Nu construiesc navete spatiale dar e o munca titanica sa faci un joc open world. Eu am lucrat la un joc (platformer) ca artist si am muncit de mi-au sarit capacele. Aici e vorba si de calitate dar si cantitate. Desi multe cladiri sunt generate automat cu soft, majoritatea cladirilor importante sunt hand-made. Nu stiu de ce te invinovatesti ca ai lustrui pantofi. Nu am zis asta asa ca nu-mi pune vorbe in gura. Pur si simplu ca unii sunt ignoranti (din ce in ce mai multi) si nu realizeaza cata munca intra intr-un joc de genul. Sunt convins ca cei care au lucrat au vrut ca jocul asta sa fie cat de bun posibil, dar mai exista si deadline-uri, bani pe care trebuie sa-i faca mai sus-pusii companiei, alocari de bugete, etc, asa ca asta e rezultatul. Avand in vedere tot ce am zis, rezultatul e f. bun (mai ales ca eu nu cred ca au lucrat la el 4 ani cum spun ei in marketing, sa fim seriosi).
Iarasi, eu nu am zis sa nu critici produsul (atata timp cat l-ai cumparat) dar macar critica-l pentru ce face el gresit, nu pentru ce vrei tu sa faca si nu face.
Bookmarks