Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 194

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2015

1. #61 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai oameni buni, mai citiți inca o data ce am scris. Unde am făcut eu o comparație cu Fifa? Cred ca unii au chef de scandal...

Uite inca o data postarea mea:

Am încercat si eu varianta demo...Mingea nu are nicio treaba cu legile fizicii, jucătorii se misca intr-un fel... Un lucru știu sigur, anul asta pas pt ambele "simulatoare" de fotbal, trec la baseball

2. #62 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    @Dant3 - era vorba de o comparatie fifa vs pes. de acolo am tras concluzia ca ai fi comparat miscarea mingii din pes cu cea din fifa.

razvanrazy - degeaba a bagat fifa o gramada de bani, ca rezultatul final e un mare fiasco, daca tie ti se pare realista dinamica mingii in fifa, enjoy it! la urma urmei fiecare are dreptul sa se bucure de ce il face pe el fericit.

3. #63 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu de vreo 3 ani nu mai cumpăr Fifa, anul trecut am jucat Fifa 14 pt ca l-am primit, am spus ca nu mai cumpăr Fifa pana nu vad ca aduc schimbări majore. Fifa a început sa fie un joc pt toata lumea, e bun la un chef cu amicii, dar atât. M-a întrebat cineva de pe forum daca il cumpăr, am spus ca prefer un DS4 in plus.

PS nici Fifa nu are treaba cu fizica.

PPS vreau un joc de fotbal cum a fost Fifa 11, acolo când jucam cu începători nu câștigau in fata mea , in Fifa 14 sunt jocuri când ai tai jucători nu au chef, de ce oare? In Fifa 15 la fel, nu mai zic de cum aleargă unii.

4. #64 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Fifa a început sa fie un joc pt toata lumea, e bun la un chef cu amicii, dar atât.
    Este descrierea perfecta a jocului si exact din acest motiv l-am cumparat si eu.

5. #65 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am văzut ca avem 4 echipe din România, e bine si asa

6. #66 SP
    Pro Evolution Soccer 2015 - Wikipedia, the free encyclopedia

in linkul de mai sus gasiti exact ligile si echipele din restul lumii prezente in pes 2015

7. #67 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Nu va bazati pe wiki avand in vedere ca oricine poate edita. Intr-o zi am vazut bagata si crva echipa de liga a 3-a din Anglia. Sunt de acord cu marea majoritate a echipelor de acolo, dar mai bine asteptati totusi lista finala comunicata oficial de Konami.

8. #68 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Am luat si eu pe ps3 demo-ul la pes dar am inchis consola imediat.gameplay retardat, foarte slow, departe de realitate.
    ce-i drept, miscarile jucatorilor sunt mai realiste decat in orice fifa, dar, nu poti emite pretentii doar cu niste miscari din corpul jucatorilor
    Nici fifa nu m-a impresionat, ma asteptam la mai mult din partea ambelor jocuri, probabil ca peste 5-6 ani cei de la ea cat si cei de la konami se vor gandi sa scoata un joc cu adevarat bun..deocamdata eu raman la fifa 12.
    Jocuri bune de fotbal au fost :fifa 2002, fifa 2003, fifa 2005 ,pes 06, pes 09, pes 11 si fifa 12. poate ca fifa 11 merita si el un loc aici.
    cum spuneam, raman la fifa 12, voi cumpara urmatorul fifa in 2020 sa vad daca s-au gandit baietii si la mine.

9. #69 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Mă crucesc cand citesc unele comentarii pe aici.

10. #70 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    sincer, desi sunt fan Fifa..trebuie sa recunosc ca PES-ul arata mult mai realist cand vine vorba de cum se misca jucatorii, de felul in care lovesc minge, de felul in care se pozitioneaza... sunt multe minusuri pe partea grafica, intr-adevar, mai ales modul incare se misca portarii...parca sunt pe sine..insa raman in continuare la parerea ca daca ar exista o combinatie intre PES si Fifa, am avea simulatorul de fotbal perfect ...

11. #71 SP
    Reddybo, am ramas socat cand am vazut cate postari ai in topicurile astea.
    Ai timp sa mai joci fifa ?
    Nu o lua personal dar nu mai e ce trebuie sa fie, iti dai odata sau de 2 ori cu parerea despre joc, nu ne 101 ori.

12. #72 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am văzut ca avem 4 echipe din România, e bine si asa
    Unde vezi tu "4"eu vad 2 echipe din link-ul postat de spike mai jos (Steaua si Astra).Poate nu vad eu bine...oricum am avut o seara lunga..

13. #73 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by forsakenbv View Post
    Am luat si eu pe ps3 demo-ul la pes dar am inchis consola imediat.gameplay retardat, foarte slow, departe de realitate.
    ce-i drept, miscarile jucatorilor sunt mai realiste decat in orice fifa, dar, nu poti emite pretentii doar cu niste miscari din corpul jucatorilor
    Nici fifa nu m-a impresionat, ma asteptam la mai mult din partea ambelor jocuri, probabil ca peste 5-6 ani cei de la ea cat si cei de la konami se vor gandi sa scoata un joc cu adevarat bun..deocamdata eu raman la fifa 12.
    Jocuri bune de fotbal au fost :fifa 2002, fifa 2003, fifa 2005 ,pes 06, pes 09, pes 11 si fifa 12. poate ca fifa 11 merita si el un loc aici.
    cum spuneam, raman la fifa 12, voi cumpara urmatorul fifa in 2020 sa vad daca s-au gandit baietii si la mine.
    Cam astea au fost si pot spune asta deoarece le am pe toate: Pes 3, Pes 5, Pes 6, Pes 2013, Fifa 2002, Fifa World cup 2010 (best fifa ) .

---------- Post added 05-10-2014 at 11:26 ----------

Quote Originally Posted by asperas View Post
    Cam astea au fost si pot spune asta deoarece le am pe toate: Pes 3, Pes 5, Pes 6, Pes 2013, Fifa 2002, Fifa World cup 2010 (best fifa ) .
    Si ar mai fi Pes 2011 de care uitasem..mea culpa !

14. #74 SP
    mare dreptate ai dante. indiferent ca joc offline sau online, mereu simt ca-s cu un pas in spate.
    cam da cu joculetele astea de la fifa 12 sau pes 11 incoace, sincer va zic, mi s-au parut incredibile cand le-am jucat prima data, dar incet-incet mi-am dat seama ca-s bani irositi, vor sa pare reale, si culmea ca nu le iese.. SA NE JUCAM CE NE PLACE..

15. #75 SP
    Member AlexG's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    Unde vezi tu "4"eu vad 2 echipe din link-ul postat de spike mai jos (Steaua si Astra).Poate nu vad eu bine...oricum am avut o seara lunga..
    Ai dreptate sunt doar doua nu stiu unde vede el 4

16. #76 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Când am cautat echipele, erau doua in plus, CFR Cluj si Petrolul. Nu uitati ca in Wikipedia poate oricine sa modifice

17. #77 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bine arata uploadfromtaptalk1413033625578.jpg

18. #78 SP
    Uite aici comparatie. Apropo, de maine intr-o luna apare PES. Abia acum am realizat cat de putin mai e....abia astept.
    Attached Images Attached Images 22-25-42-bzlyth1ceaaozxi.png

19. #79 SP
    Aici o mica comparatie intre cele doua variante of the beautiful game
    Attached Images Attached Images 03-19-38-byd8cuciqaeesto.jpg

20. #80 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cristi e singurul care arata mai bine in Fifa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast