1. De cand e jignire apelativul copile?
2. Nu vorbeam cu tine pustiulevorbeam cu celălalt copil
1. De cand e jignire apelativul copile?
2. Nu vorbeam cu tine pustiulevorbeam cu celălalt copil
Eu din ce-am vazut in meciurile din ultimele luni la TV, FIFA e mai aproape de realitate decat PES. Acei 2 domni de mai sus sunt sau au devenit fanboy PES prin aruncarea cu gunoi in FIFA.
De exemplu, faza din meciul Real-Barca, Suarez aluneca in careu, nu numai ca cade cu 2 oameni dupa el, dar se si ridica instantaneu de jos. Pai in PES ramanea pe jos 100 de ani, iar in FIFA se ridica instantaneu.
Sau ce efect a avut mingea batuta din corner de Kroos la golul lui Pepe, in PES este traiectorie nereala, de acea nici nu exista astfel de traiectorii in PES, ci numai in FIFA.
Sau cum a trecut Neymar ca prin branza la primul gol si n-a reusit nimeni sa-l blocheze. Cum se poate asa ceva, pai in PES n-avea nicio sansa sa treaca asa si pe deasupra sa mai dea si gol.
Sau cum sa rateze Benzema din 4-5 metrii?
Sau cum a gresit Iniesta la golul 3 a lui Real de era sa se dea cap in cap cu Mascherano, in PES niciodata n-ai sa vezi asa ceva, pe cand in FIFA da.
Cei care arunca cu gunoi in FIFA 15 sunt cei care pana la acest FIFA erau maestrii si nu-i bateau mai nimeni. Acum, ca la FIFA 15 mananca bataie mai des, nu mai este bun acest FIFA, deoarece nu mai pot face smecherii cu apararea sa nu poti trece de ea neam. Pai erau unii in FIFA 14 de nu puteai trece de mijlocul terenului.
Cred ca nu e nimeni care sa nu se enerveze la jocul asta si 90% zic eu ca din cauza apararii...cand inveti sa te aperi bn si sa nu iei gol usor nu mai e la fel de frustrant..sunt atatea tutoriale.de cat sa va vaietati mai bn le priviti poate va imbunatatiti jocul..
Da.
Noroc ca trebuie sa o iei de la 0 în fiecare an, în felul asta ai o șansă să renunti...
Eu de exemplu am în FIFA 14 vreo 15 squad-uri cu toți jucătorii de top (în afara de CR, Messi și Ibra). Mi-e asa lene sa o iau de la 0 acum..... Iar gameplay-ul idiot din UT face decizia mai ușoară.
baieti , FIFA 15 e exceptional comparat cu celelalte FIFA de pana acum , apararea grea face jocul chiar interesant , desi il face frustrant la inceput .
eu respect insa si parerea lui Dant3 si a restului de baieti , care eu cred ca in general nu ii atrage ft mult fotbalul .
ei pot avea jocuri favorite shooterele , 1st si 3rd person , cursele , etc ,
iar pt ei un joc care presupune acceptarea unor nesincronizari si bug-uri , inerente ca sunt jocuri nu realitate , inseamna renuntarea la joc si criticarea lui
Daca iti place fotbalul , mai bun ca FIFA nu ai ce sa joci pe piata , si asta e clar , miscarile preluarile de anul asta si cursivitatea sunt exceptionale se apropie mult de realitate .
Dar noi care mancam fotbal orice ar fi acceptam cel mai bun produs pana la urma ca unul ft bun si il rupem ,
asta e singura diferenta fundamentala cred .
Viva Fifa![]()
In prima saptamana de joc imi venea sa scot CD-ul si direct pe geam.Trebuie multa rabdare in aparare.Odata ce stapanesti apararea , este o placere sa il joci .
Echipa de baza + Echipa a doua
Am ajuns in divizia 4 aseara
http://www.futhead.com/15/squads/6031527/ ceva pareri despre acest squad? As vrea sa fac ceva sa ii cresc chemistry lui Cerci si sa il inlocuiesc pe Ciani.
cavani mi se pare peste falcao.daca stii sa centrezi are un salt extraordinar si mai are si accuracy+ ca e mai rapid ca falcao.o sa strang sa-l cumpar pe cavani si il vand pe ibarbo
Da-o naibii de FIFA, ce o tot comparam atat cu realitatea, ca tot un joc e pana la urma!![]()
Bookmarks