Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 300 of 386 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast
Results 5,981 to 6,000 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5981 SP
    Member namename's Avatar
    doamne fereste cat de mult urssc jocu asta, nu pot sa pun punctul pe I dar nu mai e la fel de vreo 3 zile
    pastele lui de joc.

2. #5982 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Totw

uploadfromtaptalk1426089975482.png

3. #5983 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Update ul asta a fost doar pt. UT ?

4. #5984 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by namename View Post
    Pai clar asta ziceam si eu. Sunt prea multi coins injoc si trebuiescosi cumva. A facut packuri de 25 si 50 k unu dupa altu. O sa fie totmai sarace packurile . mai putin pt soundlesdaniel bineinteles )

Si unii visau mii de Messi/Ronaldo in pack-uri.

---------- Post added 11-03-2015 at 19:10 ----------

Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Nu e vorba de niciun Neuer. Si Courtois imi face aceleasi greseli. Adevarul este ca portarii sunt inconstanti la jocul asta. Intr un meci, cand scriptul merge cu tine, iti apara tot si fac cele fabuloase animatii. Fac pe girafele in poarta. Apoi, cand scriptul este impotriva ta fac cele mai retardate respingeri, toate la adversar, eventual o resping direct in poarta. Daca le pasezi mingea le tremura picioarele si au probleme cu echilibrul. Am salvat un gol in care mingea trece efectiv prin stomacul lui Courtois. Cand jocul vrea ca adversarul sa dea gol,sfideaza legile fizicii.

La fel si cu ceilalti portari buni. Daca nu ar fi script, unul cu Neuer - Dani Alves - Thiago Silva - David Luiz - Marcelo - etc. - Ronaldo - Neymar - Messi ar rupe tot.

5. #5985 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Aveti idee unde pot gasi cauciuc pt stickul de la controller dualshock 4 (ps 4) ?Mie mi s a ros tot caciucul de pe stickul de stanga de la atata abuzare in gta V si fifa. Sau macar ceva improvizat sa pun ca sa il acopar.

6. #5986 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    De acord..dar sa spui ca Ronaldo nu dribleaza...

In ultimul timp nu e in stare sa dribleze pe nimeni. Da mingea in fata si fundasii ii iau fata. Se misca foarte greoi fata de acum 5-6 ani, deh batranetea si kg in plus puse prin marirea masei musculare. El e pus in pozitie gresita de antrenor, el trebuie sa joace numai ST, nu LM/LW/RM/RW.

---------- Post added 11-03-2015 at 19:29 ----------

Aveti idee unde pot gasi cauciuc pt stickul de la controller dualshock 4 (ps 4) ?Mie mi s a ros tot caciucul de pe stickul de stanga de la atata abuzare in gta V si fifa. Sau macar ceva improvizat sa pun ca sa il acopar.

La Altex.

7. #5987 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Controller Thumb Grips 4-Pack ORB PS4 | ALTEX

8. #5988 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    dupa 250.000 sparti .. un negraci cu limite 5000 - 25000 .. nici nu iti mai vine sa tragi pachete

david luiz negraci intre 100 si 300.000 pai in afara de suarez il luam cash pe oricare din TOTW cu banii astia

trist , ft trist
    Attached Images Attached Images 123.jpg

9. #5989 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Cgx cand facem un meci ?

10. #5990 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai zilele astea - in seara asta vreau sa ma uit la chelsea psg , mai ales ca am auzit ca Dani Alves a semnat cu PSG deja de la vara

11. #5991 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Am mutat discutia offtopic in threadul de fotbal. Ati facut varza threadul asta.
    Incercati sa lasati threadul utilizabil pentru cei care joaca FIFA. Ramaneti stric la joc.

---------- Post added 11-03-2015 at 22:35 ----------

@Se7en Fury Update-ul din 10 a atins mai multe puncte. Ai aici detaliile:
    http://help.ea.com/en/article/fifa-15-game-updates/

12. #5992 SP
    Member jnku's Avatar
    Au reusit astia de la EA sa faca un sistem prin care aia care vand coins o sa faca mai multi bani

13. #5993 SP
    Thiago Silva MOTM Ce meci nebun! Fortza PSG

14. #5994 SP
    S-a terminat 2-2 s-a calificat PSG Un arbitraj groaznic dar un meci superb!

Thiago Silva sau David Luiz MOTM voi cine ziceti ? Eu cred ca Silva

15. #5995 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Au reusit astia de la EA sa faca un sistem prin care aia care vand coins o sa faca mai multi bani

Si au mai reusit astia de la EA sa blocheze piata cu limitele de pret. Încerc sa-l vand pe Courtois, îl tot listez la 50k cat e minimul si nu-l ia nimeni, si sunt cu zecile pe piata. La fel Aguero, minim 600k si e plin pe lista, nu cumpără nici dracu.
    Legatura cu ce-ai spus tu e simplu de facut...

16. #5996 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Pe langa ca e de toata jena jocu mai cumpar un Di Maria si imi ia banii da jucatorul nu mi l-a dat, aveti idee ce sa fac?

17. #5997 SP
    Reclamaţie la opc

18. #5998 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    iesi din ultimate team si intra din nou . cand o sa intrii din nou o sa iti dea jucatorul ca sa il pui in echipa , la club sau pe lista de transferuri

19. #5999 SP
    Eu am trecut la season, mă scoate din sărite gameplay ul din UT, momentan sunt în div a 6-a, o să văd prin div a doua dacă dau de aceleaşi porcari ca la UT.

20. #6000 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    iesi din ultimate team si intra din nou . cand o sa intrii din nou o sa iti dea jucatorul ca sa il pui in echipa , la club sau pe lista de transferuri
    Din pacate nu merge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 386 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast