Terenul este deformabil (încercați cu grenade) însă există o anumită limită, nu poți "săpa" o groapă mai adâncă de 15 metri (aproximativ). Și apropo, metoda asta este grozavă atunci când nu ai o peșteră la îndemână și naveta este prea departe iar din neant apare vreo furtună cu acid sau o haită de santinele scăpate de sub control.

. L-am jucat peste 50 de ore cred in ultimele zile si inca l-as mai juca. Singurul lucru ce mai imi taie din chef sunt crashurile interminabile, n-am vazut in viata mea un joc care sa crashuiasca atata, cred ca am avut peste 20 pana acum, e incredibil cum au putut trece de Sony cert. cu jocul asta si le-au permis sa-l lanseze in halul asta.

, dar incet incet le-am descoperit pe toate si m-a prins
Jocul e inca fun, m-am imprietenit cu prima rasa pe care am gasit-o, desi tot nu le stiu complet limba cum vroiam, m-am casatorit (nu stiu exact cu cine, dar **** this, primeam free stuff) am gasit o nava mult mai ok chiar decat aia din limited edition a mea care era insa distrusa si mi-am blestemat zilele pana am reparat-o, m-am blocat de filtru de denumit sistemul solar cand am vrut sa denumesc "Acid asshole" un sistem cu acid rain pe toate planetele de unde trebuia sa adun stuff sa-mi repar nava noua, dupa care am gasit o piatra uriasa de some stuff si am adunat ca un roman de vreo 400k. To be continued. Promit sa postez la primul crash.

Bookmarks