Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 24 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 465

Thread: Mafia 3

1. #361 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nota 6 de la Gamespot:

Mafia III Review - GameSpot

THE GOOD
    • Clever, multifaceted narrative framing
    • Exceptional dialogue and character development
    • Decent number of memorable story missions
    • Conceptually interesting strategic management of your criminal empire
    • Expansive open world with plenty to see, though not much to do

THE BAD
    • Too many repetitive filler missions
    • Core gameplay, though occasionally satisfying, feels dated
    • Technical issues, including broken objectives and hard crashes
    • No fast travel system, which forces lots of tedious commuting

2. #362 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, faza cu Fast travel e cam de kko. Dar măcar ai ocazia să asculți soundtrackul în mașină.

3. #363 SP
    Junior Member BRiaN's Avatar
    Ce de recenzii negative
    Chiar doream sa-l achizitionez de sarbatori. Poate scot vreun update sa mai remedieze unele probleme.

4. #364 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Da, faza cu Fast travel e cam de kko. Dar măcar ai ocazia să asculți soundtrackul în mașină.
    Dacă tot au încercat să copieze GTA, mergea si un taxi.

5. #365 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Pacat. Mafia a fost superb (parca am vazut un film, asa m-am simtit la sf), M2 a fost si el bun (M1 e totusi fav meu). Probabil o sa-l iau dar cand o sa fie ieftin rau de tot (asa cum cum o sa fac si cu Watch Dogs). Daca e bun jocul vrei sa-l joci cat mai curand (dupa finante), daca nu, poti sa mai astepti (ca-s altele mai bune la rand )

6. #366 SP
    Member blondutzu's Avatar
    am cedat la districtul 4, după Burke. Oricât de mult mi-au plăcut primele 2, simt ca am îndurat bărbătește cât am jucat din Mafia 3.

7. #367 SP
    Member Hazer's Avatar
    Eu inca rezist, asta pentru poveste. Sunt spre final si cand cred ca urmeaza misiunea finala, imi mai arunca vreo 2-3 misiuni de umplutura cu interogare, furat/distrus ceva, omorat rackets si in final omorat un mic boss. Se va termina vreodata?

8. #368 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    asa de boring e?

9. #369 SP
    Member Hazer's Avatar
    Povestea este fff buna, dar daca ar fi lasat doar misiunile importante, fara astea de umplutura, mai mult de 6-7 ore n-ar fi durat jocul. Asa ca au bagat grinding la greu si devine super repetitiv. E destul de fun initial, dar dupa 15 misiuni absolut identice, ti se cam ia. Acum imi pun ambitia cu el doar pentru ca simt ca sunt aproape de final si vreau sa vad cum se termina, dar daca nu ma captiva povestea il abandonam de mult.

10. #370 SP
    Banned 00prime's Avatar
    mafia 3 are grafici mai slabe ca setari pc low, dar nu va faceti griji, o sa aiba patch de pro... prezic ca multe jocuri o sa apara de acum care o sa ruleze ca dracu pe consolele standard si scuza o sa fie ca au patch pe pro

11. #371 SP
    Member seven1994's Avatar

12. #372 SP

13. #373 SP

14. #374 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Bad-urile alea insirate de gamespot chiar sunt suparatoare. Foarte suparatoare. Glitchuri peste glitchuri, texturi care se incarca cand te lovesti de ele, crash-uri (am avut vreo 3 in 2 zile), si shooting-ul pe alocuri pare stricat de-a dreptul.

15. #375 SP
    PS; am terminat primul playthrough, in care am facut cam tot ce se putea.

Adevar va zic voua: n-am mai vazut un joc triple A asa plin de probleme tehnice de la Unity si Fallout 4 incoace.

16. #376 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Ceva update se anunta sau nu? Eu nu l-am cumparat inca de frica bug-urilor... Inca mai sper ca-i mai fac un update

17. #377 SP
    Member seven1994's Avatar
    Nu mai sta pe ganduri si ia-l.Eu unul nu am gasit un bug deranjant pe parcursul storyului

18. #378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kukenstein View Post
    Ceva update se anunta sau nu? Eu nu l-am cumparat inca de frica bug-urilor... Inca mai sper ca-i mai fac un update
    Așteaptă luna decembrie, o sa aibă un preț mai bun, cel mai probabil o sa primească un patch pentru PS4 Pro.

19. #379 SP
    ar trebui sa apara zilele astea ceva patch cu lansarea ps4pro. poate fac si niste fixuri si baga si haine pentru personaj si tuning la masini

20. #380 SP
    Quote Originally Posted by kukenstein View Post
    Acum dupa doua playthrough-uri complete (cate au fost necesare pentru platina), pot spune cu mana pe inima urmatoarele.

Multi au hulit acest joc cu destul de mult timp inainte sa apara, si pana la lansare inclusiv. Eu insa, am fost un om care s-a bucurat de Mafia 2 in ciuda neajunsurilor pe care le-a avut ca joc, si pentru ca nu eram printre cei deranjati ca un joc Mafia are un protagonist de culoare, chiar am fost nerabdator sa il joc.
    Insa sunt prea multe probleme cu acest joc pentru a fi trecute cu vederea:

1. Crashurile: de cand am schimbat generatia de console in urma cu 3 ani, nu am vazut decat 2 crash-uri in cele peste 40 de jocuri pe care le-am jucat pe PS4 dar si pe XBone: unul la Tomb Raider si unul la AC Unity in DLC.
    Jucand Mafia 3 am "beneficiat" de un total de 5 crash-uri in cele doua playthrough-uri, din fericire niciunul nu s-a terminat cu o salvare corupta.

2. Bug-urile si glitch-urile - spicuiesc doar cele mai evidente de care m-am lovit (pentru o mare parte din ele am si video-uri si screenshot-uri pentru cei interesati):

- duplicarea NPC-urilor asociati (gen Burke sau Cassandra) dupa anumite misiuni (practic apar acelasi NPC in dublu exemplar in locatiile lor de baza, spre exemplu unul stand jos si unul in picioare);
    - dupa o aumita misiune (parca pentru Burke), hainele lui Lincoln se deformeaza si radiaza dinspre corpul lui catre exterior la cativa metri ca niste sulite maro infipte in personaj;
    - dupa misiunea din "baia comunala", imediat dupa ce vin asociatii sa preia localul, camera ramane inghetata in pozitia top-down lateral stanga pe iesirea din cladire, asta chiar si dupa ce trece acel mini cut-scene. personajul insa se misca si l-am scos pe lincoln din cladire, alergam cu el pe acolo, l-am bagat in masina, dar camera ramanea fixa. a trebuit sa dau restart.
    - o usa din supermarket daca tin eu bine minte se invarte la un moment dat la nesfarsit trecand prin perete ca o elice cu o singura paleta.
    si altele;

3. texturi si obiecte care se incarca greu sau apar foarte tarziu in cadru. am patit de nenumarate ori cu masina sa lovesc alte masini, oameni sau stalpi care apar ca din senin exact in momentul impactului.

apoi ar mai fi niste chestii de natura mai personala:

- lipsa fast-travel-ului intr-un astfel de joc, care cere atat de mult driving de la jucator, si ii ofera niste decoruri extrem de putin diversificate, e o mizerie. ajungi practic sa conduci 70% din joc, ceea ce transforma jocul intr-un driving simulator. si nici macar nu e unul bun;

- lipsa de customizare a personajului si masinilor (desi pentur un joc story based pot trece peste asta);

- nu voi discuta povestea per ansamblu aici, nici gaurile din plot, pentru ca e pana la urma un joc video. dar finalul povestii este mai mult decat improbabil:
    .

- collectibles absolut fara rost.

- sistem de upgrade-uri si produse disponibile pentru achizitie de la merchant fara logica, unele legate in mod cu totul artificial de un asociat;

- repetitiv? da, dar cam toate jocurile din ziua de azi asa sunt, mai ales daca vin cu un pseudo-open world.

Valoarea reala a jocului dupa cum se prezinta la ora actuala: 50 de RON (din care 48 pentru muzica si 2 lei pentru o parte din plot si voice actors). Pana la in jur de 250 cat e jocul nou, mai aveau de pus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 24 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast