M-a ajutat enorm,chiar mi-a intensificat dorinta mea de a jucat Fallout. Va multumesc inca o data pentru raspunsurile acordate. O sa revin si eu peste o saptamana dupa ce am petrecut ceva ore in el.
M-a ajutat enorm,chiar mi-a intensificat dorinta mea de a jucat Fallout. Va multumesc inca o data pentru raspunsurile acordate. O sa revin si eu peste o saptamana dupa ce am petrecut ceva ore in el.
in cazul in care nu ai gasit inca
Where To Find Fallout 4's Best Power Armor*
Imi vine sa dau cu el de pereti cu tot cu quest-urile lui pline de bug-uri
La questul Silver Shroud, cand il omorati pe Northy si zice "search his body for clues", am luat tot ce-i pe el, inclusiv holotape-ul (pe care l-am si ascultat) si tot la stadiul ala am ramas, nu pot progresa. Ma pune sa caut prin buzunare un cadavru in chiloti in mijlocul strazii. A mai ajuns cineva aici?
Gata, weekend. Terminat toate proiectele pentru la munca, nu mai ramane decat un singur lucru. Fallout 4.
^pai aia era problema. Apar doua mark-uri pe harta, unul constant pe mine (caseta o fi de vina) si unul pe cadavru. Am trecut mai departe, sper ca daca-l termin sa-mi dispara mark-urile, ca OCD-ul din mine nu vrea sa vada questuri buguite in lista![]()
Pfff, de-as fi stiut toate astea de la inceput... Super. Ceva imi spune ca o sa stau si mai mult acum sa contruiesc chestii decat sa ma joc efectiv
---------- Post added 25-11-2015 at 01:57 ----------
Mda, iar mi-am luat crash in mijlocul jocului, e a 2-a oara. A mai patit cineva asta? Sa-i dea eroare din senin si sa-l scoata din joc?
no error yet.
Si eu stau mai mult sa construiesc decat sa jocdar in primul rand construiesc basic needs:
1: provide security (turrets and guard posts)
2: food and water (apoi assing workers)
3: arm and gear them up (security guys)
Ar trebui sa ma mai opresc din settlement liberation si sa mai fac si eu "dungeons" and deathclaws, de cand il joc (lansare) nu am ajuns inca in Diamond City
Mai fac din cand in cand un dungeon random ca e in drum spre questul nu-stiu-care de genul: m-am luptat si am omorat (pe la lvl 15) every ****ing FORGED Raider Gang in Saugus Ironworks doar pt ca era o caravana cretina care trecea pe la portile lor. Am intervenit. Damn! What a fight! Apoi am curatat fiecare nenorocit Forged inauntru, e si un quest in boss room, sus. Gook luck out there, fellow wanderers!
Ok pai si cum fac sa imi mai vina oameni in sat? De ceva vreme am ramas blocat la 17 persoane in Sanctuary si am si Radio pentru ei dar nu prea vine nimeni.
Numărul de oameni = charisma + 10. Să zicem că ai charisma 5, atunci poți sa ai max 15 oameni în settlement.
Da-i incolo de oameni, ca daca vin ai "batai de cap" cu ei!Dupa ce le-am facut o gramada de facilitati si le-am mobilat casele, intr-o noapte, l-am gasit pe un "nesimtit" care dormea bine mersi in patul meu, din locuinta mea personala aflata in Sanctuary.
L-am trezit si m-am culcat eu in pat. Ce credeti? Cand m-am trezit, el era tot acolo, in pat cu mine.
Din ciclul faze nostime, nu stiu cum naiba, vaca aia cu butoaie si lazi in spate, a Carlei comercianta, s-a urcat pe acoperisul unei case din Sanctuary. O tot auzeam mugind disperata dar habar nu aveam unde e, pana cand am observat-o intr-o zi.A trebut sa construiesc o complicata structura din lemn, cu scari si panouri, ca sa o dau jos de acolo, si intradevar, a coborat linistita pe scara pe care i-o facusem.
![]()
Cam asa esteCred ca nu sunt singurul care l-a lasat pe Doge pentru Codsworth cu prima ocazie
![]()
Bookmarks