Nici o treaba cu Mafia. Mai au timp sa aduca imbunatatiri dar eu unul nu sunt entuziasmat. Nu reusesc sa vad atmosfera specifica jocurilor din aceasta serie.
Mai bine fac un remaster la primul si al doilea.
Nici o treaba cu Mafia. Mai au timp sa aduca imbunatatiri dar eu unul nu sunt entuziasmat. Nu reusesc sa vad atmosfera specifica jocurilor din aceasta serie.
Mai bine fac un remaster la primul si al doilea.
nici pe mine nu ma da pe spate din ce vad.. poate are totusi un content interesant .
e normal sa difere fata de celelalte 2 (ultimul a fost si foarte scurt) ,asadar nu este acelasi producator.. era mai bine sa-l faca ca si un ip nou, dar probabil ca nu se mai vindea asa de bine
in gameplay sunt multe chestii dubioase, de exemplu masinile explodeaza de aiurea ( de la o simpla tamponare) , ai-ul trage dupa tine si daca ti-ai schimbat locatia el tot acolo trage.. in fine , este prealfa totusi.
Faza cu masinile care explodeaza cand pur si simplu le atingi mi se pare infiorator de cretina. Animatii si rezultate de genu' ar trebui sa existe atunci cand intri cu un tanc in ele, nu cand te izbesti de ele. La polul opus, sunt mecanicile alea de shooting care mi se par cam printre cele realiste pe care le-am vazut pana acum (aia care schiopateaza cand ii impusti in picior, instabilitatea fizica provocata de glont etc.) As minti sa spun ca sunt incantat. Grafic nu exceleaza in punctul asta, insa ma indoiesc ca varianta finala va straluci. Mai e mult de munca, zic eu. Cele mai mari deficiente sunt pe partea de gameplay, asta e clar. Sper totusi sa aiba macar o poveste din aia care sa fie o lupta continua cu imprevizibilul.
din cate stiu e nu e falsa, mai multi publisheri si studiouri au anuntat ca ps4 va fi lead development console, exact cum era x360 generatia trecuta.
btw jocul arata si pare foarte interesant imi place foarte mult si cred ca o sa-l joc, insa o mica mare problema care strica totul, cel putin pentru mine, numele jocului Mafia 3. NU este un joc mafia, nu face parte din serie si nu are nicio legatura... daca avea alt nume era un joc foarte ok.
S-a mentionat parca in video ca in varianta finala nu vor exploda masinile la fiecare atingere. De asemenea, nici finishing moves-urile cu cutitul nu cred ca sunt obligatorii.
Nu de asta... Pentru ca asociez jocul Mafia 3 cu primele jocuri din serie, mai ales cu primul. Nu mai dezvolt, dar nu m-am referit nicio clipa la mafia din realitate ci la jocul Mafia.
Sent from my iPad using Tapatalk
Au mentionat ca nu toate masinile vor exploda la fel, dar sunt pregatit sa pun pariu ca in versiunea finala vor face ca pocnitorile aproape toate. Zici ca am scris Panzer in GTA Vice City si am iesit in oras.
Acele takedowns sunt absolut cringeworthy, numai copiii de 10 ani ar gasi asa ceva "super cool". Sper sa le mai calmeze un pic. Am observat niste detalii de finete care mi-au placut, cum ar fi cum se comporta armele cand tragi (recul) sau efectul de rag doll, cum se misca oamenii impuscati. Orasul pare ok, nimic iesit din comun.
New Orleans in acea perioada este de vazut, sper ca o sa capteze cat mai bine atmosfera.
Posibila lansare in aprilie :
Mafia 3 Might Be Coming in April - GameSpot
Atatea idei ar putea exista pentru un story cu mafioti de exceptie , insa tot timpula lasat de dorit seria mafia .
Eu unul nu l-am jucat pe primul. Doar pe al doilea si mi-a placut extrem de mult, avea pur si simplu un farmec aparte. Cand am auzit ca se lanseaza Mafia 3 am fost foarte bucuros, dar apoi am auzit ca lucreaza la el alt studio si apoi am vazut gameplay-ul. Nu pare a fii deloc un joc Mafia. Mi se par prea multe exagerari si atmosfera parca a disparut complet. Pare banal. Probabil o sa-l incerc daca nu este macelarit in review-uri.
Sigur le-ai jucat pe primele doua? Primul a fost superb la vremea lui, din toate punctele de vedere, iar personal in afara de lungimea scurta de doar 11-12h din al doilea, nu as avea ce sa ii reprosez seriei. Erau ceva aparte, chiar cred ca nu le-ai jucat de poti spune asta.
Bookmarks