Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 386 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 200 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1981 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    1. De cand e jignire apelativul copile?
    2. Nu vorbeam cu tine pustiule vorbeam cu celălalt copil

2. #1982 SP
    Member micul_'s Avatar
    Ești din ce în ce mai penibil.

3. #1983 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

4. #1984 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Ţară liberă.
    Sigur ca e o tara libera dar totusi. Dant3 are cel putin un post la doua zile in care zice ca jocul e varza, ca e praf etc. Nu va obliga nimeni fratilor sa il cumparati. E un joc ca oricare joc de FIFA. Cu plusurile si minusurile lui. Nu cred ca exista joc perfect.

5. #1985 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Off topic.....foarte mult off topic......

6. #1986 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Da pt că în loc să ne ajutăm , aruncăm cu pietre...

7. #1987 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Eu din ce-am vazut in meciurile din ultimele luni la TV, FIFA e mai aproape de realitate decat PES. Acei 2 domni de mai sus sunt sau au devenit fanboy PES prin aruncarea cu gunoi in FIFA.

De exemplu, faza din meciul Real-Barca, Suarez aluneca in careu, nu numai ca cade cu 2 oameni dupa el, dar se si ridica instantaneu de jos. Pai in PES ramanea pe jos 100 de ani, iar in FIFA se ridica instantaneu.

Sau ce efect a avut mingea batuta din corner de Kroos la golul lui Pepe, in PES este traiectorie nereala, de acea nici nu exista astfel de traiectorii in PES, ci numai in FIFA.

Sau cum a trecut Neymar ca prin branza la primul gol si n-a reusit nimeni sa-l blocheze. Cum se poate asa ceva, pai in PES n-avea nicio sansa sa treaca asa si pe deasupra sa mai dea si gol.

Sau cum sa rateze Benzema din 4-5 metrii?

Sau cum a gresit Iniesta la golul 3 a lui Real de era sa se dea cap in cap cu Mascherano, in PES niciodata n-ai sa vezi asa ceva, pe cand in FIFA da.

Cei care arunca cu gunoi in FIFA 15 sunt cei care pana la acest FIFA erau maestrii si nu-i bateau mai nimeni. Acum, ca la FIFA 15 mananca bataie mai des, nu mai este bun acest FIFA, deoarece nu mai pot face smecherii cu apararea sa nu poti trece de ea neam. Pai erau unii in FIFA 14 de nu puteai trece de mijlocul terenului.

8. #1988 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Cred ca nu e nimeni care sa nu se enerveze la jocul asta si 90% zic eu ca din cauza apararii...cand inveti sa te aperi bn si sa nu iei gol usor nu mai e la fel de frustrant..sunt atatea tutoriale.de cat sa va vaietati mai bn le priviti poate va imbunatatiti jocul..

9. #1989 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu vad ca majoritatea care se enerveaza joaca F.U.T. Chiar asa adictive e modul asta de joc?

10. #1990 SP
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Cred ca nu e nimeni care sa nu se enerveze la jocul asta si 90% zic eu ca din cauza apararii...cand inveti sa te aperi bn si sa nu iei gol usor nu mai e la fel de frustrant..sunt atatea tutoriale.de cat sa va vaietati mai bn le priviti poate va imbunatatiti jocul..
    Si eu ma mai enervez, dar nu ajung sa sparg tv-ul sau sa arunc cu controler-ul, nici macar nu-mi vine sa fac asa ceva. FIFA nu poate fi jucat de oricine, ci de cei cu nervii tari si care nu clacheaza.

11. #1991 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Da.

Noroc ca trebuie sa o iei de la 0 în fiecare an, în felul asta ai o șansă să renunti...

Eu de exemplu am în FIFA 14 vreo 15 squad-uri cu toți jucătorii de top (în afara de CR, Messi și Ibra). Mi-e asa lene sa o iau de la 0 acum..... Iar gameplay-ul idiot din UT face decizia mai ușoară.

12. #1992 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    baieti , FIFA 15 e exceptional comparat cu celelalte FIFA de pana acum , apararea grea face jocul chiar interesant , desi il face frustrant la inceput .

eu respect insa si parerea lui Dant3 si a restului de baieti , care eu cred ca in general nu ii atrage ft mult fotbalul .
    ei pot avea jocuri favorite shooterele , 1st si 3rd person , cursele , etc ,
    iar pt ei un joc care presupune acceptarea unor nesincronizari si bug-uri , inerente ca sunt jocuri nu realitate , inseamna renuntarea la joc si criticarea lui

Daca iti place fotbalul , mai bun ca FIFA nu ai ce sa joci pe piata , si asta e clar , miscarile preluarile de anul asta si cursivitatea sunt exceptionale se apropie mult de realitate .
    Dar noi care mancam fotbal orice ar fi acceptam cel mai bun produs pana la urma ca unul ft bun si il rupem ,
    asta e singura diferenta fundamentala cred .

Viva Fifa

13. #1993 SP
    Member Yanciu's Avatar
    In prima saptamana de joc imi venea sa scot CD-ul si direct pe geam.Trebuie multa rabdare in aparare.Odata ce stapanesti apararea , este o placere sa il joci .
    Echipa de baza + Echipa a doua
    Am ajuns in divizia 4 aseara
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1414312684570.jpg uploadfromtaptalk1414312670662.jpg

14. #1994 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Cum sa te duci in cap in cateva ore din div 3 in div 5 ..simplu... 10 infrangeri consecutive

15. #1995 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    http://www.futhead.com/15/squads/6031527/ ceva pareri despre acest squad? As vrea sa fac ceva sa ii cresc chemistry lui Cerci si sa il inlocuiesc pe Ciani.

16. #1996 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    In prima saptamana de joc imi venea sa scot CD-ul si direct pe geam.Trebuie multa rabdare in aparare.Odata ce stapanesti apararea , este o placere sa il joci .
    Echipa de baza + Echipa a doua
    Am ajuns in divizia 4 aseara
    Cum te descurci cu Cavani? Eu nu am reusit deloc sa ii gasesc utilitatea si l-am dat. E al doilea joc Fifa in care fac asta, iar in realitate chiar mi se pare un jucator foarte bun.

17. #1997 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Cum te descurci cu Cavani? Eu nu am reusit deloc sa ii gasesc utilitatea si l-am dat. E al doilea joc Fifa in care fac asta, iar in realitate chiar mi se pare un jucator foarte bun.
    Meci de meci dau minim un gol cu el.E foarte bun,dar daca stilul tau de joc e pe viteza si contraatac nu prea iti foloseste.Eu joc mult pe posesie,suturi de la distanta si centrari.

18. #1998 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    cavani mi se pare peste falcao.daca stii sa centrezi are un salt extraordinar si mai are si accuracy+ ca e mai rapid ca falcao.o sa strang sa-l cumpar pe cavani si il vand pe ibarbo

19. #1999 SP
    Gol Drogba, header OP, gol van Persie in min. 94. Sa mai zica careva ca FIFA nu e realitate.

20. #2000 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da-o naibii de FIFA, ce o tot comparam atat cu realitatea, ca tot un joc e pana la urma!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 386 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 200 ... LastLast