercati seria stalker, e cu vreo 3 clase peste, chiar daca tot in genul asta.In special shadow of cernobyl, genial!

3. #443 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ma asteptam de la jocul asta sa fie ca F3 sau Skyrim adica o lume mare cu multe questuri repetitive fara poveste, cateva questuri interesante pe ici pe colo, un main story mai mult de dragul de a fi si caractere nu prea memorabile insa, spre surprinderea mea, questlineul principal este foarte interesant semanand mult cu cel din New Vegas si caracterele la fel.
    Mie mi-a intrecut asteptarile jocul si cred ca e cu siguranta la nivelul lui Witcher, nu stiu cum poate spune cineva ca unul din ele e mult peste sau sub celalalt.

4. #444 SP
    Junior Member eusinumaieu's Avatar
    O sa presupun ca numele tau este sursa pentru care nu iti dai seama de diferentele majore dintre cele 2...In fallout 4 deciziile si deci consecintele sunt complet inexistente, nada, canci, nimic...Side questurile sunt foarte repetitive ca si scop, si au de multe ori o singura cale de rezolvare, spre mare diferenta de new vegas/witcher 3.Ca si story, tot new vegas si witcher 3 ies in fata, dat fiind ca aici se folosesc de o tehnica narativa foarte ieftina(reciclata de altfel) si adica cautarea tatalui/copilului tau, fata de care desi nu ai pic de sentimente, natura umana te face sa iti pese de el.In new vegas povestea nu avea nevoie de trucuri din astea ieftine, fiind scrisa foarte interesant.Atmosfera, settlementul si eventual gunplayul sunt lucrurile pe care le-au nimerit, in rest...slab de tot.Nu ca era de asteptat altceva, dar nici sa nu ne prefacem care are loc macar in top 3 la goty.

5. #445 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    off, daca ar durea, cate tipete am auzi...

6. #446 SP
    Member razu's Avatar

Fallout 4

daca mi aduc aminte bine, exact asta i si povestea din witcher, nu? geralt cautand o pe ciri?

iar cealalta jumatate a jocului nu strangi aliati pentru marea incaierare? mass effect si dragon age iti spun ceva?

intra aici daca vrei sa vezi cat de originala e povestea http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.ph...tcher3WildHunt

talk about cheap.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #447 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Well, dupa aproape 40 de ore am terminat main questul. Deznodamantul mi s-a parut neinteresat, nu consider ca s-a ajuns la el datorita alegerilor mele, uneori am fost fortat involuntar pe o anumita cale fara sa fiu constient de asta. Daca in Elder Scrolls poti termina Thieves Guild, Dark Brotherhood si etc fara sa fie probleme, aici nu le poti face pe toate, fiind necesar sa alegi o factiune si sa ramai cu ea, chiar si cand unele au obiective comune.

Per total insa, pe langa niste bug-uri, mici probleme de fps si alte inconveniente, pot spune ca jocul imi place si e bun. Lumea si atmosfera sunt excelente. Daca initial am zis ca e un joc de nota 8, as ridica nota pana pe la un 8.5. Merita jucat, nu neaparat pentru partea de poveste, ci pentru atmosfera si distractia pe care o ai jucand. Il recomand cu incredere, mi se pare mult mai bun decat Fallout 3.

8. #448 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Wait, deci daca ma inrolez la Brotherhood of Steel, nu pot sa ma inrolez sa fac misiunile si de la Minutemen de exemplu?

9. #449 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ba da, dar nu pe toate, la un moment dat vei alege o cale (la mine a fost involuntar, nici nu am realizat ca se intampla asta) si vei merge pe ea pana la capat. Acum habar n-am daca totusi poti sa le si combini, pentru ca cele doua amintite de tine au cum ziceam eu mai sus, obiective comune, caz in care e cretin ca nu poti sa le continui pe ambele. Habar n-am ce sa iti zic, din experienta mea nu le-am putut face pe ambele.

10. #450 SP
    Adica eu am evitat sa ma bag la vreuna tocmai pentru nu stiam cum functioneaza sistemul. Vreau sa fac parte din BoS dar in acelasi timp nu vreau sa ratez misiunile celorlalte factiuni... Ce-i drept, mi se parea un pic cretin in Skyrim ca faceai parte din absolut toate gruparile, dar macar puteai sa experimentezi cu totii si aveai acces liber la toate questline-urile.

11. #451 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Minutemen nu au treabă. Railroad, Institute și Brotherhood intră la un momentat intr-un conflict. Asemănător cu norzi și imperiali din Skyrim.

12. #452 SP
    Pot sa termin story-ul linistit si dupa sa ma apuc de factiuni? Sau are legatura si cu story-ul si as avea ceva beneficii daca fac deja parte dintr-o tabara?

13. #453 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu bre, eu ce ti-am zis mai sus? Alegi una si gata, apoi nu te mai poti intoarce la niciuna.

14. #454 SP
    Member geo971986's Avatar
    Fiind primul meu joc din seria Fallout pe care il incerc, am senzatia ca joc un skyrim in viitor E dragut, insa navigarea prin pip boy mi se pare f plictisitoare si time consuming mai ales cand tre sa curat inventarul. Nu mi se pare deloc intuitiv sa vad toate textele verzi, si denumiri tip-fraza de nu incap pe ecran Sunt pe la inceput insa cum imi dau seama numai dupa scris daca itemele din loot merita ridicate sau nu?

15. #455 SP
    Admin MonkY's Avatar
    geo: la bench-urile de upgrade pt. armuri si arme, precum si la cooking... ai acolo unde vrei sa faci upgrade sau sa creezi un mod sau un item, o optiune de Search. Daca bifezi, atunci cand vei loota, si iti este necesar, apare un icon de search in dreptul a ceea ce lootezi. Also, armele sau armurile mai speciale iti apar cu niste stelute... iar despre cele standard, well... ar fi bine sa le iei pe toate, macar pentru dezasamblare (daca nu pentru trading).

P.S. Exista un perk care odata activat, am inteles ca face item-urile necesare sa "straluceasca"... fiind mult mai usor sa faci loot

---------- Post added 16-11-2015 at 03:44 ----------

Wow! 1000 Deathclaws VS. 100 Brotherhood Of Steel

---------- Post added 16-11-2015 at 03:45 ----------

Sau: 1000 Super Mutant Behemoth VS. 100 Brotherhood Of Steel

16. #456 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu bre, eu ce ti-am zis mai sus? Alegi una si gata, apoi nu te mai poti intoarce la niciuna.
    Da bre, eu întrebam daca misiunile din factiune se leaga si de story sau pot sa le fac linistit când termin

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

17. #457 SP
    \ tudyniuz's Avatar

Pai eu ce tot incerc sa iti spun? Vei putea face cateva de la fiecare, dar nu pe toate. Cand iti zice una din ele sa o sustii fugi la alta si fa questuri acolo pana patesti acelasi lucru. Alta solutie nu vad.

18. #458 SP
    Junior Member Aresus's Avatar
    Cred ca au implementat modul acesta in care poti ramane cu o singura factiune principala pentru a creste dorinta de a-l rejuca.

19. #459 SP
    Well screw that, petreci o gramada de timp in joc ca sa descoperi si sa faci tot ce poti pe un caracter si dupa aia s-o iei de la capat? Nu prea mi se pare rentabil, si la Skyrim era o corvoada sa-l rejoci...

20. #460 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu chiar, ai manual saves.

Pt cei interesati click pe spoiler pt numele misiunilor unde trebuie sa va opriti (nu o sa fie alte spoilere, decat numele lor)

Faceti un manual save cand ajungeti la punctele de mai sus si apoi reload.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 36 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast