Eu sincer ma asteptam sa vad ceva gen Il Capo Dei Capi sau The Sopranos, de explozii si ciori am parte atunci cand ma joc GTA, deci nu cred ca era cazul sa le introduca si aici...
Eu sincer ma asteptam sa vad ceva gen Il Capo Dei Capi sau The Sopranos, de explozii si ciori am parte atunci cand ma joc GTA, deci nu cred ca era cazul sa le introduca si aici...
Pai nu, primesti bann daca te caci la figurat, dar poti folosi apelativul "negri" fara sa se atace adminii.
Ti se potriveste numele de Clown sa stiiAici discutam despre jocuri nu despre rasism sau alte prostii. Eu cand aud de Mafie ma gandesc la niste oameni care au plecat de jos si au ajuns sus, as fi vrut sa se puna accent pe regulile pe care le impuneau familiile de mafioti si cum actionau ei, cum erau pedepsiti cei care incalcau aceste reguli si asa mai departe. Din ce vad eu in gameplay cu rampele alea si cu 1 shot and boom imi da de inteles ca vor sa atraga pustani catre jocul asta.
PS: Asta e un forum unde ne spunem parerile, unii deja o iau prea in serios.
Si nu, nu sunt rasist![]()
Ba tocmai asta ești, din moment ce consideri că e ok să denumești "cioroi" personele de etnie afro-americană.
Ne exprimăm părerile, dar nu încurajăm xenofobia.
Sau poate ca sunteti voi prea sensibilidaca deduceti ca din cuvantul "cioara" cineva e rasist.
Man, maturizeaza-te. Mafie inseamna ce zici tu doar in filme. Realitatea e un pic mai dura, iar daca tu esti semidoct si habar nu ai ce s-a intamplat in sudul americii in anii 70, asta nu inseamna neaparat ca vor sa atraga pustani. Poate vor sa le bage in cap ca mafia nu e ce vezi tu in godfather sau mai stiu eu ce.
Parerile tale sunt rasiste, oricat de liber ai vrea tu sa ti le exprimi.
De ce nu?
Sfarsitul primului joc este pentru mine, si acum in primele trei finaluri de joc pe care le-am terminat.
Salut,am vazut pe site la micromania relese date 15 martie 2016.http://www.micromania.fr/mafia-iii-62867.html
Pai faza e ca nici in filme nu e cazul. Incepand cu Goodfellas si terminand cu Boardwalk Empire, sunt destule personaje din alte grupuri etnice (afro-americani, irlandezi, evrei), toti cu roluri foarte importante. Evident, nu sunt "made men" dar asta nu-I face cu nimic mai determinanti pentru modul in care s-au dezvoltat aceste organizatii. Pana si modul in care a fost organizata Mafia Italo-Americana incepand din anii 30, este in mare parte opera unui evreu, Meyer Lansky, prietenul cel mai bun al lui Lucky Luciano.
Ai dreptate, radule. Eu nu am vrut sa intru in detaliu ca stii cum e vorba aia... Strici orzu pe gaste
Prietene, tu crezi ca eu pe tine te iau in serios ? Esti un penibil, vii aici si imi spui mie sa ma maturizez ? Cine te crezi ?
Ca sa iti dai seama cat esti de penibil, uite ce ai putu sa spui.Mafie inseamna ce zici tu doar in filme. Realitatea e un pic mai dura
@: Te rog nu te mai baga cu mine in seama si ramai cu realitatea ta de Mafiot![]()
Hai sa nu mai facem off-topic aici, lasa-mi PSN-ul tau pe PM sau da-mi add sa te bag in party sa vb acolo mai bine, ca de smecheri de tastatura sunt satul.
@Esti mare smecher ma lasi masca ti s-au imprimat literele pe degete de la taste.![]()
Bookmarks