Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 386 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #4361 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Pt mine Musa e cel mai bun atacant din cati am incercat...Aguero e mult sub el..pt mine cel putin..musa are un gol pe meci..si a jucat doar online

2. #4362 SP
    Senior Member nina's Avatar
    mai exista seasons mode,online friendlies,pro club si coop mode
    caut un roman foarte bun ca sa joc coop sau pro club pe x1

3. #4363 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    corect si asta .. daca ar fi sa aleg niste jucatori in afara de messi ronaldo in fifa 15 , fara cei OP gen Musa , as zice ca Neymar Aguero Hazard ar fi cam cei mai buni ..
    sunt subevaluati mult in special fatza de cei IF . adica un James IF e mai scump ca neymar .. chiar dublu ,, si ca jucator IF RW sau RM ce o fi .. e slab slab fatza de Neymar .. dar costa dublu .

eu ma refeream doar ca pot sa ii vand strict pe baze comerciale - si sa ii cumpar mai ieftin intr-un moment viitor ei fiind la cel mai mare pret de la lansarea jocului fifa 15 .. sau sa stau sa ajung 1 milion bucata oare ajung in ritmul asta ?
    am vazut ca s-au scumpit la greu jucatorii, il am pe Di Maria luat cu 135k, ieri era 200k. dar daca l-as vinde, nu as avea ce sa imi iau la schimb

4. #4364 SP
    Ronaldo ajunge la 5

5. #4365 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Am jucat astazi dupa o perioada destul de lunga ceva meciuri in UT, lag-ul e la el acasa, iar vreo 2 victorii nu mi le-a contabilizat. Urmeaza iar o perioada lunga in care nu voi mai pune mana pe joc.

6. #4366 SP
    A devenit o certitudine ca coin seller-ii dicteaza piata in Fifa UT... cu ieftinesc coins-urile, cum cresc preturile incredibil de mult. De aceea cand apare TOTW sau TOTY sau TOTS, scad preturile jucatorilor..nu neaparat ca isi vand userii echipele, ci din cauza ca preturile coins-urilor cresc enorm...

7. #4367 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Daca vreti o mostra de cum o echipa de gold e facuta sah-mat de una de bronz-silver, uitati-va la rezumatul Manchester City-Middlesbrough din FA Cup, meci in care apararea lui City a fost super-muci, iar atacantii lui Middlesbrough erau super-mani.

La modul la care au jucat titulari Aguero, Silva, Navas, Jovetic si Kompany.

Zici ca aparatorii lui City aveau caramizi legate de picioare, iar atacantii adversi au tras pe nas sau s-au injectat cu ceva.

8. #4368 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Neinteresant , du-te pe cel de Fotbal .

Aaa , inca ceva .
    Attached Images Attached Images fifa-15-fut-hub-menus-_1.jpg fifa-15-fut-hub-menus-_2.jpg

9. #4369 SP
    Ce vrei sa ne arati? Ca ai 100 la chemistry fara manager?

10. #4370 SP
    Chemistry individual , mi-am adus aminte cand ziceai ca se poate chemistry 10 si fara manager dar uite ca nu e asa .

11. #4371 SP
    Ba se poate, dar nu stii, ca sunteti jucatori de UT de faceti milioane de coins, dar nu stiti ca jucatorul dupa 10 meciuri capata 10 la chemistry.

Dar nu-ti aduci aminte ca am pus si poza cu dovada?

12. #4372 SP
    Eu ti-am aratat ce tu ai spus ca se poate si fara antrenor . Subiect inchis !

13. #4373 SP
    Esti necunoscator in d-ale chemistry-ului, asta-i adevarul.

Joaca 10 meciuri in aceeasi echipa cu cei care au 9 la chem si vezi daca obtin 10 sau nu.

Mai pun o data poza, poate percepe si neuronul, ce va place la unii sa va contraziceti aiurea cand nu stapiniti 100% subiectul respectiv.

Daca esti asa de destept, spune-mi cum am 10 la chem individual la toti jucatorii cand am si linii galbene si nu am manager?

De exemplu, LM din care pleaca 3 (trei) linii galbene?
    Attached Images Attached Images serie-.jpg

14. #4374 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Eu sunt nou pe aici...
    Joc FIFA 15 doar de placere asa ca incerc nu ma enervez chiar daca serverele EA ma fac sah-mat in ultimele zile. Azi mai aveam nevoie de 3 puncte pentru promovare in ultimul meci si la 2-0 pentru mine am pierdut legatura cu serverele minunate. Cand am revenit, meci pierdut si ciao.
    Situatia s-a repetat acum 10 minute, 0-0 in minutul 40, lost connection cu EA servers iar cand am facut login inapoi meci pierdut si penalizare la bani in urmatoarele meciuri.

Nu cred ca-i chestie de scripting, probabil sunt depasiti tehnic de numarul de useri. Continuam...

15. #4375 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Se poate zece la chimistri și fără manager și cu lini roși.
    Attached Images Attached Images 20150124_202452.jpg 20150124_202500.jpg

16. #4376 SP
    Dupa 10 meciuri , nu ?

17. #4377 SP
    Quote Originally Posted by flaviusdani View Post
    Se poate zece la chimistri și fără manager și cu lini roși.

Bine ca ai confirmat si tu ceea ce eu sustineam de ceva timp, dar Toma-Necredinciosii acestui thread nu cred nici cu 2 dovezi palpabile. Pentru ei am un mesaj: daca doi oameni iti spus ca esti beat, te duci si te culci.

18. #4378 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    După zece meciuri da . Pana atunci doar 9 la uni jucători

19. #4379 SP
    Ceea ce încerc eu sa iti explic e ca nu poti avea 10 chem. fara cele 10 meciuri . Capisci ?

20. #4380 SP
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Ceea ce încerc eu sa iti explic e ca nu poti avea 10 chem. fara cele 10 meciuri . Capisci ?

O intorci ca la Ploiesti, dupa cum iti convine. Plimba ursul ca rugineste maimuta. Nu ai adus in discutie NEVER de cele 10 meciuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.