creaturile si grafica in general imi amintesc de Spore.
Well, asta e o dezamagire. Si false PR?
No Man's Sky players travel the exact same planet without ever crossing paths | Polygon
Hello Games au declarat in repetate randuri ca jocul va avea element de multiplayer, deci nu cred ca se poate. Jocul fie e programat ca sa vezi alti playeri, fie e programat ca sa nu ii vezi, dar ma indoiesc ca exista companie care nu stie ce a programat. Articolul nu pare de incredere, sau poate a fost o problema cu conexiunea lor,
Nu cred, poți să te uiți la streamuri sa vezi. Adevărul e că eu sunt niște concepte ciudate care nu prea se pupă cu elementul asta de a întâlni alt jucător, si nici eu nu vedeam cum ar fi posibil asta luând în considerare conceptele respective (precum load game sau day/night cycle fastforward).
Acum, stiintific, e posibil ca unul din jucători sa fie în viitor, având în vedere că si-a dat warp cu viteza luminii până acolo
Si vorbim de Polygon aici, nu cred ca umblă ei cu măgării din-astea. Așteptăm să vedem răspunsul Hello Games.
M-a spawnat pe o planeta cu toxic damage.Sa-mi bag piciorele daca reuseam sa ma plimb 1 min pana imi scadeau toate scuturile si luam toxic damage, na...exploreaza ceva daca poti
. Pana la urma am reusit sa adun resursele necesare sa decolez de pe planeta aia blestemata si am ajuns la un space station. Acolo am dat de un negustor ceva care vorbea intr-o limba pe care nu o intelegeam deloc, am cumparat niste prostii care habar nu am ce fac
si m-am indreptat spre o alta planeta cea mai apropiata. Aici e mai bine, fara poison damage and sh*t, am descoperit niste monumente si outposturi, am invatat niste cuvinte noi dintr-o limba alien, am scanat niste animale, plante and sh*t....still don't now what the fu*k to do in this game
![]()
Repeti ce ai facut pe o alta planeta. Nush jocu mi se pare a fi un farming simulator in spatiu. E fain sa descoperi dar devine repetitiv foarte repede si monoton. Acuma fiecare cu gusturile lui, asta-i genul de joc hate it or love it.
http://imgur.com/a/L9PRE
Nu stiu de ce dar presimt un mare scandal pe subiectul asta![]()
Nu, cred că e vorba de acel PEGI 7? Pai a fost alt rating acum câteva luni, nu cred că o sa fie niciun scandal.
Nu e faza cu Rating, unde e acoperit apărea si sigla de Multiplayer, care lipsește de pe Sticker.
Ce **** de developeri. Daca pana acum mai voiam sa il cumpar, acum m-am convins. Cel mult il iau la mana a doua, ca sa nu primeasca nimic.
By tudyniuz in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Videos
By MonkY in forum Videos
By party_man in forum Videos
Bookmarks