Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 74 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #801 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cred ca trebuie sa mai avansam in poveste sa ajungem la un stable, unde aparent vom putea hrani calul, schimba saua si cred ca schimba calul.
    PS. Imi place ca sunt ft multe chestii marunte interesant de explorat. Te tin in loc si te fac sa deviezi de la poveste. De exemplu poti atrage lupii sa vina la tine si nu la partenerul tau care poate face altceva sau vrea sa scape, NPC-urile observa lucruri si reactioneaza ca atare, calul tau reactioneaza la cum il tratezi (luati-l la pumni sa vedeti ce face)

2. #802 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    M-am culcat pe la 4
    Dupa 6h de joc, am ajuns la 10%

3. #803 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mama, simt ca 3C-ul asta super slow o sa fie moarte in multiplayer

4. #804 SP
    Member Otman's Avatar
    Am bagat de la 02:00 pana la 09:00.....DA.....GOTY

5. #805 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie-mi place ca-i asa slow paced si astept cu interes MP-ul. Sigur asta va schimba toate regulile jocului si o sa fie ceva fff intens, mai ales daca baga si mod battle royale

Pana acum jocul este excelent iar dpdv grafic (pe X1X) este un adevarat deliciu.

6. #806 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mie-mi place ca-i asa slow paced si astept cu interes MP-ul. Sigur asta va schimba toate regulile jocului si o sa fie ceva fff intens, mai ales daca baga si mod battle royale

Pana acum jocul este excelent iar dpdv grafic (pe X1X) este un adevarat deliciu.
    Pai ce MP inca nu e lansat? Eram curios daca o sa fie cu Shark Cards ca si in GTA ca atunci chiar nu ma intereseaza partea aceea. Iar battle royale nici atat. Oricum inca nu am timp si nici chef sa ma joc, asa ca pana atunci ma delectez cu ce informatii mai postati voi.

7. #807 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu, se lanseaza luna viitoare ca un public beta. Cu siguranta vor fi si ceva asemantor cu shark cards. Nu inteleg cu ce te deranjeaza lucru asta.
    In GTA Online am peste 500h si nu am folosit niciodata asa ceva si nici nu am simtit nevoia sa o fac.

Te rog sa nu mai dai quote la postarea anterioara.

8. #808 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu cred ca o sa-l cumpar mai tarziu , m-am uitat putin la joc pe net, hm , arata mega bine dar mereu pe cal , mereu de colo colo , parca nu ma atrage momentan ori am calarit prea mult in AC Odyssey

Apropo ce aiurea arata coada calului atunci cand fuge..

9. #809 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Puii mei ! Pierd quest-uri aiurea ! Am bounty pr capul meu doar pentru controlalele astea anapoda ! Termin questul dar nu-mi dau seama ca inca are pistolul in mana si ameninta si pe ala care trebuie sa iti dea reward-ul ! Iar save-urile nu functioneaza ! Am salvat cand jupuisem un animal pe drum spre camp m-au omorat , am dat reload si degeaba ! Ba mai mult bounty-ul pe capul meu crescuse crescuse ! Wtf !

10. #810 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Eu cred ca o sa-l cumpar mai tarziu , m-am uitat putin la joc pe net, hm , arata mega bine dar mereu pe cal , mereu de colo colo , parca nu ma atrage momentan ori am calarit prea mult in AC Odyssey

Tu și cu Maria Tereza

11. #811 SP
    @razvan de aceea nu ti-au trebuit pentru ca ai 500 de ore bagate in MP deci ai avut resurse si probabil nu ai tendintele alea pentru care sunt acolo din start. Eu nu ma ating de ce are microtranzactii, am eu motivele mele.

12. #812 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Da, dar sa vezi ce bine arata c*aiele! Pline de personalitate...isi schimba comportamentul in functie de vremea de afara.

13. #813 SP
    Member Smara's Avatar
    Eu nici n-am apucat sa-l descarc , va invidiez putin pe voi cei care l-ati jucat....deja am senzatia ,,ca ma incurca,, serviciul azi . Viitorul pe termen scurt este clar : tigari, un vin bun si o noapte alba.

14. #814 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Da, dar sa vezi ce bine arata c*aiele! Pline de personalitate...isi schimba comportamentul in functie de vremea de afara.
    n-am inteles , dar marog , cred ca ai vrut sa fi sarcastic sau amuzant
    Spor la joc !

https://altex.ro/cauta/?q=red%2520dead%2520redemption

vad ca au stocuri, se vaita lumea ca nu or sa fie..

15. #815 SP
    Nu a fost nimic sarcastic, c*aiele la cal chiar isi schimba marimea in functie de vreme

16. #816 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Am iesit de la cursuri in sfarsit! Omw to gamestop

17. #817 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ok, m-am uitat putin la review-ul facut de digitalfoundry despre joc.
    Si-au batut joc de Xbox One S in ultimul hal. E groaznic sa ai S acum se pare. Cu PS4 Pro mai salvezi situatia, dar cu X one X esti rege al graficii. Cred ca e fix ca pe PC. Ce ma oftic ca am Pro. Asta e, ne multumim cu ce avem. Am o librarie deja pe PS4 digitala si n-am chef sa renunt la toata pt un joc pe X.

18. #818 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Au dat drumul si la rdr companion pe android!

19. #819 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Link? Eu unul nu il gasesc pe store iar pe site-ul rockstargames inca apare doar iOS

20. #820 SP
    Member KurtKnispel's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 74 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast