Merita sa fac investii in trade benches la satele mele?
Bai nene, mi-am facut settlement la prima benzinarie acolo, aia cu racheta, si nu mai am materiale asa multe. Acum, cu rahatul asta de sistem cu weight limit nu prea pot sa strang asa multe cani, cutii si alte prostii ca sa le tot duc acolo sa am materiale, nu e o cale mai rapida sa fac rost de ele?
Da intradevar e cam aiurea sistemul asta, cea mai buna optiune ar fi sa iti cresti perkul strong back la maxim lucru ce iti va permite sa folosesti fast travel si dupa ce ai depasit limita.
eu fac in felu urmator: strang tot ce apuc, cand nu mai am spatiu virez tot in companion, dupa ce e full companionul ma duc intr-un settlement si bag totu in workshop. Din cate am observat nu trebuie sa ai la tine junk items cand construiesti ceva.
---------- Post added 16-11-2015 at 15:07 ----------
Voi cum facem rost de caps? La traderi totul mi se pare prea scump, si itemele pe care le gasesc nu prea valoreaza mare lucru, si in plus trebui sa cumpar si munitii si sunt scumpe ca dracu.
pre war money, cig carton, cigar box le vand, la fel cu rachete/flamer fuel, buffout/medx/jet dupa ce am trecut de 20.
nu stiu cum ai probleme cu munitia, eu am 1000 din fiecare. mergi cu 4 arme dupa tine (pistol, shotgun, rifle, sniper) si foloseste le de la caz la caz, n o sa consumi munitia la toate 4 pana gasesti alta.
mai e si perk ul ala pt gasit mai multa munitie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai da dar din pacate nu se transfera intre workshop-uri materialele. La benzinarie acolo ai mult mai putine resurse ca nu e mai nimic in jurul ei.
Se stie cumva cand apare vreun patch la joc? Nu stiu cum e pe PS4, dar eu l-am luat pe Xbox One si cam are probleme cu framerate-ul. Sunt zone, de obicei interioare, unde fps-ul cred ca sta pe la 15-20 fps...
Turns out you can just ask Dogmeat to get Fallout 4's Cryolator | GamesRadar
Luati-l pana nu apare patch.
Unde gasesc mai multe gloante de 45 mm ? gasesc o tona de 10 mm si 44 mm dar nu de 45.
P.S : Si eu il joc pe PC si rare rare cazuri scade fps-ul putin pe la 40 de la 60 ( GTX 970 ) poate si-a atins engineul in sfarsit apogeul.
---------- Post added 17-11-2015 at 00:45 ----------
Ba da poti cu Supply Lines.
Dute la orice Settler cand esti in Craft mode sau cum se numeste si o sa iti apara acolo sa conectezi "oraselele". Poti sa faci o mica retea de exemplu A + B + C = A+C si asa mai departe ( intelegi tu la ce ma refer )
Guys, cum e cu Power Armor-ul? Nu de alta, dar pe la level 23 or so... si inca nu l-am gasit pe nicaieri. Tot gasesc bucati pt. Power Armor... gasesc cells... Mai e pana la el sau am sarit eu ceva? Am avut la un moment dat o misiune unde eram intr-un Power Armor, dar habar n-am pe unde l-am lasat (dupa ce s-a terminat bateria). Merita jucaria?
O sa dai de mai multe Power Armor, prin diverse locatii . Eu mi-am pastrat una in settler-ul meu si o folosesc doar in cazuri de forta majora, ca atunci cand am cate un "meci" cu vreun inamic legendar. In rest, ma descurc fara ea. E bine sa aduni bucatile de Power Armor de pe unde le gasesti si ta ti le duci in settler. O sa le poti refolosi, upgrada, revopsi, etc.
Avand in vedere ca odata ce echipezi Power Armor iti cresc rezistentele de ordinul sutelor , eu zic ca merita. Sunt misiuni care le poti face foarte greu fara. Ar fi trebuit sa ai deja un power armor, cel de inceput iar daca l-ai lasat aiurea pe harta intrat in pipboy-map si ar trebui sa ti-l arate , are un icon cu un helmet care clipeste intermitent.
Ia-l , upgradeaza-l pentru ca merita si fusion cores (baterii) ar trebui sa ai deja suficiente in invetar la lvl 23.
poate sa imi explice si mie de ce am anumite resurse intr-o locatie ( sat, whatever ) si mai putine resurse in alta locatie?
Bookmarks