Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 111

Thread: 2014 FIFA World Cup Brazil

1. #41 SP
    Member sollo's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Avand in vedere cum au procedat cu World Cup 2014 mi se pare destul de evident ca asta o sa faca si cu UCL.
    eu vreau DLC, eu unul nu-mi pierd sa dau cate 200 lei pe FIFA, World Cup/Euro si UCL...si oricum jocurile sunt aproape identice la gameplay

2. #42 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by sollo View Post
    eu vreau DLC, eu unul nu-mi pierd sa dau cate 200 lei pe FIFA, World Cup/Euro si UCL...si oricum jocurile sunt aproape identice la gameplay

Din pacate, pe astia de la EA nu-i intereseaza ce si-ar dori cumparatorii, ii intereseaza doar pe ce sunt acestia dispusi sa scoata banii. Daca studiile lor de piata o sa arate ca sunt destui fraieri dispusi sa dea banii pe un joc UCL separat, fii sigur ca asta o sa faca.

Repet, faptul ca au scos World Cup 2014 ca joc separat, la acelasi pret cu un joc FIFA "normal", arata clar care este modelul lor de business.

3. #43 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu ar trebui să cumpăraţi World Cup 2014 deşi am văzut că sunt persoane dispuse să plătească jocul full doar pt că au băgat o chestie în plus, fiecare face ce vrea cu bani, eu sper să îl bage în 2015 aşa cum era şi în PES.

4. #44 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Nu ar trebui să cumpăraţi World Cup 2014 deşi am văzut că sunt persoane dispuse să plătească jocul full doar pt că au băgat o chestie în plus, fiecare face ce vrea cu bani, eu sper să îl bage în 2015 aşa cum era şi în PES.
    Pe mine ma dau banii afara din casa si o sa-l cumpar la pret de joc full.

5. #45 SP
    Nu e vorba aici despre cati bani are sau n-are fiecare, ci despre incurajarea, prin achizitionarea acestor produse complementare la pret de produs intreg, a unui anumit model de business. Evident, sunt destui care nu pot pricepe chestia asta destul de simpla.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Eu nu cred ca o sa scoata joc separat, ar fi stupid pt ca sezonul de UCL tine aproape cat cel normal...cine o sa cumpere 2 FIFA-uri / an ?
    Uita-te un post mai sus si o sa vezi ca se gasesc clienti

6. #46 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Din pacate, pe astia de la EA nu-i intereseaza ce si-ar dori cumparatorii, ii intereseaza doar pe ce sunt acestia dispusi sa scoata banii. Daca studiile lor de piata o sa arate ca sunt destui fraieri dispusi sa dea banii pe un joc UCL separat, fii sigur ca asta o sa faca.

Repet, faptul ca au scos World Cup 2014 ca joc separat, la acelasi pret cu un joc FIFA "normal", arata clar care este modelul lor de business.
    La fel a fost si cu World Cup 2010 (care a avut best ever gameplay pe PS3/XBOX360). 2014 World Cup il scot separat deoarece gameplay-ul e diferit de FIFA 14.

Va tot plangeti de EA, dar daca ati fi in locul lor ati fi gandit invers.

---------- Post added 15-04-2014 at 14:55 ----------

Nu e vorba aici despre cati bani are sau n-are fiecare, ci despre incurajarea, prin achizitionarea acestor produse complementare la pret de produs intreg, a unui anumit model de business. Evident, sunt destui care nu pot pricepe chestia asta destul de simpla.
    Eu inteleg perfect, se pare ca altii nu inteleg. Daca scot DLC, e acelasi gameplay ca jocul de baza. Daca gameplay-ul e diferit nu poate fi decat joc full.

7. #47 SP
    Nu "se plange" nimeni . Oamenii rationali observa modelul de business al unei companii si actioneaza in consecinta. Daca nici unul dintre clientii capabili de o gandire coerenta n-o sa cumpere aceste produse complementare lansate pe piata la preturi full, mai mult ca sigur ca respectiva companie va fi nevoita sa-si ajusteze modelul de business, pentru simplul motiv ca scopul oricarei firme e sa faca bani.

Daca tu ai impresia ca gameplay-ul e diferit n-ai decat sa scoti banii. Deocamdata preview-ul nu demonstreaza acest lucru.

8. #48 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Ba da, multa lume se plange. Multi se dau cu capul de pereti de zgarciti ce sunt sa dea 200 si ceva de lei pe un joc.

Apropo: preturile consolelor si a jocurilor nu sunt pentru buzunarul tuturor. Asa ca cine-si permite isi cumpara, cine nu, sta si se uita. Orice firma privata nu face decat sa-si creasca profitul de la an la an. Nicio firma nu se gandeste la binele buzunarului nostru.

Fac pariu cu tine ca 2014 World Cup se va vinde bine si stii de ce? Ca are modul turneului final la online. Eu de aceea il voi cumpara.

9. #49 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Pe mine ma dau banii afara din casa si o sa-l cumpar la pret de joc full.
    Bun bun..si eu!

Decat un dlc tipul aluia dinainte( Euro..un crap total) mai bine un joc total dedicat turneului!Cine doreste il cumpara iar cine nu e liber sa procedeze asa cum doreste..

10. #50 SP

Apropo: preturile consolelor si a jocurilor nu sunt pentru buzunarul tuturor. Asa ca cine-si permite isi cumpara, cine nu, sta si se uita.
    Inainte sa emiti asemenea manelisme ai face bine sa-ti dai seama ca toti participantii la acest topic au si consola si FIFA 14. Daca te gandeai un pic la chestia asta, evitai un plonjon spectaculos in abisurile penibilului de tip manelistic ("valoarea mea, valoarea mea" etc )

In rest, cugeta un pic la ce am scris mai sus: scopul unei firme este profitul. Daca publicul-tinta nu raspunde bine la un anumit model de business, acel model de business va fi schimbat.

11. #51 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    WC si UCL nu sunt acelasi lucru. WC are succes la vânzări pt ca este marele eveniment al verii, lucrul de care vorbeste toata lumea. Se intampla o data la 4 ani si implica TOATA planeta. Totul tine de atmosfera si hype, d-aia mereu s-au vândut bine jocurile WC.

UCL in schimb e ceva obisnuit si implica mai mult fanii normali ai unor echipe.. Nu stau intregi natiuni, sute de milioane de oameni, cu sufletul la gura...

Mult mai putini ar da bani pe un UCL ceva cand au si FIFA-ul obisnuit. Mai degraba il vad ca pe un DLC, care doar iti deblocheaza denumirile tournament-ului si mai baga o sigla UCL, imnul, niste filmulete pe ici pe colo.

12. #52 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Daca publicul-tinta nu raspunde bine la un anumit model de business, acel model de business va fi schimbat.
    OK, am inteles ce spui. Prin urmare va dau un sfat: cei care nu sunteti de acord cu pretul jocului full, asteptati pana in vara/toamna cand EA probabil n-o sa aibe vanzari si-o sa scoata DLC-uri ca sa le puteti cumpara la 10-15 euro.

Unii va plangeti de pretul jocului full. Dar nu ne obliga EA sa-i cumparam jocul. Vad ca tu esti singurul Gica Contra privind gameplay-ul jocului, aici pe acest thread. Toti ceilalti care si-au dat cu parerea despre gameplay au spus ca e schimbat fata de FIFA 14 si tu i-ai acuzat ca ar fi de la EA.

13. #53 SP
    toti participantii la acest topic au si consola si FIFA 14.
    Postul a fost mutat de pe topicul cu FIFA 14, afirmatia trebuie inteleasa in acest context. Restul ramane valabil.

@AndyZ: evident ca sunt lucruri diferite si ca hype-ul pentru World Cup 2014 este imens, dar eu cred ca vor incerca marea cu degetul si cu UCL. Din pura lacomie daca nu din alt motiv.

14. #54 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Sunt de aceeași parere...gameplay-ul jocului este schimbat .
    Si eu voi cumpăra jocul !

15. #55 SP
    OK, am inteles ce spui. Prin urmare va dau un sfat: cei care nu sunteti de acord cu pretul jocului full, asteptati pana in vara/toamna cand EA probabil n-o sa aibe vanzari si-o sa scoata DLC-uri ca sa le puteti cumpara la 10-15 euro.
    Cred ca nu reusesti sa intelegi ideea unui boicot. Nu boicoteaza nimeni un produs ca sa cumpere pe urma, la pret redus, acelasi produs dar expirat

Unii va plangeti de pretul jocului full. Dar nu ne obliga EA sa-i cumparam jocul. Vad ca tu esti singurul Gica Contra privind gameplay-ul jocului, aici pe acest thread. Toti ceilalti care si-au dat cu parerea despre gameplay au spus ca e schimbat fata de FIFA 14.
    Vezi ca mai sunt si altii pe topicul cu FIFA 14. Iar aici (in afara de niste osanale de la angajatii EA ), n-am prea vazut pe nimeni sa laude gameplay-ul.

@Cristian: cand spui gameplay schimbat asta nu inseamna niste corectii care se pot aduce si in FIFA 14 cu un download de 10mb.

16. #56 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    M-ati facut curios, o sa incerc demo-ul. De gameplay nu ma plâng (la FIFA 14) - din partea mea sa ramana la fel, cu exceptia paselor alora idioate peste apărare.......

17. #57 SP
    Banned asperas's Avatar
    Daca il aveau la Altex, azi il cumparam apare ca il au in stoc dar.. lulu restu'!Singura mea suparare e ca nu apare si pt ''nextgen" cum draci ca sa ma deranjeze atunci cand apare un joc de fotbal(le iau pe toate din principiu nu fac rabat fie ele pesuri ori fife..in vremea ps2 mai erau si altele inafar' de fifavspes si le-am luat si pe alea in marea lor majoritate deci..iubim fotbalul ori nu?!)Non Mollare Mai..

18. #58 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La FIFA 14 îl cumperi şi te joci până apare 15, la World Cup te joci vreo 3-4 luni, aşa văd eu lucrurile.

19. #59 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu vezi bine lucrurile. Serverele tin 2 ani. Te joci cat vrei.

---------- Post added 15-04-2014 at 17:52 ----------

Quote Originally Posted by asperas View Post
    Daca il aveau la Altex, azi il cumparam apare ca il au in stoc dar.. lulu restu'!Singura mea suparare e ca nu apare si pt ''nextgen" cum draci ca sa ma deranjeze atunci cand apare un joc de fotbal(le iau pe toate din principiu nu fac rabat fie ele pesuri ori fife..in vremea ps2 mai erau si altele inafar' de fifavspes si le-am luat si pe alea in marea lor majoritate deci..iubim fotbalul ori nu?!)Non Mollare Mai..

Este pe stoc doar la cumparare online.

20. #60 SP
    Banned asperas's Avatar
    SWTFU@L-ai luat tu..?Nu tu cos,iar la magazine pe Bucuresti iti apare Bucur Obor momentan indisponibil!Poate dupa data de 17 luna curenta sa fie ''valabil'' dar asta e deja o alta mancare de peste!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Bookmarks