Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 111

Thread: 2014 FIFA World Cup Brazil

1. #61 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    http://www.altex.ro/catalogsearch/re...world+cup&cat=

Mie trebuie sa-mi soseasca maine.

2. #62 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Ok!Multumesc..

3. #63 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Nu vezi bine lucrurile. Serverele tin 2 ani. Te joci cat vrei.
    Irelevant din punctul nostru de vedere, schimbăm FIFA în fiecare an deci nu contează dacă ţine mai mult de 1 an.

4. #64 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1107084

Este versiunea Champions Edition de la Altex.

5. #65 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu am castigat online cup din prima incercare pe xbox

6. #66 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Si cum ti se pare gameplay-ul fata de FIFA 14?

---------- Post added 18-04-2014 at 07:28 ----------

Am jucat si eu cateva meciuri. Pot sa spun ca pasele, cu toate ca sunt setate pe asistat, nu mai sunt chiar asa de asistate ca la FIFA 14, conteaza foarte mult sa tii bine directia in care vrei sa pasezi. La cornere, jucatorii adversi nu prea stau in mijlocul careului, adica pe la pct. de la 11 m, deci e mai greu de inscris un gol cu capul. Am mai observat ca daca alergi ceva distanta cu un jucator pe banda, cand centreaza mingea de abia se duce de zici ca e lesinat jucatorul sau e centrarea lesinata. E ca si cum se duce in balarii.

7. #67 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    downloadul pentru demo a fost foarte mic (sub 2gb) iar la store imi spune ca pentru versiunea full as mai avea de descarcat doar 12mb (cheia).
    Iar te-ai inselat: https://store.sonyentertainmentnetwo...FAWORLDCUP2014

8. #68 SP
    Senior Member nina's Avatar
    ieri eram numarul 41 la road to rio si nu aveam un record care sa te lase masca
    liderii au o gramada de infrangeri si doar numarul 1 avea de 2 ori cupa castigata,restul nimic dar si fiindca doar 2 insi erau in orasul 12

9. #69 SP
    Banned asperas's Avatar
    Lagfest e World Cup online, insa nefiind neaparat vina alora de la Ea ci doar a idiotilor(useri) care nu fac decat sa strice totul cu rahaturile lor ieftine, tip switch lag cu care spera ei sa castige ''again and again'' insa nu le prea iese mizeria cu cine cunoaste jocul!**** off damn idiots..

10. #70 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Voi de unde ati luat jocul? Vad ca pe site Altex este disponibil doar in Bucuresti.

11. #71 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Voi de unde ati luat jocul? Vad ca pe site Altex este disponibil doar in Bucuresti.
    Altex Bucuresti(Unirii)!

12. #72 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Altex, la precomanda online in Bucuresti, a venit curierul si mi l-a aduS pe data de 16 aprilie, chiar inainte de data lansarii in Europa de 18 aprilie.

Poti sa faci comanda online cu plata ramburs.

PS: vad ca acum e la pretul intreg si la comanda online, eu l-am prins la 208 ron (PS3).

13. #73 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    L-am luat si eu. Nu vi se pare ca se fac numai scoruri haotice? Iar pasele in adancime intra prea de tot. In rest fizica jucatorilor mi se pare chiar cool, nu credeam sa vad pe PS3 ceva schimbari majore.(e drept nu am jucat Fifa 14 full)

14. #74 SP
    Banned asperas's Avatar
    Man baga un ochi pe setarile controllerului default in Fifa World Cup, sunt putin diferite fata de ce avem in fifa 13,14 mai ales acelea care tin de pase!World cup jucat fara asistenta adica pe manual e chiar interesant in clipa de fata desi cred ca la cate cerinte sunt pe forumul oficial cei de la Ea o sa vina cu un patch si o sa strice totul, ca deh nu le mai ies baietilor vechile centrari + uzuala pasa pe sus!Interesant e ca insusi Ai-ul se foloseste destul de des de aceasta aruncare de minge..!

15. #75 SP
    Member BatsBike's Avatar
    din seara de vineri sper sa il am .. varianta xbox 360,surpins ca nu au scos varianta NG!precomanda o aveam din 1 aprilie,probabil a parut o gluma caci au intarziat livrarea cateva zile .. deh,provincia ..
    offline,cu cateva setari de slidere,curge interesant pe 'manual' .. online,probabil exista exploatarea unei scheme sau doua .. mi se par cateva tweaks pe pase,centrari si suturi .. viteza de reactie cred ca este mai mica .. gameplay sub NG dar spectacolul colorat suplineste ..

16. #76 SP
    Member florent's Avatar
    Primele mele impresii :

- pasele sunt foarte tari , chiar daca Passing Power e pus pe OFF
    - au modificat ceva la camera ce nu imi place
    - jocul e prea rapid , nu cred ca intr-un meci real se poate mentine acest ritm tot meciul ( chiar daca jucatorii sunt " de mondial " )

17. #77 SP
    Member colossus's Avatar
    Cum se misca Messi? Care ati jucat cu el ? ,eu la demo am vazut ca neymar ,rooney ,drogba se misca cam greu/lent in comparatie cu fifa 14.

18. #78 SP
    Member BatsBike's Avatar
    day one .. ultima constatare:fast gameplay online .. dar fun incerc cu RO sa ajung pe 'Maracana' sau sa castig o cupa .. dificil,cand dai numai de Brazilia,Germania,Italia .. a,cam multe deconectari .. pe link sunt golurile celor mai bune rezultate din prima seara .. cu Torje,man of the night ..

http://www.easports.com/uk/fifa/foot...ideo/189459521

19. #79 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    La single player sau la online?

20. #80 SP
    Member colossus's Avatar
    Joci cumva cu camera data la PRO ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks