Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 41 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #441 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Cand dai banii pe un produs ai dreptul să critici, indiferent de cat se complicata e profesia ta în comparație..

Jumate din munca exprimat în ce, cantitate, calitate? Vad ca te tot legi de ce munca fenomenala fac băieții aia, de parca ei construiesc navete spatiale și noi restul lustruim pantofi for a living.
    Nu construiesc navete spatiale dar e o munca titanica sa faci un joc open world. Eu am lucrat la un joc (platformer) ca artist si am muncit de mi-au sarit capacele. Aici e vorba si de calitate dar si cantitate. Desi multe cladiri sunt generate automat cu soft, majoritatea cladirilor importante sunt hand-made. Nu stiu de ce te invinovatesti ca ai lustrui pantofi. Nu am zis asta asa ca nu-mi pune vorbe in gura. Pur si simplu ca unii sunt ignoranti (din ce in ce mai multi) si nu realizeaza cata munca intra intr-un joc de genul. Sunt convins ca cei care au lucrat au vrut ca jocul asta sa fie cat de bun posibil, dar mai exista si deadline-uri, bani pe care trebuie sa-i faca mai sus-pusii companiei, alocari de bugete, etc, asa ca asta e rezultatul. Avand in vedere tot ce am zis, rezultatul e f. bun (mai ales ca eu nu cred ca au lucrat la el 4 ani cum spun ei in marketing, sa fim seriosi).
    Iarasi, eu nu am zis sa nu critici produsul (atata timp cat l-ai cumparat) dar macar critica-l pentru ce face el gresit, nu pentru ce vrei tu sa faca si nu face.

2. #442 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ceva enervant observ in jocul asta : Caracterele feminine folosesc corpurile de la cele masculine doar ca au capul diferit

3. #443 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Pics Please

4. #444 SP
    Te poti uita atent la orice filmulet sa vezi. Elise e singura care are corpul cat de cat feminin.

Skinny dudes with boobs ...

5. #445 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @clovnusor sa știi ca lumea în general nu-l critica pe ala care sta la birou și muncește, ci pe impingatorii de hârtii și lacomi de profit de pe treptele de mai sus. Iar feedback-ul negativ este mereu binevenit, poate asa își scot și costumații capul din fund și realizează ca daca vor bani, trebuie mai întâi sa obțină respectul consumatorilor.

6. #446 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    @clovnusor sa știi ca lumea în general nu-l critica pe ala care sta la birou și muncește, ci pe impingatorii de hârtii și lacomi de profit de pe treptele de mai sus. Iar feedback-ul negativ este mereu binevenit, poate asa își scot și costumații capul din fund și realizează ca daca vor bani, trebuie mai întâi sa obțină respectul consumatorilor.
    Perfect de acord cu tine, dar cu atatea critici la adresa jocului asta si costumatii aia or sa inteleaga ca gameplayul e de *** si nu optimizarea. O sa vedem la anu ce au inteles, daca au inteles.

7. #447 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Cateva chestii: AC Iniciates inca nu merge, nu se uploadeaza nimic..nu se stie de ce, dar momentan cred ca NIMENI nu poate deschide cuferele albastre.
    Cei care au avut preoder la joc se puteau loga aici: Assassin's Creed®|Unite - Preorder program|Official GB Site |Ubisoft si deblocau niste chestii foarte interesante.
    Companion App-ul cu misiunilea ala care pot deschide cuferele galbene le-a dibuit careva? Si inca ceva anumite misiuni din Helix cred ca sunt legate tot de Companion...

8. #448 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Perfect de acord cu tine, dar cu atatea critici la adresa jocului asta si costumatii aia or sa inteleaga ca gameplayul e de *** si nu optimizarea. O sa vedem la anu ce au inteles, daca au inteles.
    Lumea pe aici s-a plâns de optimizare și eventual controlul greoi, nu neapărat de gameplay. Chiar și eu am scris cu câteva pagini în urma ca îmi place dpdv artistic, dar ca tehnic are probleme. Și nu neapărat grafica, ca deh, trebuie sa renunti la ceva când ai mii de NPC-uri pe ecran, ci optimizare + bug-uri.

9. #449 SP
    Nu va mai obositi cu initiates sau cuferele galbene. Nu se pun la trophy si dau prea putini bani comparativ cu misiunile secundare, de ex. Cafe theatre.

10. #450 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    O sa-l joc cand rezolva problema de framerate si problema legata de ventilatorul PS4 cand sunt in menu. Efectiv mi-e frica sa nu-mi crape consola la cum se aude. Nu ma pot concentra la joc cand aud cum face din ce in ce mai tare. Am stat la un moment dat sa vad pana unde ajunge cu zgmotul si turatiile. Nu s-a oprit. Tot mai tare face. Incredibil.

11. #451 SP
    How to make money in AC : Unity :

Step 1. Play the f#cking game
    Step 2. Stop bitching about microtranzactions
    Step 3. Enjoy!

Nu zic ca sunt de acord cu microtranzactile intrun joc AAA de 60$ dar poti face linistit bani sa iti iei cele mai bune armuri , arme , skilluri etc fara bani reali.

Stiu ca in primele ore pare de necrezut "Cum dracu fac atatia bani fara sa scot din portofel?!" dar dupa ce ajungeti pe la seq 4-5 , bani se fac foarte usor

Am cea mai scumpa sabie si nici nu am ajuns la jumatatea jocului.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg

12. #452 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asa au fost toate jocurile din serie... la inceput n-aveai bani nici sa treci strada, si pe la jumatate deja nu mai aveai ce cumpara.

13. #453 SP
    Da in cele vechi nu prea aveai ce cumpara inafara de munitie , toate armele erau lafel , nici macar aspectul nu era diferit

14. #454 SP
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    O sa-l joc cand rezolva problema de framerate si problema legata de ventilatorul PS4 cand sunt in menu. Efectiv mi-e frica sa nu-mi crape consola la cum se aude. Nu ma pot concentra la joc cand aud cum face din ce in ce mai tare. Am stat la un moment dat sa vad pana unde ajunge cu zgmotul si turatiile. Nu s-a oprit. Tot mai tare face. Incredibil.
    Cred ca ai o problema cu consola. Si eu il joc pe ps4 si nu se aude ventilatorul absolut deloc.

15. #455 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Nici mie nu-mi scoate sunete deosebite consola, sau poate nu le-am sesizat eu pentru ca eram prea prins in joc.

In alta ordine de idei, cum zicea si AndyZ mai sus, nimeni nu neaga munca depusa de sutele/miile de oameni care contribuie la un asemena joc, ci politicile companiei de a impinge produse ne-testate corespunzator si ne-finisate pe piata pentru maximizarea profitului, si introducerea pe gat a unor sisteme conexe care nu functioneaza. Dar eu ma voi opri aici cu discutia despre dreptul unui client de critica produsul pe care l-a cumparat si dreptul de a cumpara ceva care sa produca mai multa placere decat nervi. Jocul are inca potential enorm, si dupa cateva zile constat ca daca toate sistemele implicate functioneaza corespunzator, Unity devine o experienta extrem de placuta si interesanta.

Sper ca nu e foarte deranjant postul lung, si sper sa aveti rabdare sa treceti prin el, poate ii ajuta/informeaza cat de cate pe cei care n-au experimentat inca acest joc pana acum, cu bune si rele. Punctual, dupa cateva zeci de ore de joc atat pe consola cat si in companion app, pot spune ca:

Gameplay-ul overall mi se pare ok, si chiar imi place cum au impletit main story-ul cu restul misiunilor, modul in care au aranjat sistemul de upgrade-uri (arme si gear), si faptul ca fiecare din ele are avantaje si dezavantaje. astfel cand iti faci un load-out, e indicat sa le echilibrezi pentru a-ti maximiza avantajele. Imi place si modul in care primesti bani pentru orice fel de misiuni si pentru renovari etc. La fel mi se par ok crowd mission-urile, care desi sunt repetitive, apar des, si sunt destul de accesibile astfel incat sa poti face suficient de multe chiar in timpul misiunilor principale sau secundare, si astfel sa mai aduni bani si gear. Probabil ca exista mai multe optiuni pe personalizare decat in orice joc precedent si mi se par foarte cool cele doua blade-uri stealth dar si optiunea de disguise.

Inca o data, imi plac foarte mult schimbarile de perioada cu tot ceea ce ofera (level design, action etc). poate si pentru ca sunt fascinat de perioadele respective (cel putin belle epoque si 30s-40s).

Problemele de frame rate sunt inca acolo (desi am vazut ca se lucreaza la ele - probabil vor fi adresate in patch-ul 3 sau 4), si problemele cu glitchurile (in continuare destul de multe mai ales in ceea ce-l priveste pe Arno dar si pe NPCs) nu au disparut. In absolut fiecare misiune, principala, secundara, co-op dau peste ele, in numar mai mic sau mai mare. Daca insa le vor adresa va fi ok.
    Multe din problemele de lag se leaga insa de modul in care e construit jocul pentru a sta permanent conectat la internet. e adevarat ca daca il deconectezi anumite aspecte ale jocului se imbunatatesc. totusi e indicat ca jocul sa functioneze ok asa cum a fost intentionat, adica conectat la internet.
    Oricum, cum am mai spus mi se pare foarte smecher acest tip de multiplayer co-op care e si story based si e si inetgrat in main game. sper sa se inmulteasca jcourile cu acest tip de gameplay.

Acum legat de companion app, uplay si initiates:

Ieri, am patit si eu necazul cu aplicatia de mobil in care am pierdut toti asasinii recrutati (15, toti peste 10 ca level), si am pierdut inclusiv optiunea premium pe care o cumparasem acum cateva zile. Asta in conditiile in care din 5 reward-uri pe care le deblocasem am putut accesa doar 2. restul nu s-au sincronizat cu jocul si cand au facut-o mi-au anulat progresul din aplicatie cum am spus si mai sus (inclusiv premium-ul).

Tot ieri am luat-o de la capat, si in conditiile in care in joc am renovat toate locatiile, acum primesc nomad points regulat in aplicatie. am facut refund request pentru premium si am primit raspuns pozitiv pe mail, asa ca dupa ce se returneaza suma (vreo 8 RON) voi achizitiona din nou optiunea (iti mareste nr de asasini si iti da optiunea de a-i lega pe unii dintre ei de cate o locatie reonvata, astfel incat sa primesti un bonus de nomad points).
    In paralel folosesti asasinii din aplicatie pentru a completa misiuni si a da unlock fie chest-urilor albastre fie unor elemente din joc (costume, gear etc). In conditiile in care functioneaza, combinatia intre aplicatie si joc e ok, si in afara de cei 8 lei ptr premium nu cred ca e nevoie sa mai cheltui alti bani.

Exceptand de altfel acest companion app, eu nu am vazut niciun motiv pana acum sa cheltui real money (adica sa cumpar pachetele de ingame currency and points lansate pe store). voi mai cumpara si season pass-ul in curand, dar atat.
    Nu sunt sigur ca nu ai nevoie de chest-urile albastre sau galbene din joc ptr platina, pentru ca trofeul "Curiosity" spune asa: Open every chest in the game. iar pentru asta trebuie sa folosesti Companion App si Initiates. si chiar daca n-ar fi asa, mie imi place pe cat posibil sa termin jocurile 100%.

In fine, initiates inca nu functioneaza (nu mi-a sincronizat progresul din niciun joc si sunt inca la level 1). In schimb am deschis cateva chest-uri albastre, deci au inceput sa functioneze, si uplay-ul de cateva zile mi-a re-sincronizat majoritatea jocurilor. Totusi inca nu s-a sincronizat progresul din companion app cu uplay (desi l-am parcurs de doua ori). Imi doream cat mai multe puncte uplay pentru a ajunge la 500 Upoints si a achizitiona "Killed by Science Mission" care era exclusiva pentru preorders facute in Europa (avand in vedere ca eu am facut pre-order pe US Store). Azi insa am avut placuta surpriza sa observ ca pe uplay au scazut drastic preturile in puncte pentru cele 5 reward-uri din programul Unite (de la 500 U fiecare la 10 U fiecare). Nu stiu daca au facut-o ca urmare a complainturilor si a problemelor sau e doar o greseala, dar daca va doreati aceasta misiune, si nu ati obtinut-o prin Unite, sariti pe ea! (din ce stiu nu e inclusa in season pass)
    Attached Images Attached Images screenhunter_007.jpg

16. #456 SP
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    a impinge produse ne-testate corespunzator [/B]
    aici te inseli. baietii si fetele de la testare isi fac munca. ca nu sunt fixate bugurile pentru ca deadline si incasari e partea a 2a

17. #457 SP
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    aici te inseli. baietii si fetele de la testare isi fac munca. ca nu sunt fixate bugurile pentru ca deadline si incasari e partea a 2a
    eu nu am spus ca baiatul sau fata care sta cu ochii in ecran 12 ore pe zi nu isi face treaba. testarea unui produs nu incepe cu ei. eu am facut si fac testare pentru anumite aplicatii si functii in compania pentru care lucrez, si exact cum ai zis si tu: pentru ca deadline, pentru ca profit, etc.

cei care stabilesc targeturile testarilor si cei care duc mai departe rezultatele se ghideaza insa dupa alte criterii decat cele strict functionale.

bine aici se mai poate discuta si despre asteptarile conform carora s-au testat lagaturile jocului cu sistemele conexe si cu serverele. daca au testat un load de 50% din ce ar fi fost nevoie sa suporte serverele atunci e din nou alta problema. in fine, eu m-am referit la testare overall cu tot ce implica ea.

18. #458 SP
    atunci puteai spune ca "nu se actioneaza pe feedback-ul primit de la testare" suna cu totul altfel.

cum e MP-ul? Merge sau sunt probleme si acolo? Cum e sa joci cu oameni random?

19. #459 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Deci cu alte cuvinte, better time management le trebuie si better organisation.

20. #460 SP
    atunci puteai spune ca "nu se actioneaza pe feedback-ul primit de la testare" suna cu totul altfel.
    nu te contrazic dar si asa e kilometric postul

cum e MP-ul? Merge sau sunt probleme si acolo? Cum e sa joci cu oameni random?
    e foarte ok atunci cand jocul reuseste sa te combine cu cineva si atunci cand nu ramai in black screen la intrarea in misiune. oricum vad ca au luat la cunostinta cei de la Ubi de problemele cu pairing-ul si conexiunea la server, si sunt adresate deja.

[WP] All Platforms - AC Unity CURRENT KNOWN ISSUES | Forums

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 41 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast