...off erik. Eu doar ce vroiam sa postez ca la grafica mi se pare ca arata foarte bineOricum fiecare vede cum ii place
Nu am jucat primul joc, nici nu aveam idee ca este un joc split-screen, dar cu siguranta acesta il voi juca.
...off erik. Eu doar ce vroiam sa postez ca la grafica mi se pare ca arata foarte bineOricum fiecare vede cum ii place
Nu am jucat primul joc, nici nu aveam idee ca este un joc split-screen, dar cu siguranta acesta il voi juca.
Eu sunt un mega fan Army of Two. N-am nevoie de DEMO ca să-mi dau seama de chestii...io-l cumpăr direct!
...și foarte bine c-au scos limitarea pe regiuni. Era super aiurea să vezi că nu poți juca cu un prieten din NTSC.
Tocmai am terminat de jucat demo-ul in splitscreen co-op si e foarte fain. Grafica mi se pare destul de buna pentru un astfel de joc, asa ca nu am de ce ma plange deocamdata, poate doar ca demo-ul s-a terminat unde nu trebuia.![]()
Grafica nu e stralucita,controlul e groaznic,scaderi in fps,dar ideea e buna ,macar atat sa fie.
e praf jocu asta. boring, repetitiv, grafica praf, ai praf. nu merita mai mult de un 6 asa. stateam cu amicu si ne bateam joc de joc (lol cum a iesit) in timp ce ne plictiseam impuscand roboti dinaia miscatori.
pana la urma ce facem cu jocul asta ? il cumparam sau nu ?
Il ia cineva d'aici ?
Sunt curios sa vad ce mai zic si alte review-uri .....
Bafta
...la primul a fost aiurea limitarea pe regiuni. Din c�te văd (că deja am c�țiva care-l joacă on-line din US/UK) acum s-a scos limitarea
Cel mai penal lucru posibil...să vrei să joci/ajuți pe cineva la un joc și să nu poți din cauza limitării pe regiuni. E crima curată...
Jocul asta parca e facut numai pentru CO-OP. 5 min am incercat sa joc cu CPU si mi-a venit sa arunc controller-ul pe geam (ma refer aici la primul joc din serie).
[video=gametrailers;11005]http://www.gametrailers.com/video/review-army-of-two/60752"]Army Of Two: The 40th Day Video Game, Review | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/url][URL="http://www.gametrailers.com/game/army-of-two-the-40th-day/11005[/video]
Bookmarks