Deja am un plan: Imi cumpar Lords Of Shadow 2 in februarie, Dark Souls II in martie, si apoi....ahm...astept pana apare Persona 5 in EU/US?! That could take a while. So? Ce sa joc?
Regulament:
Jocul trebuie sa fie pe Android, PlayStation 3, PlayStation Vita, NES, Game Boy Advanced sau ScummVM. Puteti mentiona ceva de PS2 sau PC, dar va fi complicat sa le joc deoarece PS2-ul meu e la prietena mea (nu am acasa TV cu intrare AV la care sa il conectez) iar PC-ul meu e inexistent.
Jocul trebuie sa fie obscur sau under-rated. Ca sa stabilim ce inseamna asta: fara jocuri populare. Doar pentru ca tie iti place Dark Souls si il consideri best-game-ever nu inseamna ca e under-rated. Are note mari, are multi fani, are un expansion, apare un sequel si a castigat premii GOTY. Motivul pentru care pun regula asta e ca sa nu ma trezesc cu o lista mare care include The Witcher, Last Of Us, Ocarina Of Time, Final Fantasy nu-stiu-cat etc. etc. Motivul fiind ca e foarte posibil sa il fi jucat/sa il am.
Orice gen de joc.Imi place sa joc multe genuri de jocuri cum ar fi Fighting Games, Adventure Point And Click, Hack And Slash etc. Si chiar si genurile care nu imi prea plac, (racing, military shooter, flight sims/arcade air shooter etc.) imi fac cate o surpriza cu un joc care sa il ador, deci e posibil ca desi jocul sa faca parte dintr-un gen care nu imi place, jocul ala in mod independent sa imi placa.
Nu conteaza grafica/vechimea. Un joc bun e un joc bun. Poate arata ca dracu dar sa aiba gameplay interesant. Poate e foarte vechi si are controale demodate si clunky, dar poate povestea/atmosfera more than make up for it. Asa ca va rog sa va ganditi si la jocuri din copilaria voastra care v-au placut super mult.
No hate. Asta ar trebuii sa fie evidenta, dar va rog in mod special: daca cineva recomanda un joc, sa nu existe reply de genul "Cum sa iti placa gunoiul ala?" sau "Nu il asculta! E oribil! WORST GAME EVER!". Chestii gen "si eu recomand jocul ala" sunt foarte ok si chiar bine-venite, dar va rog sa nu insultam pe cineva pentru ca ii place un joc care altora nu le place.
Bookmarks