Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 24 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 465

Thread: Mafia 3

1. #181 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nici o treaba cu Mafia. Mai au timp sa aduca imbunatatiri dar eu unul nu sunt entuziasmat. Nu reusesc sa vad atmosfera specifica jocurilor din aceasta serie.

Mai bine fac un remaster la primul si al doilea.

2. #182 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    nici pe mine nu ma da pe spate din ce vad.. poate are totusi un content interesant .

e normal sa difere fata de celelalte 2 (ultimul a fost si foarte scurt) ,asadar nu este acelasi producator.. era mai bine sa-l faca ca si un ip nou, dar probabil ca nu se mai vindea asa de bine

in gameplay sunt multe chestii dubioase, de exemplu masinile explodeaza de aiurea ( de la o simpla tamponare) , ai-ul trage dupa tine si daca ti-ai schimbat locatia el tot acolo trage.. in fine , este prealfa totusi.

3. #183 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Duni View Post
    mai degraba PS4 sau PC, PS4 este consola primary pentru developeri
    huh, si cam de cand se intampla asta?

4. #184 SP
    Member Duni's Avatar
    de la lansarea celor 2 console (vorbim strict de console, pe PC sunt alte echipe de devi)

5. #185 SP
    Member blondutzu's Avatar
    era mai mult retorica, informatia pe care o detii e falsa (vorbesc de 3rd parties nu de 1st)

6. #186 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Faza cu masinile care explodeaza cand pur si simplu le atingi mi se pare infiorator de cretina. Animatii si rezultate de genu' ar trebui sa existe atunci cand intri cu un tanc in ele, nu cand te izbesti de ele. La polul opus, sunt mecanicile alea de shooting care mi se par cam printre cele realiste pe care le-am vazut pana acum (aia care schiopateaza cand ii impusti in picior, instabilitatea fizica provocata de glont etc.) As minti sa spun ca sunt incantat. Grafic nu exceleaza in punctul asta, insa ma indoiesc ca varianta finala va straluci. Mai e mult de munca, zic eu. Cele mai mari deficiente sunt pe partea de gameplay, asta e clar. Sper totusi sa aiba macar o poveste din aia care sa fie o lupta continua cu imprevizibilul.

7. #187 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    era mai mult retorica, informatia pe care o detii e falsa (vorbesc de 3rd parties nu de 1st)
    din cate stiu e nu e falsa, mai multi publisheri si studiouri au anuntat ca ps4 va fi lead development console, exact cum era x360 generatia trecuta.

btw jocul arata si pare foarte interesant imi place foarte mult si cred ca o sa-l joc, insa o mica mare problema care strica totul, cel putin pentru mine, numele jocului Mafia 3. NU este un joc mafia, nu face parte din serie si nu are nicio legatura... daca avea alt nume era un joc foarte ok.

8. #188 SP
    Member theusher's Avatar
    S-a mentionat parca in video ca in varianta finala nu vor exploda masinile la fiecare atingere. De asemenea, nici finishing moves-urile cu cutitul nu cred ca sunt obligatorii.

9. #189 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Da. Au spus ca au facut acele exagerari, ca sa aiba demo-ul un final mai exploziv.

10. #190 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    din cate stiu e nu e falsa, mai multi publisheri si studiouri au anuntat ca ps4 va fi lead development console, exact cum era x360 generatia trecuta.

btw jocul arata si pare foarte interesant imi place foarte mult si cred ca o sa-l joc, insa o mica mare problema care strica totul, cel putin pentru mine, numele jocului Mafia 3. NU este un joc mafia, nu face parte din serie si nu are nicio legatura... daca avea alt nume era un joc foarte ok.
    Asta pentru ca tu si marea majoritate a oamenilor (probabil) asociaza cuvantul MAFIA/MAFIE cu o anumita perioada din istoria americii.
    Mafia exista de mai mult timp si se tine si in prezent. Avand in vedere ca jocul are loc in anii 70 nu vad de ce nu s-ar numi mafia3.

11. #191 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu de asta... Pentru ca asociez jocul Mafia 3 cu primele jocuri din serie, mai ales cu primul. Nu mai dezvolt, dar nu m-am referit nicio clipa la mafia din realitate ci la jocul Mafia.

Sent from my iPad using Tapatalk

12. #192 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Au mentionat ca nu toate masinile vor exploda la fel, dar sunt pregatit sa pun pariu ca in versiunea finala vor face ca pocnitorile aproape toate. Zici ca am scris Panzer in GTA Vice City si am iesit in oras.

Acele takedowns sunt absolut cringeworthy, numai copiii de 10 ani ar gasi asa ceva "super cool". Sper sa le mai calmeze un pic. Am observat niste detalii de finete care mi-au placut, cum ar fi cum se comporta armele cand tragi (recul) sau efectul de rag doll, cum se misca oamenii impuscati. Orasul pare ok, nimic iesit din comun.

New Orleans in acea perioada este de vazut, sper ca o sa capteze cat mai bine atmosfera.

13. #193 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Posibila lansare in aprilie :

Mafia 3 Might Be Coming in April - GameSpot

14. #194 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Please don't

uploadfromtaptalk1452166652905.jpg

15. #195 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Atatea idei ar putea exista pentru un story cu mafioti de exceptie , insa tot timpula lasat de dorit seria mafia .

16. #196 SP
    Member Mishy's Avatar
    Vrei sa zici ca povestea din primul nu a fost buna ?

17. #197 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Eu unul nu l-am jucat pe primul. Doar pe al doilea si mi-a placut extrem de mult, avea pur si simplu un farmec aparte. Cand am auzit ca se lanseaza Mafia 3 am fost foarte bucuros, dar apoi am auzit ca lucreaza la el alt studio si apoi am vazut gameplay-ul. Nu pare a fii deloc un joc Mafia. Mi se par prea multe exagerari si atmosfera parca a disparut complet. Pare banal. Probabil o sa-l incerc daca nu este macelarit in review-uri.

18. #198 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Atatea idei ar putea exista pentru un story cu mafioti de exceptie , insa tot timpula lasat de dorit seria mafia .
    Sigur le-ai jucat pe primele doua? Primul a fost superb la vremea lui, din toate punctele de vedere, iar personal in afara de lungimea scurta de doar 11-12h din al doilea, nu as avea ce sa ii reprosez seriei. Erau ceva aparte, chiar cred ca nu le-ai jucat de poti spune asta.

19. #199 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

20. #200 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pronosticuri pentru release date ?
    Noiembrie 2016.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 24 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast