Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 403

Thread: No Man's Sky

1. #281 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu e pacat deloc. inteleg entusiasmul developerilor dar NU EXISTA POSIBILITATE ca ei (o mana de oameni) sa creeze conceptul care l-au prezentat. Pur si simplu e imposibil ca 15 persoane timp de cativa ani sa faca un joc chiar asa de complex si bazat pe legile fizicii exact asa cum este in realitate. Am inteles asta inca din prima prezentare.
    Nu, nu cred ca este un pacat ce se intampla cu ei, sper sa simta aceasta dezamagire si poate-poate data viitoare o sa prezinte urmatorul joc (oricare ar fi) cu picioarele pe pamant si nu cu capul in nori, vorbind avioane.

2. #282 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    sper sa simta aceasta dezamagire si poate-poate data viitoare o sa prezinte urmatorul joc (oricare ar fi) cu picioarele pe pamant si nu cu capul in nori, vorbind avioane.
    Jocul s-a vandut extraordinar de bine, iar daca ei, cei 15 oameni, impart profitul, nici nu e nevoie sa mai existe o data viitoare. Ei au mintit, fraierii au dat banul, pot sa se si pensioneze de acum. Nu de alta, dar ei deja se gandesc la paid dlc, poate cu tot ce au promis in trecut ca va avea jocul.

Sursa: Paid DLC Possible for No Man's Sky - IGN
    "Maybe in the future we'll have paid DLC if there's some reason why we just couldn't possibly afford to do a certain feature without charging for it."

3. #283 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Poti sa joci bine mersi doar facand trade. E boring as ****, dar se poate. Hell, poti sa te joci bine mersi facand trade doar pe un space station.

4. #284 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

5. #285 SP
    Member televizor's Avatar
    OK, am aflat si eu azi, dupa foarte mult google-ing, ce e in centrul galaxiei (spoiler territory dar cred ca ar trebui sa stie toata lumea sa nu-si ia teapa:
    )
    Drumul spre centrul galaxiei NU e acelasi cu Atlas Path si e foarte lung.
    Atlas Path-ul e main story, recomand sa fie facut ala pentru storyline and such (tineti minte sa pastrati/multiplicati 10 Atlas Stones).
    De mentionat e ca daca faci unul, nu prea mai poti sa-l faci pe celalalt asa ca ganditi-va bine daca vreti sa va inhamati la task-ul sisific de a ajunge in centru.

6. #286 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce spui tu despre centru este incorect. Am pus pe pagina trecuta o mica explicatie plus un filmulet de pe YT sub spoiler. Una e ce spui tu, alta e ce e de fapt.

7. #287 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ce spui tu despre centru este incorect. Am pus pe pagina trecuta o mica explicatie plus un filmulet de pe YT sub spoiler. Una e ce spui tu, alta e ce e de fapt.
    Ok, stai sa incerc si eu:
    De fapt, ce spui tu e incorect

8. #288 SP
    Junior Member Pokerstars's Avatar

9. #289 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe viitor pune te rog spoiler, vorbim totusi de sfarsitul jocului.

10. #290 SP
    Junior Member Pokerstars's Avatar
    Ok,scuze

11. #291 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #292 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    /\ thats pure hate

chiar exista in jocul actual planeta aia cu tot cu fauna

13. #293 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Planeta aia vad ca e numărul 1 si e tot din trailer. Nu este vorba de niciun hate, este adevărul trist. Cel mai slab joc încercat de mine din ultimii 10 ani, dpmdv bineînțeles.

14. #294 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Jesus ce voce are femeia aia Sau e ceva robot?

Oircum, arata bine unele dintre ele, dar daca totul e random pentru toata lumea, topul ala e inutil ca poti teoretic juca 1milion de ore si tot sa nu le gasesti fix pe alea. Eu am ajuns pe o planeta similara cu a patra din clipul ala.

15. #295 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    intr-adevar nu toate planetele arata bine.Am descoperit unele unde pur si simplu am evitat sa aterizez fiindca aratau extrem de prost.Jocul acesta nu e pentru oricine.Pe mine ma atrage intr-o oare care masura mai ales ca imi si place sa explorez.Insa nu as putea sa i-l recomand cuiva

16. #296 SP
    Member esop's Avatar
    Dant3 are dreptate. Nu veti gasi niciodata planeta Nr. 1 din clipul de mai sus.

Vedeti 08:06

"after some data mining, people confirm that planet was actually created for the demo."

17. #297 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am inceput si eu aseara si am stat deja vreo 2h in el. Joculetul este interesant, ca sa zic asa, dar super repetitiv si la cat de open este, mi se pare enorm de limitat.

Am vazut doar 2 planete, ambele pot spune ca erau 90% identice dpdv al florei si faunei si am fost pe Space Station dar n-am avut ce trebuia ca sa pot deschide usa. Chiar sunt curios dupa cat timp voi gasi si eu o planeta cu vegetatie si animale mai colorate.

Momentan pot spune ca-mi place si ca ma face sa revin la el, dar sunt curios daca voi mai spune acelasi lucru si dupa 5-10h.

Btw, mi se pare super greoaie si neintutiva interfata/meniul. In unele momente mi-a fost destul de greu sa ma prind de ce trebuia sa fac si din ce materiale, ca sa pot avansa.

18. #298 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    A aparut patchul pe ps4 de curiozitate? Ca au anuntat acum 2 zile ca urmeaza sa apara

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

19. #299 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chiar acum mi-a pus patch-u la instalat. 1.05 parca.

20. #300 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    In sfarsit a terminat si AJ review-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast