O versiune Remastered sau imagine din 2? Eu cred ca vin ambele dar imaginea pare din prima parte, hmmm
Dacă-i o imagine din 2, nu arată tocmai bine, eu cel puțin mă aștept la mai mult dpdv grafic.
Cu siguranta nu e 2 dupa ceru ala si texturi. 2-u trebuie sa fie cel putin la nivelul lui GTA V, dar cu siguranta o sa fie peste dpdv grafic.
Eu zic ca e RDR 2. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut astfel de cabane in RDR.
Mai e putin
BTW : https://www.reddit.com/r/reddeadrede...cture_is_from/
Stupid.. consola n-au aratat-o si nici n-au pomenit de ea, iar Read Dead l-au omis pt ca ..florile marului.. vrajeala !
Nu înțeleg de ce vă așteptați ca un titlu R* să fie anunțat la E3, ei preferă să stea departe de festivitățile acestui event. În 2001 când au prezentat GTA3, nu i-a băgat nimeni în seamă. Poate atunci au decis să-și bage picioarele
Primul RDR a fost anunțat în luna februarie (2009). GTA5 l-au anunțat în octombrie (2011). June does not compute for R*![]()
Lol, spuse cineva mort dupa Dead RisingRDR si GTA 5 sunt doua capodopere, overrated e GTA4 intr-adevar. Hai ca mi-ai facut seara mai frumoasa, am auzit azi doua bancuri bune
Ei, nu începeți să vă trageți de păr că vă dau afară din clasă și vă trec absenți. Discutați în pauză, pe hol.
http://www.pushsquare.com/news/2016/...stered_for_ps4
O sh*t waddup
N-ar fi rau, da' nici bine...
O remasterizare ar avea sens in cazul in care RDR 2 ar mai intarzia vrio 2 ani.
RDR 2 ar putea veni chiar anul viitor, depinde de stadiul de productie in care se afla, stadiu pe care Rockstar nu-l spune decat cu cateva luni inainte de a ajunge jocul gold.... Red Dead Redemption sequel rumours peak with Retribution flyer | VG247
Red Dead Redemption remaster to be announced this week – rumour | VG247
Uuu, o tipa protagonist. Desi eu tot sper la un minim 3 protagonisti, ca-n GTA V.
LE: pacat ca e fakesursa
nu stiu de ce tot se insista pe jocul asta, nu prea cred ca mai scot ceva , jocul ala a fost bun in forma aia si atunci in perioada aia.
un remastered chiar nu vad ce sens ar avea.
poiuyt, tu chiar esti un gamer atipic, pe cuvantul meu. Cand ne bucuram si noi de una-alta despre un joc/serie care mai iese din obisnuit si care poate face lucrurile mai "nustiucum", vii tu si ne zici meh, slab. Eu unul am inteles care iti sunt gusturile de mult, dar sunt curios cand vine ziua in care cadem de comun acord in legatura cu un joc.
eu nu am avut posibilitatea sa-l joc la vremea lui, asa ca un remaster ar fi mai mult decat bine-venit.
Bookmarks